SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Ale mam dziś cudowne dziecko, śpi ok 3 godz, grzecznie sobie pocyca bez nerwów i płaczu, odkładam do łóżeczka i dalej śpi, tak było całą noc i cały dzień, czuję się mega wypoczęta bo mogłam dziś odsapnąć i przespać się trochę w ciągu dnia..
Ja po 2 tyg mam minus 8 kg, zostały mi 3-4 ale teraz waga stanęła w miejscu od kilku dni, mam nadzieję że jeszcze poleci.. brzuch spada ale oczywiście jest flaczek, mam nadzieję że jeszcze trochę spadnie..
oj młody wzywa.. trzymajcie się, spokojnej i przespanej nocki, przyszłe mamusie rozpakowywać się!!
Witam mamusie, mi mała śpi super w nocy, tzn od 20 do 2 śpi, o 2 mleko, i od 4 do 9 rano śpi. Natomiast w dzień to istna katastrofa, co chwilę się domaga cyca albo rąk, w ogóle nie chce spać.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My chrzcimy 18 pazdziernika. Moj maz sie wygadal ze chrzestny mieszka w konkubinacie i ksiadz sie oburzyl. Dobrze ze nie podalismy danych jego to bedziemy sciemniac ze to inny chrzestny co.nie zyje w grzechu. Na szczescie nie doczepil sie ze my mamy tylko cywilny slub...
Ja juz na zajeciach, z malym ok,nie placze za mna...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa, co do mm to ja staram sie nie podawać częściej niż co 3 h, żeby brzuszek przetrawił, na szczescie moj mały sie nie domaga częsciej, w tej chwili podaje 120 i wypija do ostatniej kropli, a jak ma przerwe dłuzsza niz 4h to robie 135 i tez czasem wypija:)
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Niecierpliwa, co do mm to ja staram sie nie podawać częściej niż co 3 h, żeby brzuszek przetrawił, na szczescie moj mały sie nie domaga częsciej, w tej chwili podaje 120 i wypija do ostatniej kropli, a jak ma przerwe dłuzsza niz 4h to robie 135 i tez czasem wypija:)
Migotka a on tylko na mm czy piersia dokarmiasz tez??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Wczoraj byłam na KTG i USG i badaniu palpitacyjnym.
Na ktg wyszły skurcze, ale to jeszcze nie porodowe.
Na usg wszystko ok, łożysko 2 stopień wiec spoko, wód juz trochę mało, ale po terminie tak się zdarza.
No i badanie ręczne, okazuje się, że czop nadal jest, żadnego rozwarcia...
Mam bóle okresowe, skurcze co jakiś czas i tyle.
A więc czekamy...jesslin87, Neyla, Laura, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nie da rady!
Karola, Ty jestes z zawodu kosmetologiem, poradz, jak bym robiłą kwasy w domu na brzuch, sama jestem tez zawodu kosmetologiem, ale nie praktykującym, i szczerze to nigdy kwasów sama nie robiłam, drecza mnie te rozstepy... a chyba czerwone njalpeije zlikwidowac?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A moja takie pozy i miny robi jak śpi
że też całowałabym na okrągło
Neyla, jesslin87, niecierpliwa, mamasia, Paula_071, Laura, Katarka, Maniuś, witaminkab, futuremama, zabka11, Amberla, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Mój maluszek wczoraj straszny marudny po szczepieniu, podwyzszona temp 37.5, wczoraj cały dzień ręce, nie mógł usnąc mocno a jak nie mógł usnąć to krzyk, bideulek się męczył, mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej,
teraz szybka kawa, rosół nastawiony i ogarniam chałupe, nad ranem popadało, inne powietrze az jest czym oddychac, niestety jutro 34 stopnie o bleeeeee
u nas chrzciny 20.09:) dziewczynki jak znajdziecie na internecie jakies fajne ciuszki na chłopczyka to pokazujcie:)Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:nie da rady!
Karola, Ty jestes z zawodu kosmetologiem, poradz, jak bym robiłą kwasy w domu na brzuch, sama jestem tez zawodu kosmetologiem, ale nie praktykującym, i szczerze to nigdy kwasów sama nie robiłam, drecza mnie te rozstepy... a chyba czerwone njalpeije zlikwidowac?
Hmm..ale jak nigdy nie robiłaś to zebys sobie nie zaszkodziła..kwasy to jednak kwasy, troche za długo przytrzymasz to mozesz sobie nieźle podrażnić..myśle ze lepiej byłoby pójść do salonu, nie ryzykuj
ja mam jeden rozstęp po ciąży, przy pępku, taki na ok 3cm i tez dumam co z nim mam zrobić..wiadomo jeden rozstęp to nie tragedia, ale jednak mnie denerwuje, ale kwasów boje sie sama robić jakos..chyba zostawie go w spokoju, zblednie i bedzie mniej widoczny, no nie wiem..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane dziś o 5.50 na świecie pojawiła się moja ukochana Alicja. Porod trwał 3h, siłami nat, 3800, 56, 10 punktów
jest cudowna
Kkarolinaaaa, Lady Savage, Neyla, jesslin87, niecierpliwa, Agaata, mamasia, Aska87, aaaaga, psioszka11, Paula_071, Laura, apaczka, Maniuś, magda sz, Miru, witaminkab, futuremama, zabka11, lys, Amberla, Katarka, 0na88, Weridiana, małaMyszka, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Kkarolinaaaa wrote:Hmm..ale jak nigdy nie robiłaś to zebys sobie nie zaszkodziła..kwasy to jednak kwasy, troche za długo przytrzymasz to mozesz sobie nieźle podrażnić..myśle ze lepiej byłoby pójść do salonu, nie ryzykuj
ja mam jeden rozstęp po ciąży, przy pępku, taki na ok 3cm i tez dumam co z nim mam zrobić..wiadomo jeden rozstęp to nie tragedia, ale jednak mnie denerwuje, ale kwasów boje sie sama robić jakos..chyba zostawie go w spokoju, zblednie i bedzie mniej widoczny, no nie wiem..Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale czy warto go kupować na 1 rostęp ? bo oglądałam całe ciało i nic wiecej nie mam, on jest nad pępkiem, jakby odchodzi od tej dziurki w góre. Jednak sporo ten kolagen kosztuje..sama nie wiem co robic, czy dac sobie z nim spokój czy wlasnie coś kupic na niego, zebym wiedziala jak bedzie wyglądać jak zblednie ..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja?
gratuluje ślicznego Malucha!
U mnie cały czas okresowe bóle, od wczoraj mam takie czyszczenie, że wszystko co zjem przelatuje od razu, mega zgaga gdzie u mnie nigdy nie występowała.
Dziewczyny, na to ktg jeździcie do szpitala czy swoich lekarzy?
Zastanawiam się czy rozwarcie może się zmniejszyć?jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość