SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wędzony na gorąco to taki w kawałku co sie fajnie oddziela;p a na zimno to taki gumowaty, lekko przezroczysty kolor ma
U mnie w domu zawsze bylo pełno ryb wędzonych bo wszyscy je uwielbiamy;)
Czyli wędzone na gorąco mozna ? To sobie kupiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki bylam na zakupach, a ze na osiedlu mam pepco to tam dzis wdepnelam...pierwszy raz troche niesmialo weszlam na dzial dzieciecy...Boziuu jakie tam byly piekne rzeczy dla maluszkow na przecenie po 2 zl/szt! Ale tak jak sobie obiecalam do czasu poznania plci nic nie kupuje, maz to chyba by mnie udusil
caly czas powtarza, zeby nie zapeszyc, ja tej filozofii nie wyznaje, ale nie chce sie z nim klocic, ale powiem Wam, ze ledwo sie opanowalam!
0na88, KasiaeN., małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny ,
Psioszka jedziemy na jednym wozku - ja rowniez dzis zaczelam II trymestrpiąteczka !
Niecierpliwa a jakbys miala rano po przebudzeniu pod reka np biszkopty ? zeby cos zjesc odrazy po przebudzeniu ? moze udałoby Ci sie uniknąc tej zółci
Andzia 3 mam kciuki ! zdaj relacje poJa nigdy nie czulam sie tak dobrze jak po prenatalnych - kamien z serca, cudowne uczucie .
Miłego dnia dziewczyny - nadaje z pracy wiec znikam
psioszka11, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Mnie też początek tygodnia powitał mdłościami.
Wczoraj miałam taaaki straszny humor ze sama nad sobą płakałam. Pokłóciłam się z rodzicami, z babcia przez telefon, z mężem, z bratem, tylko moja kochana Sunia mnie rozumiała przytulała się i lizała po rękach. Sama nie wiedziałam o co mi chodzi, no czegoś takiego nie miałam jak żyje. Dziś w nocy chyba ku przestrodze przyśnił mi się mój zmarły dziadziuś. Sen był przyjemny i uspokoił mnie ale i tak się popłakałam z tęsknoty.
Nie wiem co się ze mną dzieje, czy to tylko hormony czy jakiś wewnętrzny strach przed jutrzejszym USG prenatalnym.
Oby dziś było lepiejmiłego poniedziałku
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a ja byłam dziś na pobraniu krwi na tsh i masakra... bo przecież dopiero po badaniu mogłam wziąc letrox, a poźniej godzine nic nie jesc... ledwno do domu weszłam i "witaj porcelano"... a dobry tydzień obyło się bez wymiotów
szukam pomysłu na obiad ale nic do mnie nie przemawia... apetyt mam tylko na kanapki z serem, ale ile możnaKkarolinaaaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:
Niecierpliwa a jakbys miala rano po przebudzeniu pod reka np biszkopty ? zeby cos zjesc odrazy po przebudzeniu ? moze udałoby Ci sie uniknąc tej zółci
Kochana przez pare tygodni probowalam roznych metod, a to biszkopty, a to suchary, a to herbatniki i efekt jest taki, ze od jakiegos czasu patrzec na to wszystko nie mogemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja nie wiem czy dziś jest niskie ciśnienie czy co, ale czuję się fatalnie.Nachętniej to bym z łóżka nie wychodziła a trzeba jechać po zakupy, zrobić obiad, ogarnąć mieszkanie, no i zrobić pranie bo ciuchy już wyłażą z kosza na brudną bieliznęNo i muszę trochę popracować w domu. Ale oczy to mi się same zamykają. W sobotę też kupiłam sobie arbuza, jeju jaki on był pyszny!!!!Od razu wciągnęłąm połowę a potem biegałam co 5 minut siku
Dziś chyba też sobie kupię
Miłego poniedziałku Kobiety!niecierpliwa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam całkiem do D*** dzien, od rana męczyła mnie straszna zgaga, i nie ważne że po rosole;/ póznym wieczorem było nie do wytrzymania że aż z bezsilności mi łezki poleciały, powiedzcie czy można stosować rennie w I trymestrze ? do tej pory unikałam, a mleko mi niestety nie pomaga, w piatek mam wizyte może leekarz coś pomoże, w niedziele zaczynamy II trymestr:)
Obiad .. hm inspiracji brak, nie mam ochoty ostatnio na ziemniaki wogóle, za to mój mąż ziemniaczany chłop:)niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:A myślicie, że na prenatalne chce juz płeć poznacie?
Ja u synka jakoś poznałam w tym drugim ważnym usg jakoś kolo 20tc.
U mnie na prenatalnym lekarz niczego sie nie dopatrzyl, powiedzial, ze to jeszcze za wczesnie...nic, musimy uzbroic sie w cierpliwoscDzis na zakupach mowilam do mojego brzucha ciekawe kim Ty jestes
bardzo bym juz chciala wiedziec, jest mi to bez roznicy, ale ciekawosc bierze gore
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Zrobiłyście smaka tym arbuzem, czy on ma juz naprawde taki słodizutki smak ?
Wiesz co jak oglądałam w Biedronce arbuzy to były bledziutkie i nie kupowałam ale w Kauflandzie kupiłam pycha!Czerwone, soczyste i słodziutkie jak latem!Co prawda 6 zł na kilogram ale czego się nie robi dla ciążowych zachcianekmałaMyszka lubi tę wiadomość