SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzisiaj sie zwazyłam i mam juz 3kg mniej od momentu kiedy zaszłam w ciażę..To normalne? Zamiast tyć chudne, troche sie wystraszyłam. Nie cały tydzień temu byłam na usg to dr powiedziała ze "dorodny bobas" bo jest tydzień wiekszy niz wskazuje miesiączka-wiec z maleństwem wszystko ok, dodam ze mam troche nadwagi, to moze dlatego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:36
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny myślałyście o zakupie detektora tętna?
myslałam , ale doszłam do wniosku ze nie daj Boże coś się w nim sknoci i nie usłysze tętna to co chwile latałabym do szpitala. To urządzenie nie dla panikar - czyt.nie dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:38
niecierpliwa, psioszka11, KasiaeN., Cassie, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa jak wszystkie badania ok i nawet powiedziała "dorodny bobas" to się nie przejmuj, tym bardziej jak piszesz, że masz pare kg dodatkowo, odżywiaj się zdrowo i dobrze będzie
moja waga skacze jak szalona, jestem na plusie od 1kg do 3kg, zależy od dnia:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No właśnie byłam skłonna już kupić, ale poczytałam opinie i właśnie dziewczyny piszą,że źle przyłożysz, nie usłyszysz i panika, więc odpuszczam.
Popołudniu też nawiedzę Kaufland w poszukiwaniu arbuza.
A w ogóle wszyscy mnie się pytają o zachcianki,a ja nic. Nie mam na nic wyraźnej ochoty. Ale arbuza, kto wie?!małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny myślałyście o zakupie detektora tętna?
Ja też się zastanawiałam i nadal nie podjęłam decyzji. Z jednej strony to bardzo bym chciała ale z drugiej właśnie boje się że jak się coś popsuje to co 5 minut do szpitala bede jeździćJa mam jeszcze chwile do namysłu
Też się wczoraj objadłam arbuzem i nawet na dziś mi trochę zostałopycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:50
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina, nie przejmuj się. Mi waga stoi w miejscu, tzn przed ciążą miałam 49-49,5kg przy wzroście 164cm a teraz tylko 49,9.
Apetyt mam ogromny, dziś do pracy mam np 8 kanapek, 2 dość spore kawałki focacci, pomidor, paroweczki, jabłko, czekolady kawałek. W domu obiad i kolacja. Także sporo. I tak dzień w dzień. Nie wymiotuje. W ciąży z synkiem miałam podobnie.
Psioszka, w ciąży z synkiem miałam detektor, jak tylko go kupiłam to od razu sprzedałam, nic tam nie mogłam wysłuchaćmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie mam takich wyraznych napadow, a najbardziej mnie wkurza jak slysze jak to nie masz ochoty na kapuste kiszona lub na sledzie? Nie nie mam
Raz na poczatku mialam tak wielka ochote na loda, koniecznie musial to byc rozek, maz polecial poznym wieczorem, przyniosl, ja pochlonelam w 3 minuty, a 5 minut poznie juz byl w toalecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:50
gianna88, psioszka11, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
wiem wiem, że traci wagę
ale skoro dzidzia prawidłowo rośnie, to nie ma co sie martwic
ja na początku też miałam ochote mega na lody, kupiłam wracając z pracy dwa, po jednym dla siebie i męża... i żaden nie dojechał do domu, pochłonęłam dwa pod rząd w korkuinnym razem ochota na korniszony i otworzyłam słoik w aucie i się zajadałam
ale to na początku teraz mnie nie ciągnie do niczego specjalnie... za to odrzuca mnie od wszelkich rybniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zamiast detektora polecam stetoskop jest duużo tańszy i słychać ruchy jak maluszek się tam wierci. Za dnia prawie nic nie słychać ale wieczorem inna bajka
Tętna jeszcze nie słychać bo za wcześnie ale i tak przyjemnie posłuchać jak się tam coś rusza.
Nie wiem już sama z tymi lekami od tarczycy od 2007 roku leczę się na tarczycę i zawsze z proszkiem na badania, byłam u kilku różnych lekarzy i zawsze to samo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie dziewczyny, też mnie drażnią te teksty- musisz jeść za dwoje, co tak mało, a na co masz ochotę?! A już najbardziej rozdrażniła mnie moja teściowa, dopytując ciągle o objawy, więc wreszcie jej powiedziałam,że mam męczące mdłości- a ona na to: to świetnie! i wielki uśmiech! No zero współczucia
niecierpliwa, ainer85, Zetka, małaMyszka, gianna88 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyJe tez jako takowych smakow nie mam ale dzien bez kanapki z serem nie jest dniem.
Arbuz za mna dlugo chodzi ale skoro go nie moge nigdzie kupic to nie wyczaruje
Wczoraj mielismy gosci caly stol zastawiony glownie slodyczami a ja wzielam kawaleczek ciasta ktore sama upieklam i nic, nie ciagnie mnie.
Ciesze sie ze w Polsce nie jestem bo mama i tesciowa by mnie utuczyly jak swinke :p
Czwarty dzien mam takie mocniejsze bole podbrzusza, nie ruszam sie z kanapy bo jak pochodze boli duzo mocniej.małaMyszka lubi tę wiadomość