SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzka.mom wrote:Dziewczyny,
meldujemy się rozpakowane z Michalinką.
Jest z nami od czwartku od 12:16, waga 3200g, 51cm i 10/10
Poród nie należał do najłatwiejszych, 12h ale faktem jest o czym każda pisze - jak tylko zobaczy się małe cudo to reszta się nie liczy.
Czytam o Waszej laktacji, u mnie wszystko wskazuje na to , że też łatwo nie będzie choć dopiero 2 dni po porodzie. Próbuje póki co męczyć brodawki i sutki, pije herbatki.
Tak mi było żal Małej , że głodowała
Zuzka mom, ja też miałam 3 dni po porodzie problem z laktacją i wtedy pielęgniarka laktacyjna kazała mi pić 2 razy dziennie femaltiker i pomogło!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kiedy znika ta linia negra? Denerwuje mnie...
Ja nie mam monitora oddechu, odpukać mały nie ma problemów z oddechem.
Agaata, Aga89 - też jesteście na macierzyńskim do 10 sierpnia? Pytam żeby sprawdzić czy mój pracodawce dobrze mi policzyłmałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
zuzka.mom wrote:Dziewczyny,
meldujemy się rozpakowane z Michalinką.
Jest z nami od czwartku od 12:16, waga 3200g, 51cm i 10/10
Poród nie należał do najłatwiejszych, 12h ale faktem jest o czym każda pisze - jak tylko zobaczy się małe cudo to reszta się nie liczy.
Czytam o Waszej laktacji, u mnie wszystko wskazuje na to , że też łatwo nie będzie choć dopiero 2 dni po porodzie. Próbuje póki co męczyć brodawki i sutki, pije herbatki.
Tak mi było żal Małej , że głodowała
gratulacjemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Kiedy znika ta linia negra? Denerwuje mnie...
Ja nie mam monitora oddechu, odpukać mały nie ma problemów z oddechem.
Agaata, Aga89 - też jesteście na macierzyńskim do 10 sierpnia? Pytam żeby sprawdzić czy mój pracodawce dobrze mi policzył
Paula, też do 10 sierpnia, więc dobrze policzył.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej wlasnie sie przewinelismy i karmimy
Na pieluszce byl kleks zielony co to może byc nie jadlam zadnych nowosci raczej
nie byla to normalna kupka jezeli chodzi i wielkosc tylko wiecie taki kleksik po baku
Wczoraj przed zasnieciem strasznie go brzuszek bolal wyl prezyl sie. Serce mi peka jak widzę jak się meczymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zuzka gratulacje
Aaaga obserwuj nastepne kupki, to nie musi byc nic powaznego
Paula linea nigra pojawila mi się na krotko przed porodem i caly czas jest (7 tyg po porodzie), juz nie pamietam jak to bylo z pierwsza ciazamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula ja też jestem na macierzyńskim do 10 sierpnia także wszystko się zgadza
Jak układanie dzieci do snu? Na plecach czy na boku? W szpitalu położne kazał y na boku (ze względu na ulewa nie ) i tak już się przyzwyczaiłam ale nie wiem czy to dobrze.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie mam kiedy was nadrobić... Przepraszam...
czy byłyście już gdzieś w centrum handlowym z maluchami?
Muszę jechać po jakiś ciuch bo u mnie na wiosce nic nie ma.... -
małaMyszka wrote:Nie mam kiedy was nadrobić... Przepraszam...
Muszę jechać po jakiś ciuch bo u mnie na wiosce nic nie ma....
My bylismy raz, ale nie jestem tego zwolennikiem. Zawsze jak jedziemy na zakupy Julka zostaje z babciamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Nie mam kiedy was nadrobić... Przepraszam...
Muszę jechać po jakiś ciuch bo u mnie na wiosce nic nie ma....
Ja nie bylam i do czasu szczepien sie wstrzymam.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My na noc układamy tylko na boku, za pleckami podkładam wałeczek, żeby nie przekręcał się na plecy. W dzień to różnie, ale na plecach tylko jak mam go na oku. W centrum handlowym ani w sklepach nie byłam i jeszcze poczekam trochę.
Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość