SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamusie!My u dziadków.Leon właśnie z babcią na spacerze choć ostatnio spacer to dla niego katorga.Drze się strasznie.Trzeba go owinąć jak na mrozy trzaskajace iść po dziurach to wtedy może usnie.Pisałam Wam że on cueplolubny aż się boję zimy bo on teraz pozakrywany po uszy Nie lubi jak mu wieje.A wczoraj zjadł o 20 poszedł spać ok 22 i spał do 3.Znowu nie jadł prawie 7h ostatnio tak ma to już3dnic że śpi i Nie je.Nie wiem czy go wybudzac wolałabym Nie.Poza tym u dziadków on się czuje dobrze.Boże myślę o przeprowadzce tutaj Nie nawidze Wrocławia mecze się i ja i dzieci tylko praca tam jest ehhh...
Dziś pierwszy raz zostawię małego z tatą na 3h bo jadę do kościoła na ślub koleżanki A Leon zostanie z nim.Mam nadzieję że sobie poradzą...
Miłego weekendu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:27
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Cześć dziewczyny! U nas noc taka sobie, średnia. Generalnie Hubcik się nie budził jakoś nadzwyczajnie dużo razy, bo tak naprawdę to dwa razy po godzinie, ale ja nie umiem dospać i ciągle chodzę ledwo żywa.
Byliśmy już półtorej godzinki na spacerze, teraz się nakarmiliśmy i Mały leży sobie u taty na brzuszku. Dzisiaj jest piękna pogoda, chyba później pójdziemy jeszcze raz na spacerek.
Miłego dnia dziewczyny!!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:u nas po szczepieniach przez 3 dni była masakra
A u mnie szczepienie mialoby byc albo w piatek przed chrzcinami albo w poniedzialek po. Tak zle i tak niedobrze, bo albo bedzie sie źle czul i darl, albo moze sie czyms zarazic od gosci. Dlatego przesunelismy o tydzien.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My mamy chrzciny 19 września
Sukieneczka już jest, sweterek chyba też (jeśli nie zmienię zdania odnośnie niego
), trzeba dokupić rajstopki i może jeszcze czapeczkę, chociaż mamy parę białych to może coś się wybierze
-
Paula_071 wrote:Szok. Wykapalismy Tomka o 19, o 19:20 dalam mu jesc i poszedl spac. Obudzil sie o 12:15, 3:40, 6:50 i dalej spi. Krecil sie tylko mocno w lozeczku, gadal pod nosem, bralam go na karmienie i ten dalej zasypial. Spalam prawie 9h! Oby juz tak zostalo
A jadlam wczoraj i maliny, i pilam kefir i jadłam pierogi w ktorych byla cebulka i ser bialy.
Znalazlam na fb grupe Chusty Wroclaw i w poniedzialek ide na darmowe spotkanie z ludzmi, ktorzy chustuja i pokaza nam jak to robic
Przyszla kasa za szpital i urodzenie dziecka. Mozna szalec zakupowo. Potrzebuje kiecki na chrzciny, to tak z pilnych rzeczy. Mama przyjedzie popoludniu to zajmie sie malym a ja skocze do CH.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
a i zapomniałam napisać Dominiś przy zasypianiu potrzebuje cyca nie chce smoczka bo cyc do zasypiania najlepszy, normalnie nie pije tylko ssa cyca jak smoczka
Próbowaliśmy odciągnąć już dwa razy pokarm żeby zobaczyć ile mam i powiem wam że Dominiś nie chce pić z butelki tylko cycaWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
wczoraj Piotruś skończył miesiąc i waży 4470
tez jest taka mała przylepa i najlepiej by spał na mnie,męczą go dość często bóle brzuszka jeszcze,ale już chyba nauczyliśmy się z tym sobie trochę radzić.chciałabym też zacząć go chustowac,ale zobaczymy jak będzie
Lady Savage, Weridiana, Paula_071, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My tez juz po spacerku tylko mały tak się darł ze musiałam go nakarmić i chwile ponosić. . Nie wiem jak chodzić na dłuższe spacery jak on nie cierpi leżeć w wózku no chyba ze akurat śpi.. terrorysta się zrobił i tyle
małaMyszka, Izuu lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, ekspertko od odciągania pokarmu, mam pytanie
Jeśli wyciągnę z lodówki pokarm odciągnięty 2 dni temu i podgrzeję go to jak długo może jeszcze być zdatny do picia jak będzie w temperaturze pokojowej (po tym podgrzaniu)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:04
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A Julce wiejskie powietrze sluzy, od rana praktycznie caly czas na dworze z przerwa na jedzenie. Dzis jadla dopiero 2 razy raz cyca po 8, a o 11.30 100ml mleka. Zaliczyla juz 4 spacery na zmiane z babcia i dziadkiem
Czekam az sie moja smoczyca obudzi, nakarmie i pojedzie na spacerek, ale tym razem z rodzicami, o ile dziadkowie dopuszcza nas do corki
Tak miedzy nami taki uklad mi pasuje
Przynajmniej regeneruje sily
Aaa i wczoraj tez zakupilam nosidelko, bo plecy daja sie we znaki
-
Dziewczyny czy Wy używacie monitora oddechu?
Ja na początku chciałam kupić, ale mój mąż się uparł, że zdrowe dzieci nie potrzebują być w kółko kontrolowane i monitorowane. Generalnie mi nie daje to spokoju, bo wiem, że bym pewniej spała w nocy.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Dziewczyny czy Wy używacie monitora oddechu?
Ja na początku chciałam kupić, ale mój mąż się uparł, że zdrowe dzieci nie potrzebują być w kółko kontrolowane i monitorowane. Generalnie mi nie daje to spokoju, bo wiem, że bym pewniej spała w nocy.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Dziewczyny czy Wy używacie monitora oddechu?
-
Agaata wrote:Niecierpliwa, a sądzisz, że to był fałszywy alarm?
Czym się różnią te dwupłytkowe od jednopłytkowych?
Nie mam pojecia, bo to bylo w srodku nocy i jak tylka zaczelo pikactod razu ja szturchnelam. Te dwuplytkowe chyba sa bardziej czule, bo obejmuja wieksza powierzchniemałaMyszka lubi tę wiadomość