X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamusie!My u dziadków.Leon właśnie z babcią na spacerze choć ostatnio spacer to dla niego katorga.Drze się strasznie.Trzeba go owinąć jak na mrozy trzaskajace iść po dziurach to wtedy może usnie.Pisałam Wam że on cueplolubny aż się boję zimy bo on teraz pozakrywany po uszy Nie lubi jak mu wieje.A wczoraj zjadł o 20 poszedł spać ok 22 i spał do 3.Znowu nie jadł prawie 7h ostatnio tak ma to już3dnic że śpi i Nie je.Nie wiem czy go wybudzac wolałabym Nie.Poza tym u dziadków on się czuje dobrze.Boże myślę o przeprowadzce tutaj Nie nawidze Wrocławia mecze się i ja i dzieci tylko praca tam jest ehhh...
    Dziś pierwszy raz zostawię małego z tatą na 3h bo jadę do kościoła na ślub koleżanki A Leon zostanie z nim.Mam nadzieję że sobie poradzą...
    Miłego weekendu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 11:27

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My spaliśmy od 24tej do 5tej i poźniej od 5tej do 6tej było karmienie i dalej spanie do 9.30 :)
    Jesteśmy mocno wyspani :D

Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! U nas noc taka sobie, średnia. Generalnie Hubcik się nie budził jakoś nadzwyczajnie dużo razy, bo tak naprawdę to dwa razy po godzinie, ale ja nie umiem dospać i ciągle chodzę ledwo żywa. :/
    Byliśmy już półtorej godzinki na spacerze, teraz się nakarmiliśmy i Mały leży sobie u taty na brzuszku. Dzisiaj jest piękna pogoda, chyba później pójdziemy jeszcze raz na spacerek.
    Miłego dnia dziewczyny!!!

małaMyszka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    u nas po szczepieniach przez 3 dni była masakra

A u mnie szczepienie mialoby byc albo w piatek przed chrzcinami albo w poniedzialek po. Tak zle i tak niedobrze, bo albo bedzie sie źle czul i darl, albo moze sie czyms zarazic od gosci. Dlatego przesunelismy o tydzien.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chrzciny robimy w Boże Narodzenie na 30 osób nam wyszło.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy chrzciny 19 września :) Sukieneczka już jest, sweterek chyba też (jeśli nie zmienię zdania odnośnie niego :P), trzeba dokupić rajstopki i może jeszcze czapeczkę, chociaż mamy parę białych to może coś się wybierze :)

lb17w98.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Szok. Wykapalismy Tomka o 19, o 19:20 dalam mu jesc i poszedl spac. Obudzil sie o 12:15, 3:40, 6:50 i dalej spi. Krecil sie tylko mocno w lozeczku, gadal pod nosem, bralam go na karmienie i ten dalej zasypial. Spalam prawie 9h! Oby juz tak zostalo :-) A jadlam wczoraj i maliny, i pilam kefir i jadłam pierogi w ktorych byla cebulka i ser bialy.

Znalazlam na fb grupe Chusty Wroclaw i w poniedzialek ide na darmowe spotkanie z ludzmi, ktorzy chustuja i pokaza nam jak to robic :-)

Przyszla kasa za szpital i urodzenie dziecka. Mozna szalec zakupowo. Potrzebuje kiecki na chrzciny, to tak z pilnych rzeczy. Mama przyjedzie popoludniu to zajmie sie malym a ja skocze do CH.
    A jakaś chustę masz czy wypozyczysz?

bzkxskf.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i zapomniałam napisać Dominiś przy zasypianiu potrzebuje cyca nie chce smoczka bo cyc do zasypiania najlepszy, normalnie nie pije tylko ssa cyca jak smoczka ;)

Próbowaliśmy odciągnąć już dwa razy pokarm żeby zobaczyć ile mam i powiem wam że Dominiś nie chce pić z butelki tylko cyca :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• mamasia Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj Piotruś skończył miesiąc i waży 4470 :-) tez jest taka mała przylepa i najlepiej by spał na mnie,męczą go dość często bóle brzuszka jeszcze,ale już chyba nauczyliśmy się z tym sobie trochę radzić.chciałabym też zacząć go chustowac,ale zobaczymy jak będzie

Lady Savage, Weridiana, Paula_071, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez juz po spacerku tylko mały tak się darł ze musiałam go nakarmić i chwile ponosić. . Nie wiem jak chodzić na dłuższe spacery jak on nie cierpi leżeć w wózku no chyba ze akurat śpi.. terrorysta się zrobił i tyle

małaMyszka, Izuu lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz tez mysli ze wozek parzy drze sie dzisiaj tez ale byl na tyle spiacy ze dal za wygrana i zasnal udalo nam się pospacerowac 40 min.

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, ekspertko od odciągania pokarmu, mam pytanie :D Jeśli wyciągnę z lodówki pokarm odciągnięty 2 dni temu i podgrzeję go to jak długo może jeszcze być zdatny do picia jak będzie w temperaturze pokojowej (po tym podgrzaniu)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:04

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Julce wiejskie powietrze sluzy, od rana praktycznie caly czas na dworze z przerwa na jedzenie. Dzis jadla dopiero 2 razy raz cyca po 8, a o 11.30 100ml mleka. Zaliczyla juz 4 spacery na zmiane z babcia i dziadkiem :) Czekam az sie moja smoczyca obudzi, nakarmie i pojedzie na spacerek, ale tym razem z rodzicami, o ile dziadkowie dopuszcza nas do corki :) Tak miedzy nami taki uklad mi pasuje ;) Przynajmniej regeneruje sily :) Aaa i wczoraj tez zakupilam nosidelko, bo plecy daja sie we znaki

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy używacie monitora oddechu?
    Ja na początku chciałam kupić, ale mój mąż się uparł, że zdrowe dzieci nie potrzebują być w kółko kontrolowane i monitorowane. Generalnie mi nie daje to spokoju, bo wiem, że bym pewniej spała w nocy.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ja na początku chciałam kupić, ale mój mąż się uparł, że zdrowe dzieci nie potrzebują być w kółko kontrolowane i monitorowane. Generalnie mi nie daje to spokoju, bo wiem, że bym pewniej spała w nocy.
    My uzwamy w nocy, glownie dla naszego spokojniejszego snu

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, a jaki masz?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ja mam monitor oddechu, ale tylko dlatego że mała miała problemy z oddychaniem i nadal ma problem z odksztuszaniem po jedzeniu. Więc na wszelki wypadek pojawiło się to urządzenie u nas w domu

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcare dwuplytkowy. Przez ten czas alarm w nocy wlaczyl sie 2 razy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 14:58

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, a sądzisz, że to był fałszywy alarm?
    Czym się różnią te dwupłytkowe od jednopłytkowych?

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Niecierpliwa, a sądzisz, że to był fałszywy alarm?
    Czym się różnią te dwupłytkowe od jednopłytkowych?

Nie mam pojecia, bo to bylo w srodku nocy i jak tylka zaczelo pikactod razu ja szturchnelam. Te dwuplytkowe chyba sa bardziej czule, bo obejmuja wieksza powierzchnie

‹‹ 2047 2048 2049 2050 2051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ