SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj tez spi w lozeczku, ewentualnie w gondoli pod okiem męża, jak ja ide sie zdrzemnac, a nie chce zeby maly mnie obudzil. Raz spal na lozku sypialnianym w tej poduszcze C zeby sie nie zsunal. Nasz materac jest miekszy niz jego wiec w trosce o jego pleckiwole zeby spal na swoim. Jest bardzo ruchliwy, od 2 tygodnia przekreca sie w poprzek lozeczka, przewraca na boki lub plecy. Raz udalo mu sie na brzuch. I glowke trzyma sam wysoko z 20 sekund.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 00:15
Weridiana, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój dostał alergii na łóżeczko po 2 tyg. Tez szukam różnych sposobów, ostatnio usypiam go w rożku i wkładam do łóżeczka, póki co nie buntuje się. Musze zamówić cienki otulaczek na rzepy bo rożek trochę za gruby a nie lubi być wiązany i zawsze znajdzie sposób żeby się rozwiązać.
Weridiana, Amberla, Izuu, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hermiona a jaka masz chuste?
Dziewczyny ja wiem ze nie macie teraz chwili oddechu ale czas tak szybko leci, ze rozpieszczajcie sie i swoje malenstwa, niech spia gdzie chca bo pozniej wezma laptop i zamkna sie w swoim pokoju
A tak na powaznie to klopoty rosna wraz z dziecmi, jak mówi stare przyslowie male dzieci maly klopot , duze dzieci duzy klopotZetka, AgaSad, Paula_071, magda sz, Izuu, zabka11, Hermiona, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a ja mam lozeczko dostawione do naszego lozka, boczne szczebelki wyjete i to jeet kompromis;)mialam kosz mojzesza ale za nic nie chciala tam spac, uspokajala sie jak wzielam ja obok, szukala moich rak i bicia serca...
zetka, mam to samo p - po prawej stronie nad biodrem, takie klucie od srodkaZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja spię z małym w sypialni, stoi łózeczko jego też tam ale przyznaje sie ze czesciej spi ze mną niż w łózeczku, albo do pierwszego karmienia w nocy a pozniej biorę g do siebie, nawet mąż "wybył" z sypialni zeby Szymonek spał ze mną, wręcz domaga sie, żeby spał ze mną w łóżku'
nad ranem mój syn puszczał takie bąki, że smierdziało jakby kanał wywaliło, no ale wczoraj nie było kupy, dzisiaj póki co tez nie..Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja srednio przygotowuje odciagnieta porcje 110-120 ml. Czasem wypije calosc na raz, czasem 60 i ma dosc, wiec roznie to bywa
-
małaMyszka wrote:A ile trwa u ciebie odciąganie?
Zeby odciagnac ok 110 ml piersi musza byc nieuzywane ok. 3-4h i wtedy ok 25 minut, a tak po jedzeniu to ok. 30 ml w 10-15 minut. Tak bardzo bym chbiala sciagac 100ml w szybkim tempie i bez takiego przestoju czasowegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Szok. Wykapalismy Tomka o 19, o 19:20 dalam mu jesc i poszedl spac. Obudzil sie o 12:15, 3:40, 6:50 i dalej spi. Krecil sie tylko mocno w lozeczku, gadal pod nosem, bralam go na karmienie i ten dalej zasypial. Spalam prawie 9h! Oby juz tak zostalo
A jadlam wczoraj i maliny, i pilam kefir i jadłam pierogi w ktorych byla cebulka i ser bialy.
Znalazlam na fb grupe Chusty Wroclaw i w poniedzialek ide na darmowe spotkanie z ludzmi, ktorzy chustuja i pokaza nam jak to robic
Przyszla kasa za szpital i urodzenie dziecka. Mozna szalec zakupowo. Potrzebuje kiecki na chrzciny, to tak z pilnych rzeczy. Mama przyjedzie popoludniu to zajmie sie malym a ja skocze do CH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:12
mamasia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga było ok 20 stopni ale wiało, pózniej sciagnęłam mu bluze, tzn rekawki i lezał sobie na niej, ja tez mam czesto dylemat, nie chce przegrzać ale tez strach rozebrać, ale nie przykrywałam kocykiem
jak był upał to wiedziałąm, że bodziak na krótki rekaw a teraz główkujeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:16
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Niecierpliwa, a dlaczego Ty ściągasz?
Sciagam jak czuje, ze piers mimo jedzenia dalej napelniona, albo jak dostaje butelke to wtedy musze odciagnac, a ze daje ok. 2 butelek dziennie to potem musze tyle razy odciagnacZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Weridiana, mamy 3 chusty (wszystkie od znajomych), dwie elastyczne, jedną tkaną. Na razie używamy elastycznej z kameleonem i napisem: www.polekont.pl (bo jest łądniejszego koloru niż ta druga
)
Na razie świetnie się sprawdza, jak dzidzia urośnie pewnie przejdziemy na tkaną.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość