SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Mlody wyrósł z 56 ( ur się 53 cm ) i stwierdzam ze za duzo letnich rzeczy mam wiec polowy nie zalozyl
Moja się urodziła z rozmiarem 56, i się topi w tych ubrankach, no ma 3 tygi ciągle ciuszki 56 są za duze na nią
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane juz pytalam ale sie upewnie. Czy ktoras z Wasvma po cc wzdecia? Ja masakra, niezaleznie od diety...czytalam ze to moga byc zrosty...
Drugie pytanie, ktoras z Was pisala o wielorazowych wkladkach laktacyjnych. Jakie polecacie bo jednorazowki sie nie sprawdzaja. Czy przez caly okres kp beda potrzebne czy to sie kiedys unormuje?
-
moja teraz lezy, najedzona i przewinieta. niby spi, ale podpatruje jednym okiem:d wyglada ja maly potworek:)a jak sie przeciaga to wydaje dzwiek "ahahahahaha ahhahahahaha":d
no nic, ide nas pakowac. wyjazd na jedna noc a dla kazdego jedna torba podrozna:pszczegolnie dzieci biora najwiecej, a 99% sie nie przyda;)no ale nie bede sie z nimi klocic, moghe wybrac co chca, niech maja jakas zabawe. a wy trzymajcie kciuki zebym tam nikogo nie zabila w odpowiedzi na " dobre rady".Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga mój wychodził ze szpitala 2800 gr a po tygodniu 550 więcej.
Dziś ma 7 tygodni i je 120 ml i waży 5200 gr i rozmiar 62 a ur się 53 cm. Dobrze ze Ci przybiera
Co do wzdęcia ja też miałam straszne teraz tez mam ale mniejsze i jestem po cc ale espumisan uformować i jest o niebo lepiej.aaaaga, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko to szatan ! (na spacerach ), musze ja brac na spacer jak spi bo jak sie obudzi to mam wrazenie ze wozek ja parzy ! wrocilam ze spaceru mokra po dupe ! az mam ochote pierdzielnac ten wozek i brac ja tylko na wycieczki samochodem - padam na mordke.
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas problem goni problem. Wczoraj maz byl z psem na corocznych szczepieniach, a dzis nie poznajemy naszego psa. Ledwo chodzi, schody pokonuje po jednym stopniu, chodzi ze spuszczonym ogonem, piszczy przy zakladaniu obrozy i dotykaniu miejsca, w ktorym mial podane szczepienie. Dodatkowo jest mega smutny, bo nie ma jego pana. Ojciec od wtorku w szitalu a on ciagle siedzi pod brama i czeka a mi serce peka
-
Ofka- ja miałam wzdęcia ok 2tygodnie po CC, teraz juz nie mam, ogólnie do 2 tygodni mi wszystko jezdziło w kichach, przelewania bylo słychac i takie różne dzwięki, ale po 2 tyg się skończyło i teraz juz tego nie ma.
Moja spacery uwielbia, jak tylko kłade ją do wózka to przysypia,ne wazne jak bardzo rozbudzona jest, chodze z nią codziennie na dłuugie spacery (wczoraj 3godziny) i nawet na moment sie nie obudzi, spi jak zabita w wózku.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Więc dziś ciut lepiej Nie zapeszajac.Leon pospał z tatusiem godzinę A później druga sam w łóżeczku.Potem pojechaliśmy na zakupy więc w nosudelku spał A teraz poszedł z tatą na spacer.No ciekawe jak długo bo wózek też go parzy.Na wieczór podam w razie w paracetamol i może usnie bez problemów.Ja delektuje się cisza.Posprzatalam bo o 16 przyjdą goście-to moja niespodzianka dla męża.Jutro ma urodziny.Przyniosą torta i będziemy świętować jak syn pozwoli.Oni też z dziećmi przyjdą więc skonsultuje z doświadczonymi mamusiami.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Właśnie wróciłam z 3 godzinnego spacerku. Nogi mi do d... wchodzą. Ale super było, pogoda po prosu piękna. Mam nadzieję, że mała się nie przegrzała, bo nie myślałam, że jest aż tak cieplutko.
Karolina, ja na obiadek robię łososia z koperkiem z twojego przepisumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Moje dziecko to szatan ! (na spacerach ), musze ja brac na spacer jak spi bo jak sie obudzi to mam wrazenie ze wozek ja parzy ! wrocilam ze spaceru mokra po dupe ! az mam ochote pierdzielnac ten wozek i brac ja tylko na wycieczki samochodem - padam na mordke.
Ja mam tak z łóżeczkiem, za chiny ludowe moja nie chce spać w łóżeczku, albo na materacu razem z nami, albo w wózku, jak się ją do łóżeczka położy to się drże jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, mam nadzieję że się to zmieni jak tylko zacznie się karuzelą interesować.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja - mm ja ostatnio tez tego lososia robilam
Uwielbiam go! Dzisiaj postawilam na rosół, wlasnie zjadlam
Sluchajcie, podaje dla Poli espumisan 3x5kropelek po jedzeniu, ale slabo to coś dziala..jakie wy dajecie dawki ? tzn. wczoraj nie miala kolki,ale wczesniejsze dni tak..dzisiaj zostaje z nią sama na caly wieczor bo po tym slubie, mój mąż idzie na pępkowe do mojego kuzyna, wiec jak mała bedzie miala kolke i bede z nią sama to ohujam..małaMyszka lubi tę wiadomość