SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja wczoraj kapana przed 21 i wybudzana,bo spala po kolce.po kapieli zjadla i po 22 zasnela az do 4
Teraz tez spi i dzis tfu tfu tfu nie bylo kolki, a od dwoch tyg. Zawsze byla miedzy 16 a 18.
Kurds moja mala uwielbia bujak i w nim zasypa, jak tylko probuje ja przekladac do lozeczka to sie wybudza, ryk i znow bujak....wiem ze w bujaczku nie moze spac...kurcze,mam problem, bo nie mam w nim funkcji kolyskimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Jakie butelki antykolkowe polecacie??? Zastanawialm sie nad tymi z rureczka w srodku, czy sa fajne i nie wiem czy tomee tippee czy dr brown???
mam obie i zdecydowanie dr.brown
tomee tippee ma beznadziejny smoczek tak że mojej podczas jedzenia mleko leci po brodziezabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Na kontrolę z jaderkiem czy w innej sprawie? Jeśli można wiedzieć,bo my na początku listopada idziemy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Obiecana sesja
moje ślicznośći
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:23
apaczka, lys, AgaSad, zabka11, Laura, ainer85, aaaaga, Izuu, KasiaeN., Paula_071, Maniuś, Amberla, Aga89, niecierpliwa, jesslin87, Weridiana, 0na88, Zetka, Pulpecja, witaminkab, Martucha86, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U mnie ma szczęście okazało się, że nie ma zapalenia ale zastój w lewej piersi. Dziś juz lepiej, nie boli aż tak i nie miałam gorączki
mam często przystawiać i co 3h odciągać do tego między karmieniami oklady z kapusty.
Moja córcia szaleje, zrobiła się bardzo marudna, drzemie po 45 min max i budzi się z przeraźliwym płaczem. Jej okresy aktywności mijają na płaczu ewentualnie jedzeniu...trochę mnie to dobija gdy czytam, że Wasze dzieci dłużej śpią czy potrafią chociażby spokojnie poleżeć w łóżeczku. Ale co się dziwić, każda położna czy lekarz, który pozna Natalke twierdzi, że to awanturnicaAle ostatnie 2 dni to apogeum, jeszcze mam nadzieję, że to ten słynny skok 5 tygodnia. A jak nie to mamy przesr... pewnie przez najbliższe 2 miesiące i trzeba włączyć tryb 'przetrwanie'
Cale szczęście, że noce w miarę ok no i lubi jeździć w wózku. Szumis przyszedł i jest fajny ale jak na razie nie zauważyłam powalającego efektu.
Dzisiaj kupiłam na allegro ten leżaczek tiny love i jutro powinien już byćMoże w końcu coś podpasuje tej mojej marudzie
aha, dzisiaj w akcie desperacji gdy przeraźliwie płakała, ciasno ją zawinęliśmy i to był strzał w 10, bardzo szybko się uspokoiła. Polecam w histerii.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka - kupilas ten hydrovag? Zadzialal? U mnie w aptece nie bylo, jutro zobacze w innej.
Moglabys spisac nazwy szczepionek jakie malemu zaserwowaliscie? Szczegolnie mnie ten krztusiec interesuje. Dzisiaj mam wizyte u neonatolog i chce dograc kwestie szczepien.
Mojemu chyba przeszla faza gastro. Wczoraj w parku ladnie spal, wieczorem karmilam go po 20 potem po 12 i terazjak jestem wyspana to mam potem bardzo udany dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 04:38
mamasia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.