SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Zabka u nas poprawa jest diametralna, nie chce tego powiedziec w zla godzine, ale ostatni bol brzuszka Julka miala w niedziele. Tylko musze podawac przed kazdym karmieniem, bo jak probowalam np co drugie to bole byly, a teraz daje 6-10 kropel przed karmieniem. To zalezy od tego jak duzy jest odstep
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zaraz mam miec USG bioderek a my w domu bo panne szatan nawiedzil... nie dosc ze musze sama z nia isc to jeszcze z psem bo od 9 nie byl, jeszcze z domu nie wyszlam a jestem mokra po dupe ! niezla jazda jest
P.S umieram z glodu , wpieprzam czekolade - bo pod reka.
Chyba tez zainwestuje w jakis lezaczek -bujaczek , bo tak zeby miec mala na widoku to rozkladam sofe w salonie i tam sobie lezy a ja ja dogladam , ale jak ide do lazienki czy kuchni to boje sie ze spadnie z sofy a tak to pasami bym ja przypiela i wlaczyla bujanie ;/Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:zaraz mam miec USG bioderek a my w domu bo panne szatan nawiedzil... nie dosc ze musze sama z nia isc to jeszcze z psem bo od 9 nie byl, jeszcze z domu nie wyszlam a jestem mokra po dupe ! niezla jazda jest
P.S umieram z glodu , wpieprzam czekolade - bo pod reka.
Chyba tez zainwestuje w jakis lezaczek -bujaczek , bo tak zeby miec mala na widoku to rozkladam sofe w salonie i tam sobie lezy a ja ja dogladam , ale jak ide do lazienki czy kuchni to boje sie ze spadnie z sofy a tak to pasami bym ja przypiela i wlaczyla bujanie ;/
Przyjmujac wariant optymistyczny, ze jej nie bedzie parzyl w dupe i wysiedzi dluzej niz 5 minutZetka, Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Przyjmujac wariant optymistyczny, ze jej nie bedzie parzyl w dupe i wysiedzi dluzej niz 5 minut
cholera,no wlasnieteraz bede musiala ja wsadzic do wozka a nie spi... syrena alarmowa to bedzie pikus jak my bedziemy szly
no trudno , mus to mus - niech mi tylko ktos zwroci uwage - bede szla z wysoka podniesiona glowa
niecierpliwa, aaaaga, lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:My po burzliwym poranku cyc co chwile pomiedzy kupa i znowu cyc a jak bylismy juz gotowi i ubrani na spacer nie wiem jak to sie stalo ale pampers przeciekl lub go zle zalozylam i obsikal sie wiec nazad od nowa przewijanie przebieranie no ale w koncu zaliczylismy 2 godzinny spacer odstresowalam sie siedzialam z pysznym ciastkiem i butelka wody na lawce gapilam sie na plywajace kaczki a mlody grzecznie spal
My tez pomalu zastanawiamy się nad lezaczkiem Lys fajna ta twoja hustawka duzo miejsca zajmuje?
niby wymiar to 63 x 82 cm, wiec myśle ze trzeba miec wolny m2aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Niecierpliwa, jak mój mi chlusnal to tez się bardzo bałam. Do tej pory się boję. Kładę na klinie na boku.
Czy dalej podajesz delicol? Do każdego karmienia? Nawet jak je częściej, np co godzinę?
Tak i delicol i espumisan daje do kazdego karmieniaZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ufffw trzeciej aptece kupilam w koncuten espumisan100.
Mam nadzieje ze cos pomoze.....
Mala spi od 16.
Ide dokonczyc ciuszkowe porzadki i musze Jule z zajec odebrac po 18.
O ktorej godzinie kapiecie maluchy??? I jakos miedzy karmieniami,budzicie maluchy na kapiel jesli spia czy cxzekacie az same sie obudza???małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Byłam u pediatry i całe szczęście wszystko ok a jedyny problem to taki że mały widocznie je jak smok bo w 2 tyg przytył 1kg!
waży już 4200.. kurde a ja się stresowałam że dziecko się nie najada i już chciałam kupować mm.. Pani powiedziała że prawdopodobnie nie nadąża trawić tego co zjadł i boli go brzuszek a jak boli brzuszek no to oczywiście szuka ukojenia w piersi i takie błędne koło. Mamy narazie dawać espumisan i zobaczymy.. dziś dziecko anioł.. śpi pół dnia i jest kochany, strzela do wszystkich uśmiechy..
Przyjechała moja mama, Boże instytucja babci jest nieoceniona.. lula go i przebiera, poszła na spacer a o 5 rano wzięła go do siebie więc spałam do 08.30 - 3,5 godz pod rząd to nie spałam od porodu..0na88, zabka11, niecierpliwa, Laura, Paula_071, Weridiana, magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U nas okazało się dziś ze Szymonek ma anemie:( jutro mam dzwonić i ustalic dawkę podawania żelaza... uprzedzano mnie, że jako wcześniak może tak być
Co u Euforii ??
My narazie nie mamy bujaczka, ale ma dostać w prezencie, w niedziele chrzciny boziuu jaka jestem zalatana, dziś udało mi się dokupić w koncu spodnie do ubranka, sama skompletowałam mu ubranko, ale bedzie czadowo wygladał
My kąpiemy o 20.30, jak spi to go wybudzam
Ciuszki prasuje prócz pajacówWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 19:11
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
corka uraczyla nas kilkoma usmiechami rano i caly dzien nic, bardzo oszczędnie je rozdaje. Ja sie szczerze do niej, spiewam, gadam, chodze z mina jak na haju cały dzień i nic, ani jednego nie wydębiłam. Mąż wrócił z pracy i tylko się do niej uśmiechnął a ona uśmiech od ucha do ucha. No kurde, córeczka tatusia! Niewdzięczne dziecie
zabka11, Laura, Weridiana, aaaaga, Zetka, AgaSad, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Pojechalam do fryzjera, a tatus odpalil hustawke na najmocniejszy poziom bujania i Julka spala w niej 2h.
Zabka ja 5 aptek dzis zlatalam za espumisanem 100.
My kapiemy 19-19.30 raz tylko spala do 20, a tak zawsze aktywna o tej porze. Od jakiegos tygodnia kapiel rewelacja, potem je, a potem urzadza grymasy, taki placz wymuszajacy jakby sama nie wiedziala o co jej chodzizabka11, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość