X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety!!mój głąb spał dzisiaj na kanapie:D mógł położyć się z Blanka ale skoro wolał tam to jego sprawą i jego głupota bo go gnaty będą bolaly cały dzień. Śniadania rano nie dostał, obiadu też nie mam zamiaru robić. Ją z Blana zjemy naleśniki a jego mam w dupie. Zostało z wczoraj jeszcze trochę zuru co zgage miał po nim, niech se zre i niech go jara!hehhe
    A co do zarcia to jestem podlamana, bo przez to że jem wszystko waga mi nie spada, a mało tego zaczęła iść do gory. Miałam od pon zacząć ćwiczyć, to zamiast tego pojechalam po składniki na sernik. W ogóle nie wiem dlaczego ale mam straszny wilczy apetyt. Ciegle jest głodna, a ilości jakie jem mnie przerazaja.jak sobie nakładem normalna porcje obiadu to to ledwo zaspokaja mój głód, a o najedzeniu nie ma mowy.
    A jakie to jest ból przy hemorojdzie? Bo mnie od wczoraj tak w środku boli przy kupce jak jakąś rana by tam byla. Nie miałam tak nigdy.
    Klade się z mala jeszcze spać. W nosie dzisiaj nic nie będę robic!

Magd, Maniuś, Zetka, zabka11, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co bym zrobiła bez wsparcia męża, zarówno emocjonalnego jak i fizycznego. Już w szpitalu był nieoceniony chociażby żeby poprawić mi humor gdy dopadł BB. Od momentu gdy wraca z pracy przy małej robi wszystko poza karmieniem. Kąpie, przewija, nosi i tuli gdy marudzi wieczorami, usypia. Jak trzeba to wstaje w nocy albo każe mi iść spać bo twierdzi, że muszę odpocząć. Sam wstaje do pracy o 6. Czasem mi aż głupio bo przecież on pracuje ale on twierdzi, że to ja mam ciężej zajmując się cały dzień dzieckiem a nasza córeczka do najłatwiejszych nie należy ;-) Wiadomo, czasem są spięcia ale nigdy nie o dziecko i opiekę nad nim. On uważa, że to także jego dziecko dlatego zajmowanie się nim jest dla niego naturalne a ja mu tego nie utrudniam bo zależy mi żeby była między nimi więź. Mąż jest dla mnie ogromnym wsparciem, bez niego nie dałabym rady.

Magd, KasiaeN., Maniuś, Neyla, Paula_071, Laura, magda sz, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ainer mam to samo z apetytem!! Szok bo w ciąży za mało tyłam, nie mialam apetytu w ogóle... A teraz 3kg do przodu i wlasnie zjadłam no chyba 3 śniadanie bo o tej godzinie to nie obiad chyba jeszcze..
    To chyba przez kp ale ja jestem trochę przerażona apetytem:)

Ja wczoraj szczepilam a mała ma 8 tygodni i 3 dni ,opóźnienie przez brak szczepionek, lekarka mnie uspokajała ze do 10 tyg mozna szczepic bo czesto cos wypada.

ainer85, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny orientujecie sie jak jest z opieka medyczna maluchów w przypadku jak wyjadę z małą do rodziców ??
    to jest inne województwo, bede tam ok 3 tyg wiec musze te kwestie zabezpieczyć.

małaMyszka lubi tę wiadomość

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha moja córeczka na szczepieniach 5w1 + rota bardzo płakała, w pewnym momencie wydała taki okrzyk dorosłego człowieka.. ja tez to ciezko przeżyłam. Nie goraczkowala póki co, ale jest marudna, śpi na mnie i chyba tak dziś cały dzień.
    Wiec chrzciny zaraz po szczepienia to może być problematyczne temat.

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    My już po chrzcie, troche sie stresowała żeby Szymonek był grzeczny w kościele, ale był całą mszę, tylko przy polewaniu wodą trochę zakwilił, impreza sie super udała, nie załujemy że robiliśmy w lokalu bo nic nas nie interesowało:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 23:44

ainer85, KasiaeN., apaczka, Maniuś, Paula_071, AgaSad, Laura, mamasia, magda sz, Katarka, Weridiana, jesslin87, Martucha86, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko w biegu Julka ma od wczoraj biegunke, nie chce jesc, zaczyna sie odwadniac. Dostalam skierowanie na oddzial. Boze daj mi sil

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, trzymajcie sie,!!

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa trzymaj się dzielnie.zdrowka dla Julenki!!!

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa zdrówka dla dzidzi, Migotka piekny tort, sama robiłaś, czy zamówiony?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, zamówiony, ale taki domowy, robiony przez dziewczynę, był pyszny :)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ja tylko w biegu Julka ma od wczoraj biegunke, nie chce jesc, zaczyna sie odwadniac. Dostalam skierowanie na oddzial. Boze daj mi sil
    Trzymajcie się!

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, trzymajcie się!

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowka dla Was niecierpliwa.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa zdrówka dla Was, trzymajcie się!

v40cu9h.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew pobrana czekamy na wyniki, caly czas od 24 spi, piers pociumkala chwilke, z butelki na spiocha 10ml i tyle. Serce mi chce peknac, dlaczego macierzynstwo jest tak trudne.
    Dzieki dziewczyny za wsparcie. Tym trudniejsze to jest, ze maz w pracy a ja sama z nia latam po tym szpitalu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:51

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

• AgaSad Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa trzymaj się! Będzie dobrze!

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, dużo zdrówka dla Maleńkiej. Trzymajcie się tam dzielnie.

201508091565.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa dużo zdrówka dla Julki. Trzymajcie się!

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko dziś takie wesołe, aż mi smutno się robi gdy pomyśle, ze po południu jej zepsują ten humor szczepionka.Mam nadzieje,ze przejdzie to w miarę spokojnie.

33ek09u.jpg

Laura, apaczka, Lady Savage, Maniuś, Katarka, Paula_071, mamasia, Ewa123, Neyla, Weridiana, Martucha86, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
‹‹ 2134 2135 2136 2137 2138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ