SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla a fajna ta ksiazka? Bo my zamiast kwiatow na weselu dostawalismy ksiazki i dostalam.
Jak lubisz fantasy to czy czytalac droga krolow brandona sandersona? Jest na szczycie na lubimyczytac tez mam jakby co, ale nie czytalam jeszcze.
Katarek uzywalam, rewelacja, frida sie chowa.
Kurcze to tylko moj w nocy tak spi? Zasypia 20,21 spi do 24 lub 1 lub 2 czyli to jest jego najdluzsza 4 h drzemka lub 2 h. Potem jeszcze srednio trzy pobudki co 2 h... do 7.
Ssie krotko okolo 10 min. Jak wypluje cyca to dupa. Zasiska usta i nic. Przybiera jak wsciekly, jest tu chyba najgrubszy okolo 6 kg, ma 7 tygodni.
Jest mega grzeczny tylko pospalby dluzej.Weridiana, Ewa123, zabka11, małaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość
-
ainer, zeskrob góre i bedzie gitttt <lol>
My dziś idziemy na usg bioderek, prywatnie bo na fundusz zapisali nas dopiero na koniec listopada, Szymonek w miare grzeczny to ide ogarnąc cos w chałupieWeridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko dalo mamie zjesc sniadanie wypic kawe posprzatac lazienke i salon i dalej spi
moze uda mi sie jeszcze przygotowac obiad
chociaż wolałabym aby się obudził zjadl i wyszlibysmy na spacer
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Amberla a fajna ta ksiazka? Bo my zamiast kwiatow na weselu dostawalismy ksiazki i dostalam.
Jak lubisz fantasy to czy czytalac droga krolow brandona sandersona? Jest na szczycie na lubimyczytac tez mam jakby co, ale nie czytalam jeszcze.
Katarek uzywalam, rewelacja, frida sie chowa.
Kurcze to tylko moj w nocy tak spi? Zasypia 20,21 spi do 24 lub 1 lub 2 czyli to jest jego najdluzsza 4 h drzemka lub 2 h. Potem jeszcze srednio trzy pobudki co 2 h... do 7.
Ssie krotko okolo 10 min. Jak wypluje cyca to dupa. Zasiska usta i nic. Przybiera jak wsciekly, jest tu chyba najgrubszy okolo 6 kg, ma 7 tygodni.
Jest mega grzeczny tylko pospalby dluzej.
Mój też. Śpi ok 21. Pierwsza pobudka ok 24-1 druga ok 3-4 trzecia jak chłopaki wychodzą ok 7. A rano wisi na cycu non stop, najgorsze dla mnie poranki. I to nie chce jeść tylko ciumka. Smoka ni huka.Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Weridiana- wszystkiego naj naj naj!
Apaczka,niecierpliwa- ja tez nie moge sie doczekac jak mala bedzxie bardziej kontaktowa, bede mogla z nia wyrwac sie na zakupy bez obaw ze nagle zechce cyca czy bedzie wrzask....
Miru- przystojniak z Twojego synka.
Super ze simplex dziala, ja zaczynam dzis podawac. Ile dasjesz kropelek????15 przed kazdym karmieniem????
Pulpecja- super wiadomosci
Magd- kup od razu espumisan100, bo ten espumisan40 jest slabiutki i u nas nie dzialal.Weridiana, Magd, Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
spoko ze już ta godzina, a ja z obiadem w czarnej dupie. Nawet nie mam pomysłu . Chyba frytki pójdą w ruch. Ofka jadasz frytki?
ja jadłam parę razy, ale nie dużo, a przyznam że wciągnęła bym sobie mały kopiec.niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja dzis mam na obia ziemniaczki tluczone, fasolke szparagowa i jajo sadzone. Co prawda wszystko ugotowalam juz przed 12, bo potem nigdy nie wiem jak sie sytuacja rozwinie. Wole zjesc odgrzane w mikro niz zapychac sie platkami na sucho, bo wczoraj tylko to mialam pod reka
Weridiana, Zetka, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Zabka niby 4*15 aleja daje do każdego posiłku i jest super. Takie bajki wali
Espumisan 40 to słaby nam 100 tez nie pomogla.
Dziwne to, bo espumisan 100 jest mocniejszy niz sabsimplex i ma 100 simethiconum, a sab simplex tylko 60 czyli takie wyposrodkowanie miedz espumisanem 100 a 40.
A dawalas go do kazdego karmienia?małaMyszka lubi tę wiadomość