SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:a w naszej przychodni nie mogą nam dać skierowania...
tak mi powiedziała dr dzisiaj...
WTF???
Jak mi ktoś czegoś odmawia, zawsze proszę na piśmie, że nie zostało wydane lub udzielona pomoc o którą prosiłam. Robię tak, bo często chodzę od specjalisty do specjalisty i robią ze mnie głupią. Wycwaniłam się i teraz oni wychodzą na głupków.
Amberla, małaMyszka, Weridiana, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:A w ogóle wściekła jestem, bo kurcze dbam o zęby i higienę jamy ustnej i jakiś ropień mi się zrobił w miazdze i kanałówka, ból jak nie wiem i dodatkowy wydatek. jej... a jakbym miała to w d... to pewnie byłoby ok, no cóż... pomarudzone to lecę do mojego szmyrgla
Wspolczuje. Wiem, ze jak moja bratowa miala kanalowke podczas karmienia to musiala malego odstawic od cycka na 2 dni.małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny w końcu sukces!! Waga 57,6
do wagi z przed ciąży 0,5-1 kg :)schudłam jakieś 14 kg
co prawda w planach było 52-54 kg na ślub ale już dawno się pogodzilam ze się nie uda
taka wagę planuje jak zacznę ćwiczyc na wakacje w maju osiągnąć
Pulpecja, małaMyszka, Zetka, Weridiana, Paula_071, mamasia, Izuu lubią tę wiadomość
-
Moj maz ma teorię, ze Tomek w ciagu dnia nie spal bo byl brudny (po szczepieniu odpuscilismy mu kapiel pierwszy raz). Jak byl juz pieknie umyty, zrobil kilka zabek w wanience to troszke zjadl i poszedl spac o 20:30. Spal do 1:30, kolejne karmienie o 5:30 i jeszcze spi. Ja już wyspana
Tomek od tygodnia je mniej. Ciumka po 12-13 minut. W ciagu 9 dni przybral 320g wiec on ma chyba motorek zamiast jezyka. Chyba ze moj pokarm ewoluował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:12
małaMyszka, aaaaga, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
czesc! Musze was nadrobic chociaz nie wiem czy mi sie to uda!
U nas był tydzień zamieszania, w piątek zaczela zjezdzać się rodzina na chrzciny Poli, w sumie przyjechalo 9 osob, 3 osoby spały u nas 6 u rodziców, harmider ogromny. Wczoraj ci którzy spali u nas pojechali, reszta pojechal w poniedziałek. Mimo ze uwielbiam ich wszystkich to ciesze się ze dzisiejszy poranek jest taki spokojny ...
Chrzciny super, Pola przez cała msze nawet nie pisnełana sali tez super sie zachowywała, bylo tyle chetnych do opieki ze ja moglam sie zrelaksowac :)sie wytańczyłam,wygadałam z kuzynkami i kuzynami, super !
ale...po chrzcinach-poniedzialek,wtorek, wczoraj troche tez..masakra! Pola wieczorami tak wyła ze oszalec mozna bylo, przysypiała i nagle z krzykiem się budziła..te całe zamieszanie tak mi rozstroiło dziecko..ale juz wraca do normy.
U mnie waga leci w dół ciągle. W ciąży przybrałam 12kg, a zgubiłam juz 16kg. Dobrze, bo miałam nadprogramoweCiuchy sprzed ciaży robia się za duże.
Pola waży juz 5100!
Bolą mi strasznie plecy..nie wiem czy to po ciąży,czy to po znieczuleniu w kręgosłup, czy to od noszenia Poli..ale wczoraj wieczorem az ciezko bylo mi wstac..chyba poprosze znajomą która jest fizjoterapeutą zeby przyjechała do mnie i mi pomasowała.
Którejś z was bolą tak plecy?małaMyszka, Weridiana, mamasia, Izuu, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć mamusie
Ponawiam pytanie o preparat na rozstepy. Któraś polecala tylko pamiętam że był drogi i z czyms tam. Jestem zdeterminowana nie moge na nie patrzećmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mnie tez bola plecy. Jak sie pochyle wiecsorem nad mala by ja po kapieli ubrac to nie moge sie potem wyprostowac. A bola w miejscu znieczulenia...
Dzisiaj mialam pierwsza noc bez wisku okolo 2. Udalo mi sie ladnie ululac bez zbednych dramatowmałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam takze podpinam sie pod pytaniem odnosnie tego specyfiku na rozstepy.
Ja takze noc na czuwaniu przez katar dobrze ze jak wczoraj maz wrocil z pracy to poszlam spac a on przejal opieke nad dzieckiem bo bylabym dzisiaj nieprzytomna
Zycze wam milego dnia
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witam, Madzia fantastyczne zdj ! pieknie wyglądasz !
Kasia, Neyla, przykro mi, ale mam nadzieje ze niedługo sytuacja sie poprawi, ja jestem zdania, że jeżeli sie bardzo chce to wszystko sie poprawi:)
Szymonek nie polubił swojej pieluszki do pieluchowania, sam produkt super bo widzę ze robi szeroką żabkę z nóżek ale po czesci są one unieruchomione a Szymek strasznie lubi fikać i pracować nimi, będe mu zakładać na spanie, chociaż wczoraj wieczorem złościł sie przy usypianiu, a jak mu o 4 odpięłąm to odrazu siup nózki w górze
Wczoraj będąc na ryneczku siostra uświadomiła mi, żebym zakupiłą sobie jarzyny i pomroziła na zupy dla mełego, i z ciekawości wczoraj zerknęlam i w 6 miesiacu dziecko może juz jesc brokuła, kalafior, fasolke szparagową, brukselke, pewnie kupie i zamroże po trochu bo mam zamiar gotować sama a nie stołować dziecka ze słoików, siostrzenca tak stołowałam i bardzo lubił moją kuchnie:)
Co do rozstepów to ja juz powoli zaczynam sie do nich przyzwyczajać, zaczynają blednąc, smaruje tym kremem reduce, zeby sie chociaz wieksze nie robiły bo waga spada, ale nie smaruje systematycznie, jak sobie przypomnePaula_071, KasiaeN., małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Dostałam właśnie fotki z sesji milky way
Łapcie kilkafajna pamiątka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6324ae8e8c9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d23718c226a9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcb197001900.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1019bf95f3ba.jpgPiękne Wy
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Wspolczuje. Wiem, ze jak moja bratowa miala kanalowke podczas karmienia to musiala malego odstawic od cycka na 2 dni.
małaMyszka, Paula_071, magda sz lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Cześć mamusie
Ponawiam pytanie o preparat na rozstepy. Któraś polecala tylko pamiętam że był drogi i z czyms tam. Jestem zdeterminowana nie moge na nie patrzećaaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda piękne zdjęcia!!
Paula zazdroszczę przespanych godzin. Ja wczoraj położyłam małego ok 21.30 i były pobudki: 22.15 - ale taka krótka żeby dojadł, 23.30, o 2.00, później 3.30, 06.00, później 7.30 i już nie spał.. Boże kiedy to się ureguluje:(
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość