X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda a moze jesli karmisz piersia sprobuj zjesc cos, po czyym przeczysci ciebie i mala, moze to jest jakis sposob?

małaMyszka lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja już śpi, często usypiam ją jak trzyma sutka i muskam ją palcem po czole, tak w kierunku nosa, baaardzo delikatnie. Spróbuj tego Neyla albo jak w tym filmiku- dziecko zasypia w 42 sek. czasem działa.

Dziś miała bunta na Mam talent- nie będę leżeć, cyca też nie chcę, będę siedzieć! i tato ani się waż mnie oprzeć o siebie bo będę płakać...
    Wiem że to niezdrowe ale walka trwała dosyć długo, uparta jak osioł i trochę siedziała tak bo jak próbowało się czegoś innego to ryk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:21

lys, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine zjadłam ostatnio cały koszyk borówek, mnie przeczyściło ale jej nie :/ już myślałam o kiszonym z jogurtem..

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Lys moja ostatnia w środę zrobiła codziennie pół dnia próbuje jej pomóc, masuje brzuszek, suszarka na brzuch, kąpiele, daje te kropelki i laximed no ale nie idzie, ten kciuk też nic nie daje. Jak tylko kładę małą na przewijak i stękam razem z nią to ta zobaczy coś co ją zaciekawi i skupia się nie na tym co trzeba i po kupie :/ ale za to od godz 5 do 8 jest stękanie na kupę, spać nie idzie.

lily zrobila rano i tez było kilka godzin walki, teraz znów chce ale nie moze. problem jest taki ze moja nie jeczy tylko drze sie w niebogłosy, cała twarz ma czerwona wybroczyny na powiekach, popekane naczynka na twarzy. masuje, nosze na rekach, kołysze, spiewam, jecze razem z nia, podaje delicol i probiotyk, wode, herbate z kopru i nie widze efektów
    teraz zasneła z wyczerpania na moich kolanach ale za góra 10 min wstanie i znów bedzie ryk. nawet te czopki viurcol nie daja rady.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Jasmine zjadłam ostatnio cały koszyk borówek, mnie przeczyściło ale jej nie :/ już myślałam o kiszonym z jogurtem..

to chyba musiałoby byc cos co działa przeczyszczajaco i jednoczesnie przenika do krwi, nic takiego do głowy niestety mi nie przychodzi

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys mi przychodzi... kac kupa po alkoholu ale to odpada :)

Spróbuj może suszarką dmuchać na brzuch z odległości 50 cm- no tak żeby nie poparzyć, na niektórych ciepło działa..na moją nie ale może na Twoją

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:04

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda a co to takiego kac kupa? serio ale nie wiem

na moja ciepło tez nie działa bo probowalam z termoforem z pestek wisni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:04

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kac kupa to hmm jakby to napisać żeby nie było obrzydliwe.. no na kacu zwyczaj po wypiciu sporej ilości alko jest poranna kac kupa, która capi dosyć mocno i jest dosyć luuuzna. Zwykle od żuli tak capi :)

Paula_071, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahah ok kumam :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spał z termoforkiem 4 godziny☺ pierwszy raz tak długo. . Oby to nie był przypadek

lys, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my wisimy na cycu
    Moj ma niebieskie narazie oczy mogą się zmieniac do 3 roku po jedzeniu placze gdy się nie naje tyko mamy mate fishera raim forest dostaliśmy trochę mała i w prostokacie średnio mi się podoba

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdasz a jak twoja teściowa do twojej córki z tego co pamiętam miałaś z nią przygody
    Moja teściowa jest nawiedzona na punkcie wnuka przeraża mnie czasami non stop chce jego zdjecia które potem podobno codziennie ogląda i codziennie wysyła sms do T z pytaniem jak jej wnusio sądzę że to już jaka dewiacja na jego punkcie a jak już nas odwiedzi to nie mogę znieść tego jak ciuciuje tzn wszystko zdrabnia i piszczy nad nim o Jezu ile razy my jej uwagę zwracalismy żeby tak nie robiła

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze było jak T niósł malego i przekładal sobie syna na ramię a ona zprzerazeniem2do niego podbiego z wyciagnietymi rękoma do asekuracji zeby maly nie spadł przecież on go tak nosi codziennie a ta panika normalnie. przeraża mnie

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - a ona ma wiecej dzieci, wnukow?

Maly juz sie wierci, zaraz sie obudzi pewnie. Powoli musze sie ogarniac bo o 11 chrzest, a z dzieckiem to nigdy niczego sie nie przewidzi :-)

mamasia, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to pierwszy i narazie jedyny

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez fisiuje na punkcie wnuka ale nie az tak a tez pierwszy wnuk dlugo wyczekiwany

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pozostaje Ci nic innego jak miec nadzieje, ze przy kolejnym dziecku bedzie lepiej :-)

aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za filmik z usypianiem w 42 sekundy,? A tak w ogóle to dzień dobry :)

Ewa123
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga z dwojga złego lepiej, że się za bardzo angażuje niż gdyby miała mieć go w nosie i się nie interesować nim wcale. Przesada w żadną stronę nie jest dobra. Moja mama do mnie po kilka razy w ciągu dnia dzwoni, dopytuje, jest na bieżąco jeśli chodzi o Córcie. Też ma na jej punkcie bzika, ale mnie to cieszy, że tak ja kocha. Teście z kolei raz na tydzień dzwonią i pytają jak mała.

aaaaga, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 4h lulania wreszcie usnela na mojej klatce piersiowej. Spala cala noc z nami w lozku podlaczona do cyca. A od rana znowu raban... slabo je teraz bo sie denerwuje przy cycu i sie drze. Skok rozwojowy pelna geba...oby tylko kilkudniowy.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
‹‹ 2195 2196 2197 2198 2199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ