SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja już śpi, często usypiam ją jak trzyma sutka i muskam ją palcem po czole, tak w kierunku nosa, baaardzo delikatnie. Spróbuj tego Neyla albo jak w tym filmiku- dziecko zasypia w 42 sek. czasem działa.
Dziś miała bunta na Mam talent- nie będę leżeć, cyca też nie chcę, będę siedzieć! i tato ani się waż mnie oprzeć o siebie bo będę płakać...
Wiem że to niezdrowe ale walka trwała dosyć długo, uparta jak osioł i trochę siedziała tak bo jak próbowało się czegoś innego to ryk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:21
lys, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Lys moja ostatnia w środę zrobiła codziennie pół dnia próbuje jej pomóc, masuje brzuszek, suszarka na brzuch, kąpiele, daje te kropelki i laximed no ale nie idzie, ten kciuk też nic nie daje. Jak tylko kładę małą na przewijak i stękam razem z nią to ta zobaczy coś co ją zaciekawi i skupia się nie na tym co trzeba i po kupie
ale za to od godz 5 do 8 jest stękanie na kupę, spać nie idzie.
lily zrobila rano i tez było kilka godzin walki, teraz znów chce ale nie moze. problem jest taki ze moja nie jeczy tylko drze sie w niebogłosy, cała twarz ma czerwona wybroczyny na powiekach, popekane naczynka na twarzy. masuje, nosze na rekach, kołysze, spiewam, jecze razem z nia, podaje delicol i probiotyk, wode, herbate z kopru i nie widze efektów
teraz zasneła z wyczerpania na moich kolanach ale za góra 10 min wstanie i znów bedzie ryk. nawet te czopki viurcol nie daja rady.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Jasmine zjadłam ostatnio cały koszyk borówek, mnie przeczyściło ale jej nie
już myślałam o kiszonym z jogurtem..
to chyba musiałoby byc cos co działa przeczyszczajaco i jednoczesnie przenika do krwi, nic takiego do głowy niestety mi nie przychodzimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Lys mi przychodzi... kac kupa po alkoholu ale to odpada
Spróbuj może suszarką dmuchać na brzuch z odległości 50 cm- no tak żeby nie poparzyć, na niektórych ciepło działa..na moją nie ale może na TwojąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:04
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No kac kupa to hmm jakby to napisać żeby nie było obrzydliwe.. no na kacu zwyczaj po wypiciu sporej ilości alko jest poranna kac kupa, która capi dosyć mocno i jest dosyć luuuzna. Zwykle od żuli tak capi
Paula_071, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my wisimy na cycu
Moj ma niebieskie narazie oczy mogą się zmieniac do 3 roku po jedzeniu placze gdy się nie naje tyko mamy mate fishera raim forest dostaliśmy trochę mała i w prostokacie średnio mi się podobalys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magdasz a jak twoja teściowa do twojej córki z tego co pamiętam miałaś z nią przygody
Moja teściowa jest nawiedzona na punkcie wnuka przeraża mnie czasami non stop chce jego zdjecia które potem podobno codziennie ogląda i codziennie wysyła sms do T z pytaniem jak jej wnusio sądzę że to już jaka dewiacja na jego punkcie a jak już nas odwiedzi to nie mogę znieść tego jak ciuciuje tzn wszystko zdrabnia i piszczy nad nim o Jezu ile razy my jej uwagę zwracalismy żeby tak nie robiłamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A najlepsze było jak T niósł malego i przekładal sobie syna na ramię a ona zprzerazeniem2do niego podbiego z wyciagnietymi rękoma do asekuracji zeby maly nie spadł przecież on go tak nosi codziennie a ta panika normalnie. przeraża mnie
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Aga - a ona ma wiecej dzieci, wnukow?
Maly juz sie wierci, zaraz sie obudzi pewnie. Powoli musze sie ogarniac bo o 11 chrzest, a z dzieckiem to nigdy niczego sie nie przewidzimamasia, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aga z dwojga złego lepiej, że się za bardzo angażuje niż gdyby miała mieć go w nosie i się nie interesować nim wcale. Przesada w żadną stronę nie jest dobra. Moja mama do mnie po kilka razy w ciągu dnia dzwoni, dopytuje, jest na bieżąco jeśli chodzi o Córcie. Też ma na jej punkcie bzika, ale mnie to cieszy, że tak ja kocha. Teście z kolei raz na tydzień dzwonią i pytają jak mała.
aaaaga, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Po 4h lulania wreszcie usnela na mojej klatce piersiowej. Spala cala noc z nami w lozku podlaczona do cyca. A od rana znowu raban... slabo je teraz bo sie denerwuje przy cycu i sie drze. Skok rozwojowy pelna geba...oby tylko kilkudniowy.
małaMyszka lubi tę wiadomość