Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda a moze jesli karmisz piersia sprobuj zjesc cos, po czyym przeczysci ciebie i mala, moze to jest jakis sposob?

małaMyszka lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja już śpi, często usypiam ją jak trzyma sutka i muskam ją palcem po czole, tak w kierunku nosa, baaardzo delikatnie. Spróbuj tego Neyla albo jak w tym filmiku- dziecko zasypia w 42 sek. czasem działa.

Dziś miała bunta na Mam talent- nie będę leżeć, cyca też nie chcę, będę siedzieć! i tato ani się waż mnie oprzeć o siebie bo będę płakać...
    Wiem że to niezdrowe ale walka trwała dosyć długo, uparta jak osioł i trochę siedziała tak bo jak próbowało się czegoś innego to ryk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:21

lys, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine zjadłam ostatnio cały koszyk borówek, mnie przeczyściło ale jej nie :/ już myślałam o kiszonym z jogurtem..

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Lys moja ostatnia w środę zrobiła codziennie pół dnia próbuje jej pomóc, masuje brzuszek, suszarka na brzuch, kąpiele, daje te kropelki i laximed no ale nie idzie, ten kciuk też nic nie daje. Jak tylko kładę małą na przewijak i stękam razem z nią to ta zobaczy coś co ją zaciekawi i skupia się nie na tym co trzeba i po kupie :/ ale za to od godz 5 do 8 jest stękanie na kupę, spać nie idzie.

lily zrobila rano i tez było kilka godzin walki, teraz znów chce ale nie moze. problem jest taki ze moja nie jeczy tylko drze sie w niebogłosy, cała twarz ma czerwona wybroczyny na powiekach, popekane naczynka na twarzy. masuje, nosze na rekach, kołysze, spiewam, jecze razem z nia, podaje delicol i probiotyk, wode, herbate z kopru i nie widze efektów
    teraz zasneła z wyczerpania na moich kolanach ale za góra 10 min wstanie i znów bedzie ryk. nawet te czopki viurcol nie daja rady.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Jasmine zjadłam ostatnio cały koszyk borówek, mnie przeczyściło ale jej nie :/ już myślałam o kiszonym z jogurtem..

to chyba musiałoby byc cos co działa przeczyszczajaco i jednoczesnie przenika do krwi, nic takiego do głowy niestety mi nie przychodzi

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys mi przychodzi... kac kupa po alkoholu ale to odpada :)

Spróbuj może suszarką dmuchać na brzuch z odległości 50 cm- no tak żeby nie poparzyć, na niektórych ciepło działa..na moją nie ale może na Twoją

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:04

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda a co to takiego kac kupa? serio ale nie wiem

na moja ciepło tez nie działa bo probowalam z termoforem z pestek wisni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 23:04

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kac kupa to hmm jakby to napisać żeby nie było obrzydliwe.. no na kacu zwyczaj po wypiciu sporej ilości alko jest poranna kac kupa, która capi dosyć mocno i jest dosyć luuuzna. Zwykle od żuli tak capi :)

Paula_071, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahah ok kumam :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spał z termoforkiem 4 godziny☺ pierwszy raz tak długo. . Oby to nie był przypadek

lys, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny my wisimy na cycu
    Moj ma niebieskie narazie oczy mogą się zmieniac do 3 roku po jedzeniu placze gdy się nie naje tyko mamy mate fishera raim forest dostaliśmy trochę mała i w prostokacie średnio mi się podoba

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdasz a jak twoja teściowa do twojej córki z tego co pamiętam miałaś z nią przygody
    Moja teściowa jest nawiedzona na punkcie wnuka przeraża mnie czasami non stop chce jego zdjecia które potem podobno codziennie ogląda i codziennie wysyła sms do T z pytaniem jak jej wnusio sądzę że to już jaka dewiacja na jego punkcie a jak już nas odwiedzi to nie mogę znieść tego jak ciuciuje tzn wszystko zdrabnia i piszczy nad nim o Jezu ile razy my jej uwagę zwracalismy żeby tak nie robiła

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze było jak T niósł malego i przekładal sobie syna na ramię a ona zprzerazeniem2do niego podbiego z wyciagnietymi rękoma do asekuracji zeby maly nie spadł przecież on go tak nosi codziennie a ta panika normalnie. przeraża mnie

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - a ona ma wiecej dzieci, wnukow?

Maly juz sie wierci, zaraz sie obudzi pewnie. Powoli musze sie ogarniac bo o 11 chrzest, a z dzieckiem to nigdy niczego sie nie przewidzi :-)

mamasia, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to pierwszy i narazie jedyny

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez fisiuje na punkcie wnuka ale nie az tak a tez pierwszy wnuk dlugo wyczekiwany

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pozostaje Ci nic innego jak miec nadzieje, ze przy kolejnym dziecku bedzie lepiej :-)

aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za filmik z usypianiem w 42 sekundy,? A tak w ogóle to dzień dobry :)

Ewa123
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga z dwojga złego lepiej, że się za bardzo angażuje niż gdyby miała mieć go w nosie i się nie interesować nim wcale. Przesada w żadną stronę nie jest dobra. Moja mama do mnie po kilka razy w ciągu dnia dzwoni, dopytuje, jest na bieżąco jeśli chodzi o Córcie. Też ma na jej punkcie bzika, ale mnie to cieszy, że tak ja kocha. Teście z kolei raz na tydzień dzwonią i pytają jak mała.

aaaaga, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

Ewa123
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 4h lulania wreszcie usnela na mojej klatce piersiowej. Spala cala noc z nami w lozku podlaczona do cyca. A od rana znowu raban... slabo je teraz bo sie denerwuje przy cycu i sie drze. Skok rozwojowy pelna geba...oby tylko kilkudniowy.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
‹‹ 2195 2196 2197 2198 2199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ