X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    U was sa kartki do dpowiedzi orzed chrztem? Pierwszy raz slysze

Tak i rodzice i chrzestni powinni sie wyspowiadac

małaMyszka lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    I kuzwa wyrzygala wszystko bo sie spina na kupe ktora nie moze zroboc od srody...nie wiem kurwa juz co robic. Mleko teraz na wage zlota i jeszcze ten gowniany problem. Wymiekam

Edit: i kolejne rzygi..jeee obrzygala mi plecy a teraz cycki i sie smieje
    Magda odkop moje wpisy sprzed 3 tygodni, tam po wizycie u niej bardzo dokładnie opisalam jej porady co zrobić żeby zwiększyć produkcje mleka. Jakby co to zadzwon do mnie to Ci wytlumacze, szkoda może póki co wydawać na wizytę, skoro ja byłam z podobnymi problemami.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Dzięki! U nas też od kilku tygodni podobnie, wcześniej ładnie przybierała a teraz mam wrażenie, że w ogóle mniej i rzadziej je, pakuje rączki do buzi a piersi nie chce... ledwo ją położę jak do karmienia już jest histeria, ewentualnie jak pociągnie parę łyków lub się zassa. Wczoraj wieczorem przeszła samą siebie - nie jadła 4 h a nie chciała piersi, pózniej zjadła 2 razy po 5 min i zasnęla na 4 h więc chyba się najadła? pieluchy moczy, kupy robi... Wszystko sie zaczeło ok 3 tyg temu kiedy miałam zastój i w por laktacyjnej kobiety ją na siłę, bardzo mocno przystawiały do piersi - już sama nie wiem, może ma jakiś uraz do cycka? cholera wie ale się martwię i jak tak dalej pójdzie to chyba pokarm stracę a póki co mam go sporo :/
    Ta pani polecala robić Karpa przed karmieniem ale u mnie z różnym skutkiem to działa. Ja trochę odciagam i podaje z butli jak już nie da rady inaczej.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Tak i rodzice i chrzestni powinni sie wyspowiadac

U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
    Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa a ivf to grzech? Chyba zartujesz. Jak to dobrze że nie chodzę do Kościoła i nikt mi nie nakręca dziwnych wyrzutów sumienia za to że żyje.

małaMyszka, lys, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh już się tak zastanawiam, że może te problemy z jedzeniem to u nas skok rozwojowy...od 3 tygodni ;) a jak się skończy to Natalia zacznie liczyć do 1000, mówić w 5 językach i żonglować...taki żarcik bo wymiękam przy swoim dziecku ;) poproszę o L4 od macierzyństwa na 1 dzień...

małaMyszka, Neyla, Agaata, lys, zabka11 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, chyba jaja sobie robisz. Z innych pozycji niż misjonarska w czasie seksu też się spowiadasz? Bo jeszcze do niedawna to tez był grzech. Aha, jeszcze seks w innych celach niż prokreacja.

201508091565.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ta pani polecala robić Karpa przed karmieniem ale u mnie z różnym skutkiem to działa. Ja trochę odciagam i podaje z butli jak już nie da rady inaczej.
    U nas ogólnie Karp działa ale np ciasne owiniecie zostawiamy na ostateczne sytuacje a te histerie są czesto. Ona po takim owinięciu się uspokaja, zasypia i jak się przebudzi to wtedy trochę je. Tak było np wczoraj wieczorem.
    Sama już nie wiem, wczoraj piłam kawę z mlekiem, może to to? Nie mam pomysłu...

Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka daj spokój, to na pewno nie kawa,bardziej ja obstawiam problemy ze zrobieniem kupy.

małaMyszka, apaczka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    niecierpliwa, chyba jaja sobie robisz. Z innych pozycji niż misjonarska w czasie seksu też się spowiadasz? Bo jeszcze do niedawna to tez był grzech. Aha, jeszcze seks w innych celach niż prokreacja.

Nie w innych celach tylko antykoncepcja jest grzechem.
    Dla mnie wszystko jest biale albo czarne. Wierze w Boga i akcetuje przykazania albo jestem agnostykiem. Nie mozna do fundamentalnych aktow wiary podchodzic wybiórczo.

małaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja też wierzę w Boga. Ale ksiądz jest takim samym grzesznikiem jak my. Zresztą spowiedź w konfesjonale ma takie znaczenie tylko w kościele w Polsce. Ja za swoje grzechy odpowiem przed Bogiem, a zasady kościelne zmieniają się na przestrzeni lat.

małaMyszka, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię znowu chrapie... Wasze też tak śpią?

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    widze ze temat koscioa na tapecie :) ja od malego bylam zmuszana do chodzenia do kosciola - moze nie bede pisala jaki mam stosunek do tej cudownej instytucji , nie mowiac juz o ksiezach ... w kazdym razie ja za czasow swojej spowiedzi niewygodne grzechy chowalam pod "wiecej grzechow nie pamietam" a co wyprawiam tu na ziemi przeciez wszechwiedzacy Bog na pewno widzi i wie ;-)

Agaata, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Ofka potrzebuje porady prawnej.Mogę Na priv? Wysyłam zaproszenie.
    Juz przyjelam. Pisz prosze.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?

Zastanawiam się nad eliminacją mleka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:11

lb17w98.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosujecie termofor z pestek wiśni? Sprawdza się?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:15

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?

Moj ma niktki sluzu od urodzenia w kupie.

tb73i09k881y3sjt.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Moj ma niktki sluzu od urodzenia w kupie.

U Nas są duże ilości tego śluzu :/

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
    Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.

Paula dziecko chce ochrzcic, a ze kosciol ma popi***olone poglady to moja wina??

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:

Katarka u mnie od 3 tygodni, poki co eliminacja nabialu

‹‹ 2199 2200 2201 2202 2203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ