SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda odkop moje wpisy sprzed 3 tygodni, tam po wizycie u niej bardzo dokładnie opisalam jej porady co zrobić żeby zwiększyć produkcje mleka. Jakby co to zadzwon do mnie to Ci wytlumacze, szkoda może póki co wydawać na wizytę, skoro ja byłam z podobnymi problemami.magda sz wrote:I kuzwa wyrzygala wszystko bo sie spina na kupe ktora nie moze zroboc od srody...nie wiem kurwa juz co robic. Mleko teraz na wage zlota i jeszcze ten gowniany problem. Wymiekam
Edit: i kolejne rzygi..jeee obrzygala mi plecy a teraz cycki i sie smieje
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ta pani polecala robić Karpa przed karmieniem ale u mnie z różnym skutkiem to działa. Ja trochę odciagam i podaje z butli jak już nie da rady inaczej.apaczka wrote:Dzięki! U nas też od kilku tygodni podobnie, wcześniej ładnie przybierała a teraz mam wrażenie, że w ogóle mniej i rzadziej je, pakuje rączki do buzi a piersi nie chce... ledwo ją położę jak do karmienia już jest histeria, ewentualnie jak pociągnie parę łyków lub się zassa. Wczoraj wieczorem przeszła samą siebie - nie jadła 4 h a nie chciała piersi, pózniej zjadła 2 razy po 5 min i zasnęla na 4 h więc chyba się najadła? pieluchy moczy, kupy robi... Wszystko sie zaczeło ok 3 tyg temu kiedy miałam zastój i w por laktacyjnej kobiety ją na siłę, bardzo mocno przystawiały do piersi - już sama nie wiem, może ma jakiś uraz do cycka? cholera wie ale się martwię i jak tak dalej pójdzie to chyba pokarm stracę a póki co mam go sporo

-
niecierpliwa wrote:Tak i rodzice i chrzestni powinni sie wyspowiadac
U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Heh już się tak zastanawiam, że może te problemy z jedzeniem to u nas skok rozwojowy...od 3 tygodni
a jak się skończy to Natalia zacznie liczyć do 1000, mówić w 5 językach i żonglować...taki żarcik bo wymiękam przy swoim dziecku
poproszę o L4 od macierzyństwa na 1 dzień...
małaMyszka, Neyla, Agaata, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
U nas ogólnie Karp działa ale np ciasne owiniecie zostawiamy na ostateczne sytuacje a te histerie są czesto. Ona po takim owinięciu się uspokaja, zasypia i jak się przebudzi to wtedy trochę je. Tak było np wczoraj wieczorem.Agaata wrote:Ta pani polecala robić Karpa przed karmieniem ale u mnie z różnym skutkiem to działa. Ja trochę odciagam i podaje z butli jak już nie da rady inaczej.
Sama już nie wiem, wczoraj piłam kawę z mlekiem, może to to? Nie mam pomysłu...
Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:niecierpliwa, chyba jaja sobie robisz. Z innych pozycji niż misjonarska w czasie seksu też się spowiadasz? Bo jeszcze do niedawna to tez był grzech. Aha, jeszcze seks w innych celach niż prokreacja.
Nie w innych celach tylko antykoncepcja jest grzechem.
Dla mnie wszystko jest biale albo czarne. Wierze w Boga i akcetuje przykazania albo jestem agnostykiem. Nie mozna do fundamentalnych aktow wiary podchodzic wybiórczo.
małaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula, ja też wierzę w Boga. Ale ksiądz jest takim samym grzesznikiem jak my. Zresztą spowiedź w konfesjonale ma takie znaczenie tylko w kościele w Polsce. Ja za swoje grzechy odpowiem przed Bogiem, a zasady kościelne zmieniają się na przestrzeni lat.
małaMyszka, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
widze ze temat koscioa na tapecie
ja od malego bylam zmuszana do chodzenia do kosciola - moze nie bede pisala jaki mam stosunek do tej cudownej instytucji , nie mowiac juz o ksiezach ... w kazdym razie ja za czasow swojej spowiedzi niewygodne grzechy chowalam pod "wiecej grzechow nie pamietam" a co wyprawiam tu na ziemi przeciez wszechwiedzacy Bog na pewno widzi i wie
Agaata, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

-
Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:11
-
Moj ma niktki sluzu od urodzenia w kupie.Katarka wrote:Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...

-
Paula_071 wrote:U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.
Paula dziecko chce ochrzcic, a ze kosciol ma popi***olone poglady to moja wina??
-
Katarka wrote:Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...
Katarka u mnie od 3 tygodni, poki co eliminacja nabialu