SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:I kuzwa wyrzygala wszystko bo sie spina na kupe ktora nie moze zroboc od srody...nie wiem kurwa juz co robic. Mleko teraz na wage zlota i jeszcze ten gowniany problem. Wymiekam
Edit: i kolejne rzygi..jeee obrzygala mi plecy a teraz cycki i sie smiejemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Dzięki! U nas też od kilku tygodni podobnie, wcześniej ładnie przybierała a teraz mam wrażenie, że w ogóle mniej i rzadziej je, pakuje rączki do buzi a piersi nie chce... ledwo ją położę jak do karmienia już jest histeria, ewentualnie jak pociągnie parę łyków lub się zassa. Wczoraj wieczorem przeszła samą siebie - nie jadła 4 h a nie chciała piersi, pózniej zjadła 2 razy po 5 min i zasnęla na 4 h więc chyba się najadła? pieluchy moczy, kupy robi... Wszystko sie zaczeło ok 3 tyg temu kiedy miałam zastój i w por laktacyjnej kobiety ją na siłę, bardzo mocno przystawiały do piersi - już sama nie wiem, może ma jakiś uraz do cycka? cholera wie ale się martwię i jak tak dalej pójdzie to chyba pokarm stracę a póki co mam go sporo
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Tak i rodzice i chrzestni powinni sie wyspowiadac
U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Heh już się tak zastanawiam, że może te problemy z jedzeniem to u nas skok rozwojowy...od 3 tygodni
a jak się skończy to Natalia zacznie liczyć do 1000, mówić w 5 językach i żonglować...taki żarcik bo wymiękam przy swoim dziecku
poproszę o L4 od macierzyństwa na 1 dzień...
małaMyszka, Neyla, Agaata, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ta pani polecala robić Karpa przed karmieniem ale u mnie z różnym skutkiem to działa. Ja trochę odciagam i podaje z butli jak już nie da rady inaczej.
Sama już nie wiem, wczoraj piłam kawę z mlekiem, może to to? Nie mam pomysłu...Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:niecierpliwa, chyba jaja sobie robisz. Z innych pozycji niż misjonarska w czasie seksu też się spowiadasz? Bo jeszcze do niedawna to tez był grzech. Aha, jeszcze seks w innych celach niż prokreacja.
Nie w innych celach tylko antykoncepcja jest grzechem.
Dla mnie wszystko jest biale albo czarne. Wierze w Boga i akcetuje przykazania albo jestem agnostykiem. Nie mozna do fundamentalnych aktow wiary podchodzic wybiórczo.małaMyszka, AgaSad lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula, ja też wierzę w Boga. Ale ksiądz jest takim samym grzesznikiem jak my. Zresztą spowiedź w konfesjonale ma takie znaczenie tylko w kościele w Polsce. Ja za swoje grzechy odpowiem przed Bogiem, a zasady kościelne zmieniają się na przestrzeni lat.
małaMyszka, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
widze ze temat koscioa na tapecieja od malego bylam zmuszana do chodzenia do kosciola - moze nie bede pisala jaki mam stosunek do tej cudownej instytucji , nie mowiac juz o ksiezach ... w kazdym razie ja za czasow swojej spowiedzi niewygodne grzechy chowalam pod "wiecej grzechow nie pamietam" a co wyprawiam tu na ziemi przeciez wszechwiedzacy Bog na pewno widzi i wie
Agaata, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 10:11
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:U mnie tez byly karteczki, ale nie bylo nauk.
Wiesz, albo zalezy Ci na chrzcie i podchodzisz do tego jak nalezy, albo w ogole. Ja nie umialabym sklamac podczas spowiedzi, to mija sie z celem.
Paula dziecko chce ochrzcic, a ze kosciol ma popi***olone poglady to moja wina??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Już nie wiem co myśleć... Laura robi kupki ze śluzem od jakiegoś tygodnia. Lekarka powiedziała, że to nic takiego. Ale byłabym bardziej spokojna, gdyby kupki były bez śluzu. I dziwi mnie to co powiedziała lekarka. Co myślicie?
Zastanawiam się nad eliminacją mleka...
Katarka u mnie od 3 tygodni, poki co eliminacja nabialumałaMyszka lubi tę wiadomość