SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wizyt dziewczynki
Ja mam jutro wizytę u gina, a prenatalne jakoś 1,5-2 tygodnie.
Gianna, powodzenia dzisiaj
Daj znać koniecznie i jak tam Pan doktor, bo ostatnio u niego około 5 lat temu bywalam
Aha i ile płaciłas jeśli możesz napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 11:46
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moj maz ma w weekend urodziny i tak sobie pomyslalam, ze w zwiazku z tym, ze dawno nigdzie nie bylismy fajnie by bylo pojechac gdzies na weekend?? Macie jakis pomysl, nie chce dalekiej podrozy (jestem z okolic Katowic) i tak nie bardzo mam pomysl? Moze macie jakies pomysly albo fajny kameralny pensjonacik do polecenia w okolicach Beskidu Slaskiego??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, moj maz ma w weekend urodziny i tak sobie pomyslalam, ze w zwiazku z tym, ze dawno nigdzie nie bylismy fajnie by bylo pojechac gdzies na weekend?? Macie jakis pomysl, nie chce dalekiej podrozy (jestem z okolic Katowic) i tak nie bardzo mam pomysl? Moze macie jakies pomysly albo fajny kameralny pensjonacik do polecenia w okolicach Beskidu Slaskiego??
Polecam pobyt w Hotelu Natura Residence w Siewierzuniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Katarka wrote:Dziewczyny, tak jak pisałam wczoraj przedstawiam wam mojego Dzieciaczka
Zdjęcie z wczorajszego USG
http://www.iv.pl/images/49906031331114001123.jpg
A ja jestem z wykształcenia chemikiemAle nigdy nie pracowałam w zawodzie.
Sliczny ten Twój Maluch, a swoją drogą dziwnie mierzą te dzieciaczki, u Ciebie gołym okiem widać, że dzidziuś jest większyKatarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:A moze pokazecie swoje brzuszki? Bo ja wczoraj az pomyslałam sobie "jak ja bede wygladac w 9 miesiacu skoro juz mnie tak wzdęło:O"
a moze to jednak normalne..
Ostatnio jak byłam na pobraniu krwi, to pielęgniarka do mnie że w 11 tc nie ma szans na widoczny brzuszek ciążowy, jedynie sam tłuszcz od jedzenia. Az mi się głupio zrobiło....
wczoraj nie zjadłam kolacji i dzisiaj faktycznie troszkę mniejszy brzuch, ale i tak widoczny.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Dziewczyny, tak jak pisałam wczoraj przedstawiam wam mojego Dzieciaczka
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ale czadowo widać!!! zastanawiam się co wasi lekarze maja za sprzęty, ze tak super widać! ja na prenatalne poszukałam w necie który u nas ma najlepszy, ale moje zdjęcia, a Twoje to niebo a ziemia.Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:A moze pokazecie swoje brzuszki? Bo ja wczoraj az pomyslałam sobie "jak ja bede wygladac w 9 miesiacu skoro juz mnie tak wzdęło:O"
a moze to jednak normalne..
to trzeba by wieczorem cyknąć, bo wtedy jest u mnie największymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Marzen2210 - jestem w 14 tc
Euforia - nie zgadzam się z tą pielęgniarkąNie wiem ile bym musiała jeść, żeby to był sam tłuszcz, a naprawdę dużo nie jem. Mówię Mojemu Mężowi, że to może moje jelita tak mi brzuch wypchnęły, że może mam je nadzwyczaj długie, tak z kilometr, hahaha
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie super widać, jak wysłałam wczorajsze zdjęcie maluszka mamie to napisała mi że trzeba mieć wyobraznie bo ciezko sie dopatrzeć
dopiero jak zrobiłam jej agende w paintcie -tu głowa- tu rączki -tu nozki to ogarnęła.
Myślałam żeby na połówkowe iść na 3d albo 4d. 200 zł z zapisem na dvd.ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, moj maz ma w weekend urodziny i tak sobie pomyslalam, ze w zwiazku z tym, ze dawno nigdzie nie bylismy fajnie by bylo pojechac gdzies na weekend?? Macie jakis pomysl, nie chce dalekiej podrozy (jestem z okolic Katowic) i tak nie bardzo mam pomysl? Moze macie jakies pomysly albo fajny kameralny pensjonacik do polecenia w okolicach Beskidu Slaskiego??
Jestem z Pszczyny, więc niedaleko mam do Katowic.
Pozdrawiam!
A myślałaś o Brennej? Bardzo ładna, kameralna miejscowość.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
ainer85 wrote:ale czadowo widać!!! zastanawiam się co wasi lekarze maja za sprzęty, ze tak super widać! ja na prenatalne poszukałam w necie który u nas ma najlepszy, ale moje zdjęcia, a Twoje to niebo a ziemia.
Mój gin ma najlepszy sprzęt w Trójmieście ( jeden z najlepszych:) ). Faktycznie już 8 tyg mam zdjęcie gdzie widać, rączki i nóżki
Katarka ja też się z nią nie zgadzam, ale wydaje mi się że zasługą mojego brzucha są też wzdęcia i zaparcia
Dziewczyny czy któraś z Was bierze duphaston? ja biorę 3 razy po 1 tabletce dziennie, ale chciałabym już chociaż zmniejszyć dawkę, muszę o tym pogadać z ginem. Poza tym ost opakowanie mi się kończy i do wizyty zabraknie więc ost 2 dni mogę wziąć po 2 tabletki.małaMyszka lubi tę wiadomość