SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chcebycmama wrote:Ja wybieram się z mężem na weekend do Białki Tatrzańskiej, a dokładniej do Poronina, mąż będzie zjeżdzał na nartach a ja będę oddychać świeżym powietrzem.
Jestem z Pszczyny, więc niedaleko mam do Katowic.
Pozdrawiam!
A myślałaś o Brennej? Bardzo ładna, kameralna miejscowość.
Okolice Zakopca odpadaja, raz za daleko na 1 noc, a 2 w czasie ferii ludzi od zatrzesieniaWlasnie przeleciala mi Brenna albo Istebna po glowie musze czegos poszukac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Czytam wątek od początku i w końcu postanowiłam do Was dołączyćTermin mam na 16 sierpnia (1 rocznica ślubu).
Przesyłam zdjęcie mojego małego WIELKIEGO szczęścia, zrobione 20 stycznia:
http://www.iv.pl/images/79131975906678996105.jpg
Jutro idę na badania genetyczne, trzymajcie kciuki
Mimo, że czytam forum od lipca na początku OVU od grudnia przeszłam na belly jestem zielona jeśli, chodzi o ustawianie suwaczków itp. Pomóżcie proszę!
euforia, Aga89, sylwucha89, magda sz, Maniuś, zabka11, Aska87, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Cześć dziewczyny
Czytam wątek od początku i w końcu postanowiłam do Was dołączyćTermin mam na 16 sierpnia (1 rocznica ślubu).
Mimo, że czytam forum od lipca na początku OVU od grudnia przeszłam na belly jestem zielona jeśli, chodzi o ustawianie suwaczków itp. Pomóżcie proszę!
Witaj,
na pewno będziemy trzymać kciuki:) daj znać po wizycie...
Widzę, że Twój gin to nie aktualizował daty na usg, według niego termin masz na 28/07/2002 ? Dzidziuś śliczny
Karolina śliczny brzusio
-
5ylwia wrote:Cześć dziewczyny
Witaj, a dlaczego Kochana na Twoim usg taka dziwna data?? Zeby ustawic suwaczek kliknij na suwak, ktorejs z nas, wpisz dane om, wybierz wzor i pojawi Ci sie link, ktory musisz wkleic w ustawieniach w podpisie tu na belly
My tu gadu gadu a obiad sie sam nie zrobi, a brzuszek sie dopomina, ide kulac leniwe
-
euforia wrote:Mój gin ma najlepszy sprzęt w Trójmieście ( jeden z najlepszych:) ). Faktycznie już 8 tyg mam zdjęcie gdzie widać, rączki i nóżki
Katarka ja też się z nią nie zgadzam, ale wydaje mi się że zasługą mojego brzucha są też wzdęcia i zaparcia
Dziewczyny czy któraś z Was bierze duphaston? ja biorę 3 razy po 1 tabletce dziennie, ale chciałabym już chociaż zmniejszyć dawkę, muszę o tym pogadać z ginem. Poza tym ost opakowanie mi się kończy i do wizyty zabraknie więc ost 2 dni mogę wziąć po 2 tabletki.
Biorę duphaston 3x1 tab i mam już dość tych tabletek, bo mnie żołądek po nich boli i mam mdłości, tylko że ja niestety muszę to brać co najmniej do 16 tyg. ciązy, bo mam torbiel endometrialną. Generalnie jak nie ma plamień, torbieli, krwiaków bądź innych problemów to pewnie gin zmniejszy dawkę, bądź wyeliminuje lek.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja mam malutki brzuszek, rano prawie nic, wieczorem wiadomo jak się najem to wyrzuca mi brzuszek do przodu, ale ja się śmieję że to u mnie sam tłuszczyk.
A od początku ciąży przytyłam 1,1 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:18
-
lys wrote:Biorę duphaston 3x1 tab i mam już dość tych tabletek, bo mnie żołądek po nich boli i mam mdłości, tylko że ja niestety muszę to brać co najmniej do 16 tyg. ciązy, bo mam torbiel endometrialną. Generalnie jak nie ma plamień, torbieli, krwiaków bądź innych problemów to pewnie gin zmniejszy dawkę, bądź wyeliminuje lek.
Ja też mam ich dość, ze skutków ubocznych, to wydaje mi się, że mam o 2 rozmiary większy biust i puchną mi nogi- zbiera się w nich woda- boje się rozstępów. No ale dzidzia jest najważniejsza, jak mus to muslys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj robiłam sobie zdjęcie pamiątkowe ale może nie będę wrzucać zdjęcia mojego brzuchola bo grubiutka jestem i u mnie to na pewno jest połączenie tłuszczyku z brzuszkiem ciążowym
Do tego mam brzuch cały w siniakach od tych zastrzyków
Więc oszczędzę Wam takich widoków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:22
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Andzia 34 wrote:Witajcie dziewczyny
ja dziś byłam na krzywej cukrowej blee ochyda i jeszcze słabo mi po tym jest
Ja niestety się wybieram na krzywą cukrową w sobotę. Trochę przerażona jestem. A miałaś ze sobą cytrynę?psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja robiłam w zeszłym tyg krzywą, a dziś odebrałam wyniki- wszystko w normie. Weźcie ze sobą cytrynę, bo bez to jest masakryczne świństwo. A i pamiętajcie,że trzeba kupić glukozę w aptece chyba,że Wam w labo sprzedadzą. No i zabierzcie jakieś gazetki do czytania, bo 3h siedzenia na korytarzu.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mimo, że czytam forum od lipca na początku OVU od grudnia przeszłam na belly jestem zielona jeśli, chodzi o ustawianie suwaczków itp. Pomóżcie proszę![/QUOTE]
Kliknij na suwaczek którejś z nas i tam już Cię poprowadzi. Pózniej kod html suwaczka kopiujesz i wstawiasz w Belly- Ustawienia- Społeczność i tam na dole wklejasz.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pomoc
Co do daty z usg nie mam pojęcia dlaczego jest takaBadania na nfz więc nic mnie nie zdziwi.. Zresztą byłam tak podekscytowana widokiem fikającego maleństwa, że szczerze mówiąc nie zwróciłam na to uwagi
-
Nie, nie można jeść. Pijesz glukozę- pobierają krew. Wychodzisz na korytarz i po godz -znowu pobierają. Później kolejną godzinę- znowu pobierają. Wszystko na czczo. Po trzecim pobraniu możesz coś zjeść, czyli po 3h.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015