SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Lys - ale mowilas, ze mala ulewa. Moze dlatego, ze wlasnie je za duzo? I odlewa, jak jest za pelny brzuszek?
Na pewno nie je za dużo a w porównaniu do tego co tu dziewczyny piszą które podają butle to moja je mniej od reszty. A ulewa bo się prezy i wije i czasem też bo nie uda jej się odbić. Wcześniej przed zmianą mm miała cały czas wydety brzuch pełen gazów i pediatra to tez wskazywał jako przyczynę wtedy też wymiotowala przez to.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale mnie trafi
przez aktualizacje 2 razy mi zjadlo dlugiego posta tak sie naprodukowalam a tu dupa
Wiec w skrocie
Apaczka u nas juz kolka bardzo rzadko
Psioszka ja jeszcze mm nie podaje, ale zbieram informacje, bo jak to bedzie alergia to mocno to rozwaze
Agaa ja tez jak sciagam leci malutki ciurek z 1, gora 2 kanalikow a sciagam 120-130 w 30 minmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A w ogóle mojej córce coś się odwidziało i nie lubi już smoczka (który wiele razy ratował sytuację i ją uspokajał), teraz do usypiania tylko cycek i wiadomo noszenie na rękach po całym mieszkaniu, do tego cały czas trzeba coś mruczeć pod nosem.
Wkurzyłam się bo odwołali nam wizytę u neurologa i znów muszę czekać prawie 2 tygodnie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
chcebycmama, my mamy to samo. Na przesiewowych prawe wyszło prawidłowo, a lewe dwa razy sprawdzała i nie wyszło. Mamy skierowanie na kontrole w poradni audiologicznej. W szpitalu powiedzieli, że to może być właśnie przez zalegający jeszcze śluz. Zobaczymy. Termin mamy na 04. grudnia
Jestem dobrej myśli. Prawe tak czy inaczej jest zdrowe, młoda słyszy, bo reaguje, ale zbadać trzeba.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:chcebycmama, my mamy to samo. Na przesiewowych prawe wyszło prawidłowo, a lewe dwa razy sprawdzała i nie wyszło. Mamy skierowanie na kontrole w poradni audiologicznej. W szpitalu powiedzieli, że to może być właśnie przez zalegający jeszcze śluz. Zobaczymy. Termin mamy na 04. grudnia
Jestem dobrej myśli. Prawe tak czy inaczej jest zdrowe, młoda słyszy, bo reaguje, ale zbadać trzeba.
Do tego oglądał to lewe uszko laryngolog i powiedział, że nic niepokojącego tam nie widzi. Wiec tez jestem dobrej myśli. Kontrola za miesiąc.
Ehh chyba każda z nas się czymś martwi jeżeli chodzi o swojego malucha. Taka rola rodzica.Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
lys wrote:A w ogóle mojej córce coś się odwidziało i nie lubi już smoczka (który wiele razy ratował sytuację i ją uspokajał), teraz do usypiania tylko cycek i wiadomo noszenie na rękach po całym mieszkaniu, do tego cały czas trzeba coś mruczeć pod nosem.
Wkurzyłam się bo odwołali nam wizytę u neurologa i znów muszę czekać prawie 2 tygodnie.
Lys a Tu jesteś może z Wrocławia? Ja właśnie odwołałam swoją wizytę u neurologa w pn na 19 15 bo byłam już wcześniej i zapomniałam o tej. Byłam umówiona w centrum Mama i Ja na Rajskiej. Spróbuj może jeszcze jestvwolnavta godzina o ile dobrze kojarzę ze Ty z Wro..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka
Nadrabiam was...zaraz spadamy na spacer bo cieplo u nas, moze w koncu moja pindziolindzia sie przekona do wozka...
U mnie tez chyba byl ten kurier wlochaty- oto dowod
: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eda9369563c4.jpg
małaMyszka, Migotkaa, lys, Weridiana, niecierpliwa, Laura, mamasia, Katarka, Maniuś, Meggi31, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
moje dziecko chyba już mnie nie lubi... zasypiał mi na klatce bez problemów...a teraz nawet nie chce żeby go tulić...
jedno co dobre to to, że położyłam go do łóżeczka pobujałam go i sam zasnął, więc uznam to za sukces...
Już się cieszę, a z drugiej strony troszkę mi przykro, że mój przystojniak "dorasta"...
zabka11, Laura, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Lys a Tu jesteś może z Wrocławia? Ja właśnie odwołałam swoją wizytę u neurologa w pn na 19 15 bo byłam już wcześniej i zapomniałam o tej. Byłam umówiona w centrum Mama i Ja na Rajskiej. Spróbuj może jeszcze jestvwolnavta godzina o ile dobrze kojarzę ze Ty z Wro..
Tak, jestem z wro, ale to centrum to ode mnie jest prawie 20km w jedną stronę, za daleko dla nas. Moja kruszynka nie jest fanką jazdy samochodem, bo nie lubi fotelika.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
miałam iść zrobić ksero książki, bo jutro muszę oddać, a to kurcze non stop pada... pomijam fakt, że mam ją ponad 4 miesiące i dwa tygodnie przedłużyłam...
Jak zawsze wszystko na wariata... niestety, ale chyba muszę iść i ją skserować... chciałam to zrobić w pracy, ale mi trochę głupio, więc ubieram się i idę... trudno, zmoknę trochę, a mały chyba się nie przeziębi jak go mocno opatulę... -
Od poniedzialku Julka cale dni przesypia. Zasypia przed 23 spi do 4-6 karmienie od razu kima do 8-9, potem przewijanie chwile sie powyglupiamy, pogadamy cycek i znowu zasypia przy piersi i tak do 12-13, znowu przewijanie karmienie i zasypia przy cycku i tak do 15-16 potem juz sie troche uaktywnia, ale i tak zalicza ze 2 drzemki. Kapiel po 19, karmienie, drzemka 15 minutowa i od 21 do 23 noszenie na zmiane z cyckiem. Zastanawiam sie czy jakbym jej w ogole z lozka nie brala to czy by sie sama uaktywniala? Moze taka pogoda...Wczoraj juz maz byl zly, ze tak duzo spi a potem wieczorem nie moze zasnac, ze robilismy wszystko zeby nie odplynela, polozylam ja w lozeczku na brzuchu, a ta w kime
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:26
-
Moj od wczoraj w dzien spi lacznie ze 4 godz masakra. Wczesniej potrafil miec dwie drzemki jedna 2 godz druga min3 i pol moglam cos zrobic a teraz dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:37