SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka-w sklepie takim prywatnym z bielizna,ale są na allegro, wpisz "body plie"
to są te na ramiaczkach ktore zaczynaja sie pod biustem i maja zapiecie w kroku,ja mam bezowe i super bo pod niczym ich nie widac:)
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
My tez chrzcimy w kwietniu
taki termin nam najbardziej pasuje a poza tym fajnie wyglądają takie duze bobasy przy chrzcie
mąż tylko sie śmieje ze Julo będzie juz taki duzy ze może czasem zdzielic księdza jak bedzie mu zimna woda po glowce lał
A pampka ubieramy ok 20 i przeważnie do 5-6 nie zmieniamy bo jak sie budzi o 1-2 na jedzenie to ma sucho. A czasem po tym karmieniu o 1-2 zmieniam bo podczas jedzenia zasika.apaczka, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
taki wyszedl tort:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ER_CHhEVFP_lh6wjIe1O9ji56UDmpx
a tu moj Iwo z ciotką, w głębi ja, jak zwykle fagocytuję jakieś żarcie:)))
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/V9S5fVle7CcNVkyNrH~UEPwdokXyhd
Pulpecja, małaMyszka, Weridiana, magda sz, niecierpliwa, Maniuś, gianna88, lys, zabka11, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
ale trot czaderski:D
jak dla chłopca polecam koszulobody, super są bo sie nic nie wyciąga z porteczek i nie trzeba myśle co chwila ze coś wystaje, ja zamawiałam na all i byłam bardzo zadowolona:)
a spodnie mieliśmy z christopchera, bawełniane z takim klinem ze wygladały jak kantki, od spodu delikatny meszek tak ze na zimniejsze dni super, my korzystamy z nich do tej pory:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Karolina, poważnie mówisz, żeby mniejsze brać? Ja noszę teraz 42 i myślałam, żeby kupić rozmiar M (38-40), ale jak mówisz, ze L nosisz i wzięłaś xs to już zgłupiałam. A jak nie wleze?
kurna to jak ja nosze 36/38 to to xs cos mi da?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina chyba zamówię te body pod sukienkę na chrzciny. Chciałam takie wysokie majty ale boje się że będą się podwijać http://allegro.pl/majtki-wyszczuplajace-sciagajace-poporodowe-body-i5080794104.html
Mam pytanie do tych bodów jeszcze ta xs nie wbija Ci się w pośladki? ja mam majtki wyszczuplające S i kurde wbijają strasznie. Spodnie nosze 38 rozm.
Myszka współczuje strasznie, ja w niedzielę byłam z Mają u swojego dziadka na grobie, rozpłakałam się że jej nie mógł poznać. Mam nadzieje że chociaż będzie jej aniołem stróżem z niebamyśl w ten sposób to będzie troszkę lżej..
a mama trochę nie taktem się wykazała
no ale cóż dobrze dziewczyny pisały że to ona wiele traci..
Faktycznie poćwiczę te mięśnie kegla, może te kulki gejszy kupie jeszcze.
Niecierpliwa i ja zaczynam się martwić z tym podnoszeniem głowy.. wczoraj położyłam ją na narożniku kanapy tak że musiała troszkę podnosić głowę bo była wnęka no to podnosiła na 3-4cm możei zaraz ryk. Książeczki kontrastowe w ogole jej nie interesują więc już nie wiem jak ją zachęcać.
Plecy mnie tak naparzają że masarka..6kg robi swoje.
Ofka ten Twój Iwko to kawał chłopa! widać że lekki nie jest w ramionach cioci
Wyprałam chustę, myślicie że trzeba ją prasować? Nową kupiłam i niby trzeba łamać ale wydaje się miękka. Wczoraj na próbę się zamotałyśmy... o matko i córko żeby któraś to widziała.. żal.pl jak to się mówino ale może dlatego że oglądałyśmy debatę i troszkę się mama chichrała i się nie skupiła na motaniu.
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Madzia no ciezki jest jak kloc...
dzisiaj w poradni 4 miesieczne dzieci byly duzo mniejsze.
a na chuscie śpij pod przescieradlem albo wiąż w hamak i malą wkladaj tak pisza na necie:)
kurcze i moj nie chce na brzuchu lezec i glowe to podnosi na 30 sek i syrena...ksiazeczki ma w dupie, karuzele tez. tylko na lampy sie gapi.
te nasze sierpniowe dzieci to leniwe od tych upalow czy co...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka tort przepiekny! Mam nadzieje, ze obejdzie sie u Iwka bez zabiegu.
Magda, Julka jest troche starsza niz Maja, choc urodzona 2 tyg przed terminem wiec mam nadzieje, ze nadrobi, ale dla swojego swietego spokoju chce zeby ja neurolog zobaczyl.
Apaczka ja poki co znalazlam sposob na karmienie takie, ze daje jej cyca albo jak zasypia albo jak sie wybudzA i wtedy je bez rzucania sie i to tak co 2h, poki co dziala ale na jak dlugo nie wiem, bo co pare dni Julka mi rzuca nowe klody pod nogi.
Ofka ja uzywam dady i od 21-22 nie zmieniam do 8 a czasem 9 rano, nigdy nie przecieka, a jak zmienialam przed karmieniem to mi sie rozbudzala i plakala.
Czy ktoras z Was uzywa pieluch tescowych?? Bo sa 3 128szt po 29zl, ale nie wiem czy warto jak mam dade sprawdzoma??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 16:21
apaczka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja też moją karmię na spiocha
a dzisiaj jeszcze noszę ją na rękach, kołysze się i karmię - hehe 3 w 1. Ale tak mi jej szkoda, widzę, że się źle czuje i jest głodna.
U nas jest moim zdaniem refluks na tle alergii na białka mleka krowiegomałaMyszka lubi tę wiadomość