SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane!
My używamy dady. Pampki się u nas nie sprawdziły. Miałam wrażenie, że są papierowe.
dziewczyny, które mają kosz Mojżesza - kiedy kupujecie łóżeczko? Mały już powoli się nie mieści. Miałam nadzieję, że do świąt damy radę, ale dzisiaj zamawiam.
Powiedzcie czy takie będzie dobre
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5014917487Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 08:56
-
W Lidlu jest tydzien wloski - obkupilam sie i dzisiaj bedzie spaghetti
Agata - ale wiesz, ze sa dwie dady? Fit i te grubsze. Mi te fit sie super sprawdzaja. Pampersy smierdza mi chemia.
Wyciagnelam ksiazke BLW. Moze uda mi sie przeczytac w 3 msc. Przedtem byla ladna pogoda i czytalam na lawce na spacerze, a teraz taka opcja odpada jak pada deszcz:(małaMyszka, Amberla, Neyla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Amberla dobrze ze nic Ci sie nie stalo. Chociaz obic sie i opiekowac potem dzieckiem to tez niefajnie. Maz sobie obil reke w pracy i tez ma ciezko dziecko wziasc.
Kurcze zjadlam surowke z jablkiem u byla kypa zielona ze sluzem czy to moze byc z jablka? Bo juz dzisiaj zrobil normalna. Wykoncza mnie te kupy.
Moj ssak sie krecil nie chcial spac odbilam go i dalej spi. Poloznej ktora mi mowila ze dziecka sie nie odbija przy kp gratuluje wiedzy. Jak Maksa nie odbije to sie meczy.
Musze sie jakos ogarnac i skoczyc na poczte. Ale to dzisiaj sobie wszystko przygotuje, umyje wlosy wieczorem i jutro rano szybko polece. Najlepiej ze u mnie napoczcie nie ma wjazdu do wozka a trzeba pokonac ok. 7 schodow. Zalamka.
Zycze wam milego dnia. Aaa i moje dziecko powoli zaczyna sie usmiechac. Jak poslal usmiech do meza to maz mi sie rozplakal ze wzruszeniaPaula_071, małaMyszka, Weridiana, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie jak pisze Paula są dwa różne rodzaje dad. Ja tez używam tych Fit:) dobrze ze mi przypomniałas o tygodniu włoskim! Też się musze obkupić bo spaghetti to moja ukochana potrawa
ja czytam obecnie ' Przesilenie ' Scotta Carda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:34
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Na obiad polecam Wam
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/gulasz-wieprzowy
Robiłam ostatnio i jest proste, tanie i smaczneDo tego szybko się robi i starcza na kilka dni co jest ważne dla nas
ja oczywiscie nie dałam piwa, boczku (zapomniałam kupić) i masła (dieta). Polecam
My używamy białych pampersów. Za 80 sztuk płacimy ok 42-45 zł. Ile kosztuja te Dady bo nawet nie wiem jak dużo przepłacam?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My mamy kosz i tez niedlugo lozeczko chyba...szkoda wygodny jest.
Na obiad steki wolowe z zielonym pieprzem, w sosie smietanowym, pieczone ziemniaki i salata.
Iwo przespal od 21.30 do 4!!!! Jak zrobic zeby tak bylo co noc???aaaaga, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka gdzie kupujesz te biale w takiej cenie?
My używamy teraz pampków zielonych ale wcześniej używałam tych białych i zdecydowanie fajniejsze, ale wtedy miałam dostep właśnie do tych białych z norwegii, płąciłam 10 zł za paczkę 37 szt wiec grosze..
Myszka ja mam na połowe i wydaje mi sie wystarczającymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas noicka niby ok, ale srednio jestrem wyspana...mala zasnela przed 21 i spala do 5:30, nakarmilam, przewinelam i odlozylam do lozeczka. A ta za nic nie chgciala spac, gadanie do karuzeli, krecenie sie...podawalam co chwile smoka i wlaczalam karuzele i w kooncu o 8:30 zasnela do teraz.
Wstaje wiec i lece zrobic mleko bo zaraz bedzie wrzask.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka ale obiadek fju fju zjadłabym jak robisz steki ile czasu na patelni?
Ja mam klopsiki w sosie pomidorowo koperkowyn z ziemniaczkami jestem z siebie dumna wczoraj udalo mi sie zrobic galaretkę drobiowa (został mi rosolek i miesko ) to byla ekspresowa galareta hehemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek. Maluch dosypia a matka zdążyła zjeść śniadanie hak człowiek i wypić ciepłą herbatę.. ja używam pampersów zielonych, dostałam 2 paczki od przyjaciółek i czeka jeszcze trzecia softy bo jak dla mnie te są najlepsze ale niestety drogie.
Mysza ja mam ochraniacz 360 ale teraz kupowała bym ten mniejszy, myślę że jest wystarczający.
Mały dziś budził się 5 razy w nocy.. zmieniam zdanie: jak prześpi noc jadę do JerozolimymałaMyszka lubi tę wiadomość