SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa123 wrote:Dziewczyny od jakichś 2 tygodni zauważyłam że Córcia zaciska piąstki i otwiera dłonie zaraz potem i tak przez większość czasu. I łapie sobie body lub pieluszke tetrowa i tak śmiesznie ćwiczy dłonie. Z drugiej strony przez te ruchy otwierania i zamykania dłoni nie może utrzymać zbyt długo grzechotki bo od razu jej wypada. No i zaczęłam się martwić czy to normalne?
-
Migotkaa dzisiaj Cię zamęczę pytaniami. Musisz mi wybaczyć
a ten ochraniacz to lepiej modułowy czy cały? Znalazłam coś takiego
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5696413004 -
Ofka wrote:Aaaga, myszka, tylko pieprz marynowany w zalewie zielony albo rozowy musi byc moim zdaniem, bo to robi cala robote...
-
Migotkaa wrote:Dziewczyny kupowala któras takiego metkowca do chwytania? bo zauważyłam z emoj wiekszych rzeczy nie chce łapać ale pieluszke sobie ściska i łapie, to moze taki metkowiec bylby fajny do chwytania
My kupiliśmyLaura już to zdążyła troszkę potargać, tak mocno ciągnie
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Na obiad zupa na razie rosol wczoraj kurczak duszony (natarlam sosem sojowym
, dzien wczesniej mielone i ogorkowa
Iys wspolczuje , mam nadzieje ze sie poprawi
Masz racje z ta wit D , wlasnie mnie zapytala czy przyjmuje witaminy karmiac piersią, ja ze owszem codziennie, wtedy powiedziała ze wystarczy jak ja biorę lol jak skonczy 6miesiecy to moze wtedy...
Malamyszka ja chyba bym sie wybrala na pogrzeb i stype. Pozniej bedziesz myslec co by bylo gdyby, nie mysl za duzo o innych, mysl pozytywnie o sobie i swoich najlblizszych
Amberla dobrze ze nic ci się nie stalo, jak ty to zrobilas ?
A moja córka juz od 3 dni jezdzi autobusem ?
Co do butelki to starsza tez byla anty , a mlodsza bez problemu
Będzie ok. 40-50 osób różnych. Z jednej strony chciałabym ich zobaczyć, a z drugiej nie chcę żeby mały dostał szoku.
Jesz ogorkową??? Jeeeeżżżżu zabiłabym za ogorkową. Kurcze boję się...
Weridiana lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Migotkaa dzisiaj Cię zamęczę pytaniami. Musisz mi wybaczyć
a ten ochraniacz to lepiej modułowy czy cały? Znalazłam coś takiego
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5696413004
spokofajny sobie znalazłas, ja mam te z poduszek pojedyńczych, tez jestem zadowolona:) w razie czego mozna dokupić np 2 czesci jeszcze:)
o ja mam ten typ: http://allegro.pl/mamo-tato-14cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5195358223.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 11:28
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Będzie ok. 40-50 osób różnych. Z jednej strony chciałabym ich zobaczyć, a z drugiej nie chcę żeby mały dostał szoku.
Jesz ogorkową??? Jeeeeżżżżu zabiłabym za ogorkową. Kurcze boję się...małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Robicie takie pychotki na obiad a ja jeszze sniadania nie jadlam... dopijam zimna kawe. Moje dziecko nie chce spac non stop na rekach. Syf w chalpie nie mam kiedy co zrobic. Dobrze ze mam ze chrzcin zamrozone mieso to obiady na razie mam z glowy uff
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Magda sz - ja jestem bardzo ograniczona więc powiedz jak podnosisz oparcie w gondoli? Mi ten materacyk przeszkadza bo zasłania prowadnice..
magda sz lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Kochane a jakie macie lampki nocne, zeby nie dawaly po oczach, u nas cala noc swiatlo w przedpokoju sie pali...
A w sypialni nie mam nic, więc mały śpi bez lampek -
Ofka cała się zaśliniłam... mam pytanie skąd bierzesz czas na takie gotowanie? Ja mam paczki od mamy i ledwo udaje mi się je podgrzać. Żeby zrobić coś od podstaw..nie ma szans. Strasznie mi brakuje tego gotowanie, nie myślałam że się za tym stęsknię a jednak...
Z pieluszek przetestowałam Dadę, Pampersy, Babydreamy i z te tescowe. Pampers wygrywa bezkonkurencyjnie. Wszystkie pozostałe przeciekają, ostatnio wymęczyłam baby dreamy i każda kupa to były wyciek, przy pampersach zdarza się ale dużo mniej wycieku. Dupa po siku jest sucha jak wkładam rękę, inne w ogóle nie chłonęły tego i dupa była mokra. Chcę jeszcze Hugisy i te Bella przetestować. My nosimy 2 ale od pon 3 startują. Te 3 to podobno długo do 5-6 miesiąca. No i zauważyłam że pampersy są większe od innych, 2 Dada i Baby dream są wg mnie do max 5kg nie do 6.
Myszka polecam ochraniacze modułowe z poduszek
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=ochraniacz+poduszki&search_scope=category-28119&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-bab-1-2-0907
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Magda sz - ja jestem bardzo ograniczona więc powiedz jak podnosisz oparcie w gondoli? Mi ten materacyk przeszkadza bo zasłania prowadnice..