SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka, ja też mam problemy z brzuchem/ jelitami. Ciągle mam gazy, rano mam wrażenie, że mi brzuch rozsadzi... Ciągle coś mi się tam przelewa. Echh to chyba pamiątka po cesarce - moja mama mówi, że jej po dwóch cesarkach to nigdy nie przeszło.Podejrzewam, że to pewnie kwestia zrostów.
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja tez nosze Pole pionowo,na lezaco to ona tylko jje.. nie da rady jej tak trzymac,na tygryska tez czesto bo tak lubi.
Sluchajcie,a kazda z was pieluchuje? Bo u Poli na wizycie wszystko bylo ok,a lekarz kazdemu zaleca pieluchowanie zapob8egawczo,a moja kolezanka powoedziala ze dla niej jakis lekarz powiedzial zeby zapobiegawczo nie pieluchowac bo costam costam. Jak jest i was?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No tak..u nas lekarz jak badal tzn robil usg to mowil "tutaj wszystko w porzadki" zmienil strone "tutaj tez wszystko dobrze" po czym podszedl do mnie jak ją ubieralam i powiedzial jak ją pieluchowac
po prostu zapobiegawczo:/ no ale ja tego nie robie ..i czasami sie zastanawiam czy nie robie bledu.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina ja pieluchuje ta pieluszka http://www.bubibaby.pl/, u nas na usg prawe bioderko wyszło na tej dolnej granicy i mielismy zalecone szerokie pieluchowanie, nie pielucuje 24/24 bo on by wscieku dostał bo ta pieluszka mocno unieruchamia nózki, zakładam na cała noc i 2 razy w ciagu dnia
-
U nas tez bioderka ok, lekarz zrobił usg i powiedział, że bioderka sprawdza się co 3 miesiace.
Nie zalecił pieluchowania zapobiegawczo.
Tez noszę syna pionowo, głowę ma przy piersi, jest przytulony do mnie, nogi do zabki i cały swój ciężar opiera się na moim ciele. Tak też nie można? Moj syn to uwielbia.
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Czy Wasze dzieci za każdym razem znoszą tak samo szczepienia? Tzn śpią albo są rozdrażnienie czy różnie? Po pierwszym szczepieniu syn spał prawie cały dzień i się zastanawiam czy teraz tez tak będzie. Bo jeśli tak to sobie coś zaplanuje. ☺
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
W gdansku jest 10 żłobków panstwowych w ktorych jest ok 800 miejsc lacznie to jakaś popierdolka na starych osiedlach likwidują zlobki i przedszkola a na nowych osiedlach gdzie wiekszosc mieszkańców to przedzial wiekowy to mniej więcej 25 -40 z najmniej jednym dzieckiem nic nie powstaje no oprocz prywatnych za 1300 zl
małaMyszka, gianna88, apaczka, zabka11 lubią tę wiadomość