SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przezylam wizyte u tesciow jupii mlody byl w szoku jak 5 osob go obskoczylo kazdy cos gadal tesciu cykal foty tym razem interweniował moj maz jestem z niego dumna tesciowie kupili matę i w 5 minut po przybyciu juz go chcieli na niej klasc a tam 3 zabawki ze swiatelkami 2 z muzyczka pokazywali wlaczali a mnie wqrw bral. Z tego wszystkiego mlody nie miał swojej drzemki 2 godz Bo odwiedziny były zamiast spaceru na którym on spi hmmm zapowiada sie ciekawie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ainer u nas też są problemy z kupą. Podobnie jak u lys jest śluz z kupą a czasem sam śluz, krwi nigdy nie zaobserwowałam. Jestem na diecie bezmlecznej i bez jaja, orzechów, ryb i innych najczęstszych alergenów. Przez jakiś czas było lepiej ale od ubiegłego poniedziałku kupa stała się zielona i znów śluz
nie wiem po czym bo diety przestrzegam. Na celowniku mam marchewkę. Powiem Wam, że jestem trochę załamana, tak się staram, jem chleb z pieczonym w domu mięsem, dżemem domowym i miodem a tu lipa. Płakać się chce. Dzisiaj zamierzamy zważyć Natalkę ale aż się boję ile będzie
żeby ona chociaż przybierała to widziałabym sens w katowaniu się dietą ale jaki to ma sens jeśli będzie kiepsko rosnąć? Różne mam myśli, przede wszystkim takie, że nie chcę jeszcze kończyć kp ale jak juz któraś pisała, czasem szukanie alergenu jest jak szukanie igły w stogu siana...
ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:Mi dała pediatra skierowanie na krew i mocz posiewu kupy jeszcze nie, ale jak się nie poprawi do przyszłego tygodnia sama zrobię. Z tym śluzem paniki nie robię, ale ta krew mnie niepokoi . czasami zastanawiam się czy ten śluz to nie od śliny. Moja się ślinie jak potbul, czasami słyszę nawet jak ją łyka .
Ainer tu jest fajnie opisane i zoobrazowane jezeli chodzi o kupy. Jest też mowa o tym śluzie. Moja teraz tez ma więcej a ślini się jak buldog
http://tipy.interia.pl/artykul_18042,jak-powinna-wygladac-kupka-niemowlaka%C2%B7.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 17:34
ainer85 lubi tę wiadomość
-
U nas te kupy też różne, ja się trochę przestałam tym przejmować - śluz często obserwuję, ale nie wiem, wydaje mi się, że od kiedy trochę wyluzowałam to jest lepiej. Szczerze, to walnęłam tą dietę w cholerę, bo efektów nie widziałam i teraz jakiegoś pogorszenia też nie widzę. Też mamy mały przyrost masy ciała, ale cóż, zobaczymy co powie pediatra, niech ona się nad tym głowi. Wczoraj było u nas 5200, więc szału nie ma. Apaczka daj znać, jak zważycie małą jak to u Was teraz wygląda.
-
Witajcie kochane
Sobota minela szybko i pracowicie. Krzatalam sie w domu,obiad,mala jadla i spala, wiec dzis bylo super. Niestety odparzenie dupki nam sie zrobilo, ostatnio mala w nocy robi kupcie i jak ja karmiw o 5 to przebieram...nigdy nie wiem, jak dlugo z ta kupka spi...walcze sudokremem i dermoalantanem, myjke pupcie przy kazdym przewijaniu...mam nadzieje ze sie wkrotce polepszy...
Ide was nadrobic.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:U nas te kupy też różne, ja się trochę przestałam tym przejmować - śluz często obserwuję, ale nie wiem, wydaje mi się, że od kiedy trochę wyluzowałam to jest lepiej. Szczerze, to walnęłam tą dietę w cholerę, bo efektów nie widziałam i teraz jakiegoś pogorszenia też nie widzę. Też mamy mały przyrost masy ciała, ale cóż, zobaczymy co powie pediatra, niech ona się nad tym głowi. Wczoraj było u nas 5200, więc szału nie ma. Apaczka daj znać, jak zważycie małą jak to u Was teraz wygląda.
w takim razie ważymy jutro.
-
jesslin87 wrote:Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie lozeczko chicco next 2 me? Powiem ze mnie urzeklo i jak bede miec 2 dziecko to bedzie moj 1 zakup
No faktycznie ciekawe to łóżeczko, zwłaszcza po cc jak się ciężko wstaje z wyra a tu dziecko pod ręką by było..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magdasz- super ze juz jestescie w domu, wracaj szybko do formy.
Ps. Jakie antyki bierzesz??? Ja dostalam recepte na Belara , ale kurde drogie troche, bo 43zl...
Migotka - czy u was po bebiko kupki sa ok???bo u mnie cos ostatnio jak duza kupa to ok, ale przy kazdym jedzeniu robi tez taka malutka i jest w niej sluz:/ hmmmm o co kaman?????
AgaSad- chyba tak jak piszesz, ten armagedon dziisejszy to efekt zaburzonego rytmu dnia.
-
jesslin87 wrote:Dziewczyny nie wiem czy widzialyscie lozeczko chicco next 2 me? Powiem ze mnie urzeklo i jak bede miec 2 dziecko to bedzie moj 1 zakup
Ja tam sobie chwalę, że synek śpi w swoim pokoju:)
To co, polecacie jakąś matę edukacyjną? Bo nie wiem na którą się zdecydować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:17
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja tam sobie chwalę, że synek śpi w swoim pokoju:)
To co, polecacie jakąś matę edukacyjną? Bo nie wiem na którą się zdecydować.
Paula ja kupuje Fisher Price Nurkowanie w oceanis.
Podoba mi sie tez Fisher Price Rainforest, ale jej nie biore bo mam juz taka karuzele nad lozeczko i nie chce zeby miala to samo w macie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:23
-
My mamy Fisher Price Rainforest. Jest ładna, dobrze wykonana, fajne kolorowe zabawki. Minusem jest to, że nie ma zbyt wiele atrakcji na samej macie - wszystkie zabawki są zawieszone. No i cena.
Jadlam dzisiaj wegańskie naleśniki - mleko ryżowe, mąka i mielone płatki owsiane zamiast jajka. Dały radę
A mój wredny kot zjadł mi dzisiaj Pregna DHAco za zwierz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:48
lys, zabka11, Laura, Weridiana, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zabka biore desette mono, 16zl... Ten sam sklad co cerazette 75g progesteronu. Teraz mam nie brac miesiac zeby mi macica wrocila do normy. Drogie te Twoje, moze tez taki sklad to wez zamiennik.
Maja odregowala stres, zrobila taka kupe ze wyszlo tylem i zasrala mi bluzke i biustonosz. Wiec pomyslcie jak ostro musialo byc. Odrazu shower hehe.
Ja mam mate Bright stars taka z 1. Jest ok ale jest sliska wiec na brzuchu kiepsko, chyba ze pielucha po lokcie. W kazdym razie bawi sie na niej troche.
Apaczka niezly kot hahahzabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość