SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcebycmama pigulki anty zmniejszają ryzyko raka jajników ale zwiększają ryzyko raka piersi...
Nie wiem jak te jednoskładnikowe bo to sam progesteron. Ale te zwiększone ryzyko raka piersi to od dwuskładnikowych z estrogenem.
U mnie często tak jest że jak ja mam luzno i niunia częściej robi i rzadziejwiesz o co chodzi, jak mam zaparcie to i ona nie robi tego dnia. Ale nie zawsze
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej laski. Ja juz po kościele i zaraz szykujemy się na spacer a później jedziemy pierwszy raz do teściów. Mam nadzieje ze mały będzie grzeczny. Po wczorajszym dniu wiem ze spacer musi być absolutnie zawsze bez względu na pogodę. Takiego wyciąganie to już dawno nie mieliśmy..
Udanej niedzieli!!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hahahahh ale mnie mama rozmieszyla, mowie jej ze zrobilam ten krem z burakow z kulkami mozarella co na chrzcinach jedlismy a ona mowi ze -no twojej tesciowej nie posmakowal, myslala ze te kulki mozarella to guma do rzucia i nie zjadla tego. Hahahhaha
Pulpecja, apaczka, jesslin87, aaaaga, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, 0na88, 5ylwia, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny czy jak ja mam za przeproszeniem sraczke, to dziecko też będzie miało? Karmie kp.
HmmmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja chyba złapałam jakiegoś rota bo wczoraj mi niedobrze było i biegunka. Mąż 2 dni wcześniej. Starszy na szczęście nic a młodszy tez póki co odpukać.
Jak to jest z tymi przyrost mi wagi? Moj zazwyczaj po 200g tygodniowo a teraz przez ten tydzień nawet nie 100. I te kupy śluzowe, a od 3 dni taka papka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka przyrostami na tym etapie nie ma co aż tak się przejmować, w jednym tygodniu 200g w innym 100g i jest ok. Mi znajoma pediatra powiedziała, że w tym wieku dziecko dobrze ważyć raz w miesiącu właśnie z tego powodu, że dziecko rośnie skokowo. My ważymy ok raz w tygodniu. Po dzisiejszym ważeniu okazało się, że Natalka przybrała 150g/tydzień
ładnie utrzymuje się pomiędzy 50 a 25 centylem
oby tak zostało!
Edit: waży 5300g, obwód główki 39 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:44
lys, niecierpliwa, magda sz, Zetka, małaMyszka, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Przezylam wizyte u tesciow jupii mlody byl w szoku jak 5 osob go obskoczylo kazdy cos gadal tesciu cykal foty tym razem interweniował moj maz jestem z niego dumna tesciowie kupili matę i w 5 minut po przybyciu juz go chcieli na niej klasc a tam 3 zabawki ze swiatelkami 2 z muzyczka pokazywali wlaczali a mnie wqrw bral. Z tego wszystkiego mlody nie miał swojej drzemki 2 godz Bo odwiedziny były zamiast spaceru na którym on spi hmmm zapowiada sie ciekawie
-
Nie wiem ile w tym prawdy ale ja już nie robię z lampą
http://m.fakt.pl/wydarzenia/swiat,4hkfxbWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 15:04
-
Nadrobiłam!
Mój syn dzisiaj zrobił mnie w jajo i zaspałam do szkoły. Pojechałam na 9 a i tak zajęcia zaczęły się po 9, bo mała frekwencja była i babka poczęła, aż się zbierzemy uffff
Zawsze wstaje o 6 a dzisiaj 7:20...
Masakra.
jeszcze dwa przystanki i wysiadamo to mi chodziło!!!
Ofka bejbe gdzie jesteś? Masz dzisiaj też zajęcia? Odezwij się.
Olinka co u Was? -
Myszka akurat ten artykuł w fakcie to chyba jakiś żart, nie ma opcji żeby dziecko miało takie oczy od flasha.
Zgodzę się, że na 100% nie wolno robić zdjęć z lampą noworodkom, a co do niemowląt to opinie są podzielone. Niestety nie ma wiarygodnego źródła "za" ani "przeciw" i informacji od kiedy można używać flasha, choć spotkałam się z info, że od 6 miesiąca jest ok. Jak jest naprawdę nie wiem.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej hej. Ale tu cicho dzis... zabrałam sie za nadrabianie a tu malutko
Od dwoch dni Julek chodzi spać ok 20 a pierwsza pobudka ok 4 - hardcore dla cyckow a poza tym jakos mi dziwnie ze tyle mogę spac i nie czuje sie wcale lepiej wyspana.
Kupilam puzzle piankowe 60x60 na allegro, tez smierdzialy troche ale dwa dni wierzenia i jest spoko. Świetna sprawa bo fajnie twarde, Małemu sie w koncu łapki nie rozjezdzaja i bardzo lubi na nich lezec
Miłego wieczorku i nockimagda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No właśnie...cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie
Za nami udana niedziela, Natalka zaliczyła kilka drzemek o łącznej długości 5h
Lubię to!
magda sz, małaMyszka, gianna88, lys, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lily płacze cały czas, coś jej dolega ale ja nie wiem co
Płacze, zasypia, po chwili budzi się i znów płacze, ten płacz jest inny niż dotychczas.
Zrobiła jedną kupę sam śluz bardzo płynny, wczoraj też był bardzo płynny. Czy to może być początek biegunki? -
Oj dziewczyny u mnie ostatnie dni nie najlepsze. Zuźka zalicza przynajmniej jeden dziennie histeryczny płacz ok 30 minut. Nie wiem może to kolki? Zaczyna się rzucaniem przy piersi a później płacz, odbije i jeszcze większy płacz, aż mi się płakać chce, że nie mogę jej pomóc:/
W Białymstoku strasznie wieje dzisiaj aż strach z domu wychodzić.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka niedziela spoko nawet wypad do sklepu po kurtki zimowe udany maly grzeczny
Lys kiedys ktoras pisala ze biegunka to powyzej 10 czy 12 kup w niewielkich odstepach czy jakos tak wiec kochana obserwuj
U nas dzisiaj cały dzien zielone pewnie cos zjadlam zobaczymy jutro czy też na zielono bedziemałaMyszka lubi tę wiadomość