SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wypila 100ml na zywo!!!
Wiec chyba zabki, bo 30minut przed posmarowalam dentinoxem
magda sz, apaczka, jesslin87, Paula_071, zabka11, Weridiana, gianna88, Pulpecja, chcebycmama, lys, Neyla, aaaaga, mamasia, kasiuleek, witaminkab, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam w domu warunków na zrobienie chrzcin czy jakiejkolwiek imprezy rodzinnej, nawet jakbym miała to powyżej 15 os. nie ma opcji żebym miała sama przygotować. Chyba że catering. My płaciliśmy bardzo dużo, taniej talerzyk weselny wyszedł na naszym weselu ale takie ceny w stolicy
... dobre było ale dupy nie urwało.
Niecierpliwa graty, u nas dziś nie dało rady butelki bo była histeria wiec dałam cyca.. a mleko wylejea chciałam iść jutro z koleżankami na Listy do M do kina
póki co jestem uwięziona.
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny co stodujecie na rozstępy na piersiach? Karmie piersią. Hmm
podobno dobra jest mikstura Olejek awokado + wywar z herbaty + eteryczny dla zapachu np lawendachcebycmama lubi tę wiadomość
-
Zamowilam torcik
chcialam sama zrobić i pewnie spróbuję ale bez stresu ze nie wyjdzie. Najwyzej beda dwa
" ktoras z Was pisala o masie biala czekolada kremowka i zelatyna - juz mam na to chec , zrobie czekoladowe ciasto i przeloze kremem , a zamowilam tort smietanowo owocowy wiec beda rozne
magda sz, jesslin87, Neyla, lys lubią tę wiadomość
-
Agata tam jest bardzo ladnie, w sali gdzie jest stol po bokach stoja kanapy wiec mozna wygodnie sie rozlozyc. Jedzenie moze byc, choc jadlam lepsze, ale z tym to zawsze ryzyko. Goscie byli zadowoleni. Bylo taniej 30 zl na glowe niz u geslerowej a przy 25 osobach to robi roznice.
Weridiana, Agaata lubią tę wiadomość
-
Weridiana mam przepis na pyyyszne ciacho, ostatnii z mama robilam. Biszkopt masa smietanowa z biala czekolada i karmelizowana gruszka, na to masa czekoladowa zrobiona z pianek marshallow. Chyba lepszego nie jadlam w zyciu.jak chcesz to moge przeslac.
Niecierpliwa maz karmil ..ale moze taki cyrk bo znajomi byli i moze dlatego..
Weridiana lubi tę wiadomość