SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
5ylwia wrote:Ona u nas też prezent, który raczej dziecka nie ucieszy
inhalator z lidla
no coz , poki listow do mikolaja nie pisza i nie mowia ,to mamy wolna reke
mam nadzieje ze za pare lat nie zapyta jakie prezenty dostawala... bo nawet niegrzeczne dzieci w najgorszym wypadku dostaja rozgeniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Pochwalę się dzisiejszą sesją mojej pszczoły
zobaczcie na kudełki po tym szamponie jak puch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 23:13
niecierpliwa, 0na88, agatka196, lys, Katarka, apaczka, Laura, Weridiana, ainer85, Martucha86, Neyla, aaaaga, Paula_071, Maniuś, witaminkab, jesslin87, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witaj agatka ja kupowalam na allegro od sprzedawcy calydlamamy i z najtansza wysylka to byl koszt 46 zl. Jest to sprzedawca, ktorego znajdziech na ich oficjalnej stronie. Nie wali wcale, jest bardzo poreczna, nie ma zadnego zapachu, a mloda ja trzyma caly czas, choc jak to moja matka powiedziala, jakby ja zobaczyla w sklepie to 5 zl by moze za nia dala
agatka196, apaczka, Aga89, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Magda, ja mam blisko domu taki basen w klubie "Pod Orłem" to jest blisko Metra Wilanowska i tam jest woda podgrzewana do 32 stopni w weekendy i zajęcia dla dzieci, więc myślę nad tym, żeby tam pójść.
Mąż mi mówi, że na Żoliborzu to Inflancka i Potocka, ale oba baseny są niezbyt polecane i że z dzieckiem to lepiej znaleźć jakiś mały klub z basenem. -
niecierpliwa wrote:5ylwia to moj maz wymyslil wczoraj cos takiego, tylko w druga strone, bo mloda od niego chetniej pije z butelki. Nie poznaje dzis swojego dziecka 9×cyc i 360ml z butli, zeby tak bylo codziennie
Niecierpliwa - superMoże już wszystko wraca do normy
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Agata i Apaczka gdzie w Wawie można iść na basen, jest jakiś bezpieczny? zastanawiam się nad tym od kilku tyg.
-
U nas właśnie widzę, że kąpiele są wielką frajdą i Hubert cieszy się pełną gębą podczas kąpieli, macha nóżkami i łapie zabawki, więc myślę, że na basenie mogłoby mu się podobać.
apaczka, niecierpliwa, Weridiana, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Dziewczyny zaraziłyście mnie tą Sophie i teraz czuję potrzebę posiadania tego stwora. Już dzisiaj ogladałam w necie. Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumne
Podziekuj Agacie to ona nas ponaciagalato jest jak z poduszka do spania w ciazy owczy ped
apaczka, 0na88, magda sz, Agaata, lys, Pulpecja, Paula_071, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Podziekuj Agacie to ona nas ponaciagala
to jest jak z poduszka do spania w ciazy owczy ped
Na co ja bym wydawała kasę gdyby nie forum?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 22:10
magda sz, Agaata, lys, niecierpliwa, Paula_071, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa dziękuję i faktycznie cena + kw przyzwoita wiec juz zamówione
. A moja mama pewnie też by tak powiedziała i dodatkowo że wydziwiam.
Magda sz jaka mała jest cudna a te włosy są po prostu boskieU nas łysolek wiec takie kudełki strasznie moje oczy cieszą
My na basen na bank się wybierzemy ale wiosna. Mała uwielbia dupe moczyć. Dla niej to istny raj. Na razie przeraża mnie pogoda. Gdzieś człowiek nie dosuszy małej, zawieje i problem się tylko zrobi.magda sz, niecierpliwa, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość