SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstał akurat jak szykowałam laktator... No nic odciagnę i biorę się za małego.
Chociaż nie powiem, że poprasowałam, przygotowałam obiad, nadrobiłam Was i teraz czas na obowiązki... -
Wszędzie czuję tą kupę tego dziecka rocznego, no nie mogę, wietrzyłam pokój i dalej mi capi, przeszukałam nawet torbę czy mi nikt pampersa nie wrzucił. Mam jakąś gównofobię
0na88, Weridiana, Paula_071, Agaata, aaaaga, zabka11, 5ylwia, Laura, Zetka, Katarka, Amberla, Pulpecja, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Mamasia u mnie była tylko położona i to 1 raz, chyba jej się nie chciało więcej.. nie słyszałam żeby przychodziła pielęgniarka ale może zależy od przychodni..
My mamy znowu problem z odkładaniem do łóżeczka, próbowałam chyba 6 razy i wybudza się, nie mam siły, leży wkurzony w łóżeczku i nawołuje.. nie płacze tylko woła "eee, aaa łeee".. pewnie zaraz zmięknę i wezmę na ręce.. jeju on robi ze mną co chce!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 17:47
Weridiana lubi tę wiadomość
-
ofka w nawiazaniu do bursztynu, ponizej link wysylaja na caly swiat ale cena np z litwy do uk 2 funty + 2 za bransoletke czyli jakies 24 zl, nie tak zle podejrzewam ze do pl podobna cena
http://www.ebay.co.uk/itm/RAW-GENUINE-BALTIC-AMBER-TEETHING-BABY-BRACELET/251974643841?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D297a90fc5eab43d28152619a0b17703d%26pid%3D100033%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D141621524756Ofka lubi tę wiadomość
-
U nas byla pielegniarka na wizycie zrobila wywiad środowiskowy zbadala malego dala troche gadżetów i poszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:30
Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ja to jestem jednak ulomna... co kladlam Zoske na brzuchu to trzymala tylko chwile glowe i ryk , mowilam to pediatrze i one kladla dziecko i mowi ze wszystko ok... dopiero dzis - DZIS sie zorientoalam po Lys ,Agi i Migotki awatarze ze ja dziecku rece ukladalam jak do damskich pompek , a tu jak do modlitwy maja wasze dzieci ( skierowane do siebie maja dlonie a nie na wprost )- polozylam Zoske tym sposobem i dziecko zadowolone , oglada mieszkanie , trzyma pewnie glowke... dobrze ze jest to forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:46
małaMyszka, lys, mamasia, zabka11, Laura, aaaaga, Zetka, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Do końca 3 czyli 2 tygodnie temu powinnaś skończyć podawać
Kwiauszek lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:dziewczyny ja to jestem jednak ulomna... co kladlam Zoske na brzuchu to trzymala tylko chwile glowe i ryk , mowilam to pediatrze i one kladla dziecko i mowi ze wszystko ok... dopiero dzis - DZIS sie zorientoalam po Lys ,Agi i Migotki awatarze ze ja dziecku rece ukladalam jak do damskich pompek , a tu jak do modlitwy maja wasze dzieci ( skierowane do siebie maja dlonie a nie na wprost )- polozylam Zoske tym sposobem i dziecko zadowolone , oglada mieszkanie , trzyma pewnie glowke... dobrze ze jest to forum
Widzisz, mi neurolog dzisiaj powiedziała by wlasnie ukladac dziecko z rekoma na przedłużenie ciała (własnie te damskie pompki), i tak, by palce były rozłożone, a nie zaciśnięte piąstki.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Bo taka jest prawda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0e2ef866595.jpg
Mamy nie biora zwolnienialys, 0na88, niecierpliwa, magda sz, zabka11, apaczka, 5ylwia, Laura, aaaaga, Weridiana, małaMyszka, Migotkaa, Amberla, Pulpecja, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Widzisz, mi neurolog dzisiaj powiedziała by wlasnie ukladac dziecko z rekoma na przedłużenie ciała (własnie te damskie pompki), i tak, by palce były rozłożone, a nie zaciśnięte piąstki.
czyli nadal "wiem ,ze nic nie wiem ."zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość