SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ffe530ed704.jpg
Kolejna daweczka humoruWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 16:40
AgaSad, aaaaga, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, magda sz, Katarka, Aga89, Amberla, witaminkab, 5ylwia, Laura, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej u nas spokojny dzien zaliczylismy rodzinny spacer mlody nudzi sie w gondoli steka wierci sie wygina uspokoil sie jak zlozylam budke i podziwial świat
Żyrafa Sophie zamowiona o dziwo małż nie skomentowal ceny hihi
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny, ratunku! U nas jest to samo z jedzeniem co u niecierpiwej. Identycznie. Nawet nie mam siły pisać, zalamana jestem kompletnie. Do tego przez to, że Natalka tak słabo jadła siada moja laktacja, dzisiaj rano odciągnęłam w 15 min jedynie 30 ml. No i młoda z tego powodu dostała rano mm i zjadła 80 ml. Teraz po kąpieli histeria, nie chciała jeśc ani cycka, ani butelki ani nawet z łyżeczki.
Niecierpliwa a jak jest u Was? lepiej? -
Apaczka u nas też z jedzeniem cyrki od paru dni więc wiem co czujesz..Mala rozgląda się wszędzie, odrwa od cyca co chwila, żeby zmusić ją do karmienia to stoję pod lampą (tak-nadal jest zafascynowana światłem) i z włączonym okapem..
A tak z innej beczki.. Dziewczyny, dziś przyszła chrzestna córki napisala, że chce coś fajnego kupić na święta i chrzest, a nie chce mnie niczym na siłę uszczęśliwić więc zapytała wprost czego nam trzeba. No i nie mam pomysłu.. Wiele z Was jest juz po chrzcinach, może coś doradzicie? Zabawki, ubranka odpadają, bo tego jest już pełno. Moi rodzice zadeklarowali, że kupia nam krzesełko do karmienia.. Co jeszcze może się przydac?apaczka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Apaczka kurcze oby to chwilowe
masz fb? napisz na grupie o tym https://www.facebook.com/groups/623184641113618/?fref=ts
To jest ta sekta z której się z Ofką śmiałyśmy, bo to są terrorystki laktacyjne ale bądz co bądz mają doświadczenie i na pewno pomogą. Nie raz mi gul skacze jak czytam niektóre komentarze ale są też normalne mamy w tej grupie. Kiedyś napisałam posta że mam kryzys laktacyjny i bardzo mi pomogły. Tam jest kilka tys. użytkowniczek i na bank sporo miało takie problemy. To grupa zamknięta, jak wyślesz prośbę o dołączenie to admin napisze do Ciebie dlaczego chcesz dołączyć. -
Ewa u mnie takie same cyrki, dziś dopiero jak zgłodniała to normalnie jak człowiek zjadła o 15 a od 8 były cyrki - pociągnie dwa razy i wypuszcza, ona jest cała w mleku i ja. Chodzę z nią po domu i karmię na chodząco, koleżanka mówiła żeby tak nie uczyć bo dom jej się znudzi i będę musiała na dwór wchodzić i karmić
ale co zrobić... jak ją kładę żeby na leżąco to jest histeria. Ze skrajności w skrajność albo płacz albo śmiech..
Ewa123, zabka11 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Jejku dziewczyny, ratunku! U nas jest to samo z jedzeniem co u niecierpiwej. Identycznie. Nawet nie mam siły pisać, zalamana jestem kompletnie. Do tego przez to, że Natalka tak słabo jadła siada moja laktacja, dzisiaj rano odciągnęłam w 15 min jedynie 30 ml. No i młoda z tego powodu dostała rano mm i zjadła 80 ml. Teraz po kąpieli histeria, nie chciała jeśc ani cycka, ani butelki ani nawet z łyżeczki.
Niecierpliwa a jak jest u Was? lepiej?
Odpukac. Cycek tylko na spiocha, a jak jest mega glodna to butelke zje, ale czasem jest to 90ml, czasem 20, a raz bylo 180. A na spiocha tez histeria? Apaczka u mnie to sie dzialo mniej wiecej w tym samym okresie, bo 3 tygodnie temu bylo apogeum. Wiem co czujesz, wspieram Was mam nadzieje, ze szybko sie unormuje, ale sciagaj ile sie da jak Natalka nie chce. Ale mm zjadla? -
Moja Psinka dziś niespokojna... Ale chyba ma się na spanie, bo w bujaczku przykrywa się szmatką. Zaraz ją odniosę do łóżeczka.
Czy któraś z Was chodzi na ćwiczenia ze swoim maluchem? Takie, gdzie ćwiczy mama, a maluch ewentualnie pomaga. Jakie macie wrażenia? Wybieram się w tym tygodniu pierwszy raz i nie wiem, czy iść z małą, czy ją zostawić u babci.
Mała jest coraz bardziej kontaktowa, a minus tego jest taki, że przy karmieniu się strasznie rozgląda i trzeba stworzyć bardzo spokojne warunki, bo inaczej kręci głową. Już nie ma mowy, żeby karmiąc oglądać serial. Już tylko czytanie mi zostało. Dzięki temu karmieniu nadrobiłam i tak sporo zaległości lekturowych
Aha, zamek u znajomych rozwiercony, koty nakarmione.mamasia, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Hermiona niezly cyrk z tymi kotami
Twoja corcia coraz bardziej kontaktowa, a moja dostala takiej wiercidupy, ze zalozenie pampersa to nie lada wyczyn. Dzis rano tak tancowala, ze musialam zle z5ozyc, bo moja mama ledwo z nia wyszla z pokoju, a wrocila z reklamacja, bo sie przesikala i zabawa od nowaKatarka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Apaczka u nas też z jedzeniem cyrki od paru dni więc wiem co czujesz..Mala rozgląda się wszędzie, odrwa od cyca co chwila, żeby zmusić ją do karmienia to stoję pod lampą (tak-nadal jest zafascynowana światłem) i z włączonym okapem..
A tak z innej beczki.. Dziewczyny, dziś przyszła chrzestna córki napisala, że chce coś fajnego kupić na święta i chrzest, a nie chce mnie niczym na siłę uszczęśliwić więc zapytała wprost czego nam trzeba. No i nie mam pomysłu.. Wiele z Was jest juz po chrzcinach, może coś doradzicie? Zabawki, ubranka odpadają, bo tego jest już pełno. Moi rodzice zadeklarowali, że kupia nam krzesełko do karmienia.. Co jeszcze może się przydac?Ewa123 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co sadzicie ?
http://www.tvn24.pl/ochraniacze-grozne-dla-dzieci-niemowleta-moga-sie-udusic,600291,s.html
ja sie usralam , chyba je zdejme .. moja wlasnie obraca sie na bok i spi twarza do ochraniacza.
Uspie tylko mala i Was nadrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:46
-
Hehe.. Problemy z założeniem pampersa dopiero się zaczną Prawdziwe później
Ja przy dwójce nawet czasu na Książki nie mam ;( cierpię Z tego powodu niesamowicie bo kilkanaście Książek stoi i czeka w kolejce na poleczce na Przeczytaniewłaśnie zaczynam kolejnego Pratchetta... Jaka szkoda ze zmarł ;(
Dziś byłam cały dzień U RodzicówDo Pauli Przyszedł Mikołaj
była zaaferowana. Na początku wystraszona. Potem usiadła na kolanach Mikołaja i opowiadała Dużo.niestety nie Powiedziała wierszyka mimo że zna kilka - Umie Ulijanke Kaczkę Dziwaczke, Biedroneczke. Teraz uczymy ja Hipopotama i Żabę. A ma 2 lata i3 msc ;)ale była Zbyt zaaferowana.ale w pewnym momencie Zaczęła się przyglądac Mikolajowi i kochanym glosikiem pyta- Ty jesteś dziadziusiem? Haha - genialne. Mikołaj odwrócił jej uwagę rozdajac prezenty
I zrobiłam torta. Kokosowo truskawkowego. Z nuta cytryny i ananasa. Chyba Będzie niebo w gębie bo kosztowalam jak masę Zrobiłam i była mmmmmm... Jutro poswietujemy Urodziny dziadków
Dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:58
niecierpliwa, 0na88, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:mamasia u nas identycznie
siostrzyczka szceniaczka uczniaczka robi na dzien dzisiejszy furore
U nas tez, glownie zafascynowana jestem jaTak mi sie ten glosik podoba, ze ciagle siedzi mi w glowie, co ide do pokoju to musze ucho nacisnac
0na88, Ewa123, mamasia, Katarka, Paula_071 lubią tę wiadomość