X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ffe530ed704.jpg
    :P :P :P
    Kolejna daweczka humoru <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 16:40

AgaSad, aaaaga, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, magda sz, Katarka, Aga89, Amberla, witaminkab, 5ylwia, Laura, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas spokojny dzien zaliczylismy rodzinny spacer mlody nudzi sie w gondoli steka wierci sie wygina uspokoil sie jak zlozylam budke i podziwial świat
    Żyrafa Sophie zamowiona o dziwo małż nie skomentowal ceny hihi

niecierpliwa lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepis na szybki obiad - pasta z szynką parmeńską

http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/2015/12/orkiszowa-pasta-z-szynka-parmenska.html

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawdę nie ma co czytać... :P

lb17w98.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nakarmiłam Hubcia, piję herbatkę i lecę go CH popatrzeć na ubrania DLA SIEBIE!!! Pewnie tłumy dzisiaj, ale co tam, muszę sobie w końcu coś kupić :-)

magda sz, apaczka, Zetka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny, ratunku! U nas jest to samo z jedzeniem co u niecierpiwej. Identycznie. Nawet nie mam siły pisać, zalamana jestem kompletnie. Do tego przez to, że Natalka tak słabo jadła siada moja laktacja, dzisiaj rano odciągnęłam w 15 min jedynie 30 ml. No i młoda z tego powodu dostała rano mm i zjadła 80 ml. Teraz po kąpieli histeria, nie chciała jeśc ani cycka, ani butelki ani nawet z łyżeczki.
    Niecierpliwa a jak jest u Was? lepiej?

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka u nas też z jedzeniem cyrki od paru dni więc wiem co czujesz..Mala rozgląda się wszędzie, odrwa od cyca co chwila, żeby zmusić ją do karmienia to stoję pod lampą (tak-nadal jest zafascynowana światłem) i z włączonym okapem..

A tak z innej beczki.. Dziewczyny, dziś przyszła chrzestna córki napisala, że chce coś fajnego kupić na święta i chrzest, a nie chce mnie niczym na siłę uszczęśliwić więc zapytała wprost czego nam trzeba. No i nie mam pomysłu.. Wiele z Was jest juz po chrzcinach, może coś doradzicie? Zabawki, ubranka odpadają, bo tego jest już pełno. Moi rodzice zadeklarowali, że kupia nam krzesełko do karmienia.. Co jeszcze może się przydac?

apaczka lubi tę wiadomość

Ewa123
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, przyda się na pewno kolejny fotelik, ale to już drogi prezent. Może saneczki ze śpiworkiem? Albo np fajny personalizowany album na zdjęcia?

Ewa123 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jeszcze nosidełko ewentualnie ale to już też droższa impreza

Ewa123 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka kurcze oby to chwilowe :( masz fb? napisz na grupie o tym https://www.facebook.com/groups/623184641113618/?fref=ts
    To jest ta sekta z której się z Ofką śmiałyśmy, bo to są terrorystki laktacyjne ale bądz co bądz mają doświadczenie i na pewno pomogą. Nie raz mi gul skacze jak czytam niektóre komentarze ale są też normalne mamy w tej grupie. Kiedyś napisałam posta że mam kryzys laktacyjny i bardzo mi pomogły. Tam jest kilka tys. użytkowniczek i na bank sporo miało takie problemy. To grupa zamknięta, jak wyślesz prośbę o dołączenie to admin napisze do Ciebie dlaczego chcesz dołączyć.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa u mnie takie same cyrki, dziś dopiero jak zgłodniała to normalnie jak człowiek zjadła o 15 a od 8 były cyrki - pociągnie dwa razy i wypuszcza, ona jest cała w mleku i ja. Chodzę z nią po domu i karmię na chodząco, koleżanka mówiła żeby tak nie uczyć bo dom jej się znudzi i będę musiała na dwór wchodzić i karmić :) ale co zrobić... jak ją kładę żeby na leżąco to jest histeria. Ze skrajności w skrajność albo płacz albo śmiech..

Ewa123, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Jejku dziewczyny, ratunku! U nas jest to samo z jedzeniem co u niecierpiwej. Identycznie. Nawet nie mam siły pisać, zalamana jestem kompletnie. Do tego przez to, że Natalka tak słabo jadła siada moja laktacja, dzisiaj rano odciągnęłam w 15 min jedynie 30 ml. No i młoda z tego powodu dostała rano mm i zjadła 80 ml. Teraz po kąpieli histeria, nie chciała jeśc ani cycka, ani butelki ani nawet z łyżeczki.
    Niecierpliwa a jak jest u Was? lepiej?

Odpukac. Cycek tylko na spiocha, a jak jest mega glodna to butelke zje, ale czasem jest to 90ml, czasem 20, a raz bylo 180. A na spiocha tez histeria? Apaczka u mnie to sie dzialo mniej wiecej w tym samym okresie, bo 3 tygodnie temu bylo apogeum. Wiem co czujesz, wspieram Was mam nadzieje, ze szybko sie unormuje, ale sciagaj ile sie da jak Natalka nie chce. Ale mm zjadla?

• Hermiona Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Psinka dziś niespokojna... Ale chyba ma się na spanie, bo w bujaczku przykrywa się szmatką. Zaraz ją odniosę do łóżeczka.

Czy któraś z Was chodzi na ćwiczenia ze swoim maluchem? Takie, gdzie ćwiczy mama, a maluch ewentualnie pomaga. Jakie macie wrażenia? Wybieram się w tym tygodniu pierwszy raz i nie wiem, czy iść z małą, czy ją zostawić u babci.

Mała jest coraz bardziej kontaktowa, a minus tego jest taki, że przy karmieniu się strasznie rozgląda i trzeba stworzyć bardzo spokojne warunki, bo inaczej kręci głową. Już nie ma mowy, żeby karmiąc oglądać serial. Już tylko czytanie mi zostało. Dzięki temu karmieniu nadrobiłam i tak sporo zaległości lekturowych :)

Aha, zamek u znajomych rozwiercony, koty nakarmione.

mamasia, niecierpliwa, aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona niezly cyrk z tymi kotami ;)

Twoja corcia coraz bardziej kontaktowa, a moja dostala takiej wiercidupy, ze zalozenie pampersa to nie lada wyczyn. Dzis rano tak tancowala, ze musialam zle z5ozyc, bo moja mama ledwo z nia wyszla z pokoju, a wrocila z reklamacja, bo sie przesikala i zabawa od nowa :P

Katarka lubi tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Apaczka u nas też z jedzeniem cyrki od paru dni więc wiem co czujesz..Mala rozgląda się wszędzie, odrwa od cyca co chwila, żeby zmusić ją do karmienia to stoję pod lampą (tak-nadal jest zafascynowana światłem) i z włączonym okapem..

A tak z innej beczki.. Dziewczyny, dziś przyszła chrzestna córki napisala, że chce coś fajnego kupić na święta i chrzest, a nie chce mnie niczym na siłę uszczęśliwić więc zapytała wprost czego nam trzeba. No i nie mam pomysłu.. Wiele z Was jest juz po chrzcinach, może coś doradzicie? Zabawki, ubranka odpadają, bo tego jest już pełno. Moi rodzice zadeklarowali, że kupia nam krzesełko do karmienia.. Co jeszcze może się przydac?
    My poprosiliśmy o Tulę :)

Ewa123 lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co sadzicie ?

http://www.tvn24.pl/ochraniacze-grozne-dla-dzieci-niemowleta-moga-sie-udusic,600291,s.html
    ja sie usralam , chyba je zdejme .. moja wlasnie obraca sie na bok i spi twarza do ochraniacza.

Uspie tylko mala i Was nadrobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:46

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa...młody jest mega zafascynowany Szczeniaczkiem Uczniaczkiem przez co nawet zaniedbał trochę swoją żyrafkę :P

0na88, niecierpliwa, Ewa123, AgaSad, Katarka, Paula_071 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia u nas identycznie :) siostrzyczka szceniaczka uczniaczka robi na dzien dzisiejszy furore ;)

mamasia, niecierpliwa, Katarka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe.. Problemy z założeniem pampersa dopiero się zaczną Prawdziwe później ;)
    Ja przy dwójce nawet czasu na Książki nie mam ;( cierpię Z tego powodu niesamowicie bo kilkanaście Książek stoi i czeka w kolejce na poleczce na Przeczytanie :) właśnie zaczynam kolejnego Pratchetta... Jaka szkoda ze zmarł ;(
    Dziś byłam cały dzień U Rodziców :) Do Pauli Przyszedł Mikołaj ;) była zaaferowana. Na początku wystraszona. Potem usiadła na kolanach Mikołaja i opowiadała Dużo.niestety nie Powiedziała wierszyka mimo że zna kilka - Umie Ulijanke Kaczkę Dziwaczke, Biedroneczke. Teraz uczymy ja Hipopotama i Żabę. A ma 2 lata i3 msc ;)ale była Zbyt zaaferowana.ale w pewnym momencie Zaczęła się przyglądac Mikolajowi i kochanym glosikiem pyta- Ty jesteś dziadziusiem? Haha - genialne. Mikołaj odwrócił jej uwagę rozdajac prezenty ;)
    I zrobiłam torta. Kokosowo truskawkowego. Z nuta cytryny i ananasa. Chyba Będzie niebo w gębie bo kosztowalam jak masę Zrobiłam i była mmmmmm... Jutro poswietujemy Urodziny dziadków ;)
    Dobrej nocki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 21:58

niecierpliwa, 0na88, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    mamasia u nas identycznie :) siostrzyczka szceniaczka uczniaczka robi na dzien dzisiejszy furore ;)

U nas tez, glownie zafascynowana jestem ja :D Tak mi sie ten glosik podoba, ze ciagle siedzi mi w glowie, co ide do pokoju to musze ucho nacisnac :P

0na88, Ewa123, mamasia, Katarka, Paula_071 lubią tę wiadomość

‹‹ 2611 2612 2613 2614 2615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ