SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Uśmiałam się z tekstu teściowej "wnuczka obrażalska jak mamusia" hahah
Ja tez mialam przeczucie ze dziewczynka , ale po tych prenantalnych mi sie zmieniło na chłopca ... hmmm zachcianki niby na słodkie wiec dziewczynka, ale cera znow na chlopca , kalendarz chiński znow mi pokazuje na dziewczynke ... co ma byc to bedzie
Moja teściowa jest baaardzo szczeraaż za bardzo
ostatnio przywitała mnie tekstem: cześć mój śliczny TŁUŚCIOSZKU! haha Mam 165 wzrostu i ważę 56 kg
do tłuścioszka mi daleko więc boję się jak będzie mnie nazywała za kilka miesięcy? Cześć mój piękny wielorybku?
Mi chiński kalendarz też mówi, że dziewczynaobrączka, że chłopak.. Ale cokolwiek tam sobie siedzi to będzie naaajbardziej kochane dziecko na świecie
psioszka11, KasiaeN., zabka11, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Madzik, Zabka, Bosa kciuki w górze!dajcie znać po wizytach czy maleństwa się ujawniły
Karolina super, że już tulisz podusiakateż się zastanawiam nad zakupem
5ylwia no to fajnie podsumowała Cię teściówka
Ainer no coś TY? nie bądź taka jak inne, po co się wyzywać, pokaż klasę i je olej
Sana i ja się zgłoszę w sprawie fb
Migotka dobrze, że przeszło
Magda uśmiałam się z Twojej wizji pocięcia tapicerki
A u nas dziś na obiad shcabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną. Ja jednak coś ostatnio na kotlety nie mam chęci, więc sobie zrobię do tego jajo sadzoneAga89, 5ylwia, psioszka11, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:sama myślę nad taką poduchą bo nie mogę sobie pozycji ostatnio do spania znależć, któraś jeszcze kupuje?
Ja też się zastanawiam, bo mąż mówi,że się rzucam po łóżku ciągle.
Swoją drogą jak się odgaduje płeć z obrączki ?nie znam tego.
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Ja też się zastanawiam, bo mąż mówi,że się rzucam po łóżku ciągle.
Swoją drogą jak się odgaduje płeć z obrączki ?nie znam tego.
Wróżba z obrączki. Zawieś obrączkę na nitce i unieś ją nad brzuszkiem. Nie poruszaj nitką, pozwól, by sama rozkołysała się tak, jak chce. Jeśli nitka z obrączką zatacza koła to znak, iż spodziewasz się córki, zaś jeżeli buja się ruchem wahadłowym, w twoim brzuszku rośnie synek
Ja mam ochotę na mięso w każdej postacijak pomyślę, że w święta nie będę mogła zjeść tatara to mi przykro
KasiaeN., psioszka11, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:To widzę, że tylko ja się rzucam na mięso
Z tego co czytam to żadna z Was nie ma ochoty na mięsiwo. Chyba jakieś pierwotne instynkty się we mnie odzywają ;P
hehe, nie no czasami zjem (jak jesteśmy na obiedzie u teściów to nie grymaszę) albo najdzie mnie na kabanosa, gołąbki czy co
ale jakoś mięso i pochodne nie są u mnie na pierwszym miejscu
KasiaeN., psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
znalazłam sobie sukieneczke http://allegro.pl/modna-sukienka-oversize-rekaw-3-4-prezent-p401-i4842626660.html, co myślicie, myśle, że chwilę bedzie mi służyc a napewno cała wiosne:) oczywiście chaberkowa:)
mamasia, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:znalazłam sobie sukieneczke http://allegro.pl/modna-sukienka-oversize-rekaw-3-4-prezent-p401-i4842626660.html, co myślicie, myśle, że chwilę bedzie mi służyc a napewno cała wiosne:) oczywiście chaberkowa:)
Fajna, śliczny kolor! Zamawiałam kilka rzeczy u tego sprzedawcy i byłam zadowolonamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:sama myślę nad taką poduchą bo nie mogę sobie pozycji ostatnio do spania znależć, któraś jeszcze kupuje?
póki co śpię z wielkim pluszowym psem między nogamipsioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:znalazłam sobie sukieneczke http://allegro.pl/modna-sukienka-oversize-rekaw-3-4-prezent-p401-i4842626660.html, co myślicie, myśle, że chwilę bedzie mi służyc a napewno cała wiosne:) oczywiście chaberkowa:)
Migotka jak brzuszek Ci wyskoczy to będzie w niej widać majty z przodu. Super sukienka ale nie dla ciężarnychPoszukaj takiej tylko w wersji dla kobiet w ciąży, z przodu powinna być dłuższa niż z tyłu, widziałam takie na allegro
niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A mnie listonosz przyniósł właśnie to- http://allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-koszulka-ciazowa-4mum-i5012125169.html
Ale powiem Wam szczerze,że spodziewałam się lepszej jakości, nadruk też nie do końca spełnia moje oczekiwania. Ja wzięłam nr 37.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Nie wiem jak teraz Twój brzuch, mój jest spory, mierzyłam ostatnio sukieneczki i załamałam się że prędko w nic normalnego się nie ubiorę, z przodu ściągały się do góry w cyckach ścisk. Na wiosnę będziemy jakoś w 6-7 miesiącu więc każda będzie miała już niezły kokon
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:To widzę, że tylko ja się rzucam na mięso
Z tego co czytam to żadna z Was nie ma ochoty na mięsiwo. Chyba jakieś pierwotne instynkty się we mnie odzywają ;P
ja sie jem mieso, ale w zasadzie to mam fazę na warzywa pod każda postacią. a słodyczy nienawidzę
do tego piękna cera, zero pryszczyków.
z kalendarza chińskiego wychodzi mi chłopczyk - cała rodzina by szalała;-)bo już jedną córeczkę mamy ;-)choć moja Julcia marzy o siostrzyczce
zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:58
KasiaeN., mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:ja sie jem mieso, ale w zasadzie to mam faze na warzywa pod kazda postacia. a słodyczy nienawidze
do tego piekna cera, zero pryszczyków.
z kalendarza chińskiego wychodzi mi chłopczyk - cała rodzina by szalała;-)
zobaczymy
Ja też nie mam ochoty na słodycze, cera też wydaje mi się poprawiła. i wszystkie zabobony na niebie i ziemi wskazują na chłopca, no ale się okaże.U mnie też rodzinka by szalałazabka11, psioszka11, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość