SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina mozesz, juz raz stosowalam ale nie mam czasu zdrapywac hehe.
Kuzwa wracam z tego zusu, oczywiscie gowno zalatwilam, firma nie wysala dokumentow i oni nie maja z czego mi wyliczyc zasilku, ma czekac na druczek i dopiero wtedy przyjechac, babka zalozyla tez mi profil w pue to sobie sprawdze czy w ogole skladki mi placili, jak nie to robie afere ze szef 50% pensji placil pod biurkiem, jest mi winien 25 tys bo od stycznia nie placil, tylko to co na umowe bo bylam na l4. Ale jestem cieta na ta firme, wiecznie problemy! Swieta a moja ostatnia wyplata w paziedzrniku.. -
magda sz wrote:Karolina mozesz, juz raz stosowalam ale nie mam czasu zdrapywac hehe.
Kuzwa wracam z tego zusu, oczywiscie gowno zalatwilam, firma nie wysala dokumentow i oni nie maja z czego mi wyliczyc zasilku, ma czekac na druczek i dopiero wtedy przyjechac, babka zalozyla tez mi profil w pue to sobie sprawdze czy w ogole skladki mi placili, jak nie to robie afere ze szef 50% pensji placil pod biurkiem, jest mi winien 25 tys bo od stycznia nie placil, tylko to co na umowe bo bylam na l4. Ale jestem cieta na ta firme, wiecznie problemy! Swieta a moja ostatnia wyplata w paziedzrniku..
Madzia, niestety nie możesz tego nikomu wyjawić. Kij ma dwa końce, i w przypadku części kasy na lewo tak samo źle wychodzisz ujawniając to jak i on, bo wg polskiego prawa oboje oszukiwaliście, on nie płacił składek w części pracodawcy, Ty nie płaciłaś składek w części pracownika, do tego "oszukiwałaś" US w zeznaniu rocznym. Wg prawa Ty nie powinnaś się zgodzić na kasę "pod stołem".0na88 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A dokarmiasz mm czy udalo Ci sie zostac tylko na piersi?
Wroclawskie dziewczyny - 14.12. Godzina 13 przy Teatrze lalek pasuje wszystkim?jeśli jednak większoś ci będzie pasować 13 to najwyżej się przywitamy i się ulotnimy
-
małaMyszka wrote:Nadrobiłam Was!
Mały dostał kostkę i szaleje heheeheh
Gdzie ofka jest? Wiem, że się uczy, ale mogłaby wejść napisać heloł i wrócić do książek eheheheheh
Jestem, czytam nadrabiam no kurwa i jednak bede musiala odrzucic slodycze, przeciez na zdjeciu jestescie takie chude, ze na tym zjezdzie to ja tylko w kadrze bede:(((
Puplecja byl u mnie mikolaj i przyniosl mi feblik. Juz przeczytalam oczywiscie.. i chuj z nauka.
Mikolaj chyba przeszedl przez warsztat meza bo byl opakowany w piekny papier ale przewiazany plastikowym sznurem...
Iwek cos mi swirkuje ostatnio, placze przed spaniem, chodzi spac o 22, kapiemy go wvzesniej ale wtedy poprostu kima pol h a potem rajcuje.
Wracam do nauki, w czarnej dupie jestem. Mysza nie martw sie ja tu jestem caly czas.
Na obiad spagetti z krewetkami i dynią.niecierpliwa, Pulpecja, mamasia, zabka11, małaMyszka, Katarka, Katarka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Ofka nie wk.... mnie. Ja już chciałam sobie kupić, ale 15go mam urodziny i mąż mi kazal poczekać, bo może któreś dziecko mi kupi
No to czekam i przebieram nóżkami, bo juz bym przeczytala.
Przestań z tym kadrem, ja przy wzroscie 168 cm nadal ważę 78 kiloi do tego mam takie cienie pod oczami, ze na zdjęciach wyglądam na 20 lat więcej.
-
Niecierpliwa tak podaje pomiędzy posiłkami, w tej chwili dobre półtorej godziny po mleku, rano jadł mleko 9.25 to warzywka podałam mu po 11, noi oczywiście musi mieć dobry humor hehe:)
teraz gotuje pół marchewki albo jedną mała, 1/3 ziemniaka i kilka kostek dyni to mamy na 2 dni, a i tak całego nie zje ale już trzeci dzień nie trzymam
Jak by któras gotowała to dodawajcie dużo wody tej z gotowania bo to jednak musi byc bardzo płynne, no ja dzis byłam zadowolona jak jadł, mam nadzieje że tak mu zostanie bo szczerze to byłam bardzo zrezygnowana że tak kiepsko mu to idzie na początku..
Nie wiem jak z owocami ale narazie nie bedziemy jeszcze wprowadzać, niech sie oswoi z warzywkami:)
Aa ja dalej bez słodkiego, jestem z siebie dumna! to jednak chyba uzaleznienie jest ze jak sie zacznie jesć to ciągnie
Myszka widze że sie kostka spodobała, ja wczoraj tez obdarowałam siostrzenice i zadowolona:) choć myślałam ze serduszko będzie grało jakąs melodie no ale nic:)
Mały usnął, mąż tez, ide zjesc obiad, pózniej idziemy na dalszy ciąg mikołajek do siostry -
Agaata wrote:Dziewczyny a jakie macie łyżeczki do karmienia dzieci? Ja się rozglądam za jakimiś, czytałam, że powinna to być łyżeczka twarda z prostym, a nie wyginanym uchwytem.
ja mam taką http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5843297717&reco_id=52992711-9cf4-11e5-b91c-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201 -
Dziewczyny ja 14-tego pewno bede juz przed 12-ta na miejscu, bo lekarza mam na 11-ta. Oczywiscie o ile nie bedzie opoznien, ale spoko, jak juz sie wyrwe do Wroclawia, to zawsze mi troche schodzi, wiec tak szybko Wam nie uciekne. Hehehe
Mamasia, jakby co mozemy sobie zrobic maly beforekAgaSad, mamasia lubią tę wiadomość
-
Mi też pasuje dzień a godzina wolałabym 13 ale w sumie mogłabym spróbować z tą 12.. najwyżej będę gdzieś Was łapać.. .. a wogóle jaki mamy plan? Ja byłabym bardziej nastawiona na spacer w stronę Rynku i np wypicie pysznej gorącej czekolady na Jarmarku bo tam jest sporo miejsca dla wózków (ogłaszam wtedy dyspensę na słodkie
) - przynajmniej tak kojarzę z tamtego roku, jakoś nas nie widzę w kawiarence z tyloma wózkami
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:lys jakie kupilas ? bo ja tez jestem na kupnie
kupiłam kilka Gerbera, kilka Hippa i kilka Bobovity: ziemniaczki ze szpinakiem, zupka jarzynowa, śliwki, jabłka z morelami i bananami, banany z brzoskwiniami, gruszki williamsa, marchewka z kalarepą i ziemniaczkami, cukinia z ziemniakami, brzoskwinie, jabłko z jagodami
0na88, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość