X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina mozesz, juz raz stosowalam ale nie mam czasu zdrapywac hehe.

Kuzwa wracam z tego zusu, oczywiscie gowno zalatwilam, firma nie wysala dokumentow i oni nie maja z czego mi wyliczyc zasilku, ma czekac na druczek i dopiero wtedy przyjechac, babka zalozyla tez mi profil w pue to sobie sprawdze czy w ogole skladki mi placili, jak nie to robie afere ze szef 50% pensji placil pod biurkiem, jest mi winien 25 tys bo od stycznia nie placil, tylko to co na umowe bo bylam na l4. Ale jestem cieta na ta firme, wiecznie problemy! Swieta a moja ostatnia wyplata w paziedzrniku..

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Karolina mozesz, juz raz stosowalam ale nie mam czasu zdrapywac hehe.

Kuzwa wracam z tego zusu, oczywiscie gowno zalatwilam, firma nie wysala dokumentow i oni nie maja z czego mi wyliczyc zasilku, ma czekac na druczek i dopiero wtedy przyjechac, babka zalozyla tez mi profil w pue to sobie sprawdze czy w ogole skladki mi placili, jak nie to robie afere ze szef 50% pensji placil pod biurkiem, jest mi winien 25 tys bo od stycznia nie placil, tylko to co na umowe bo bylam na l4. Ale jestem cieta na ta firme, wiecznie problemy! Swieta a moja ostatnia wyplata w paziedzrniku..

Madzia, niestety nie możesz tego nikomu wyjawić. Kij ma dwa końce, i w przypadku części kasy na lewo tak samo źle wychodzisz ujawniając to jak i on, bo wg polskiego prawa oboje oszukiwaliście, on nie płacił składek w części pracodawcy, Ty nie płaciłaś składek w części pracownika, do tego "oszukiwałaś" US w zeznaniu rocznym. Wg prawa Ty nie powinnaś się zgodzić na kasę "pod stołem".

0na88 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - zostaja Ci zyczliwe donosy do cudownych instytucji ;-)

lys lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was!
    Mały dostał kostkę i szaleje heheeheh
    Gdzie ofka jest? Wiem, że się uczy, ale mogłaby wejść napisać heloł i wrócić do książek eheheheheh

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam słoiczki po 4 miesiącu i za kilka dni będziemy próbować, ciekawe jak nam to wyjdzie.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    A dokarmiasz mm czy udalo Ci sie zostac tylko na piersi?

Wroclawskie dziewczyny - 14.12. Godzina 13 przy Teatrze lalek pasuje wszystkim?
    Dzień ok,lecz nie ukrywam,że bardziej by mi pasowała 12,bo jeśli już mój Ksieciunio uraczy się drzemeczka to śpi od 11.30 do 13,a później ma czas aktywności i może nie dac pogadać :-) jeśli jednak większoś ci będzie pasować 13 to najwyżej się przywitamy i się ulotnimy :-)

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    A ja kupiłam słoiczki po 4 miesiącu i za kilka dni będziemy próbować, ciekawe jak nam to wyjdzie.

Ja dzis podalam marchewke na koncu lyzeczki

lys, 0na88 lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Nadrobiłam Was!
    Mały dostał kostkę i szaleje heheeheh
    Gdzie ofka jest? Wiem, że się uczy, ale mogłaby wejść napisać heloł i wrócić do książek eheheheheh
    Heloł:*:*

Jestem, czytam nadrabiam no kurwa i jednak bede musiala odrzucic slodycze, przeciez na zdjeciu jestescie takie chude, ze na tym zjezdzie to ja tylko w kadrze bede:(((

Puplecja byl u mnie mikolaj i przyniosl mi feblik. Juz przeczytalam oczywiscie.. i chuj z nauka.
    Mikolaj chyba przeszedl przez warsztat meza bo byl opakowany w piekny papier ale przewiazany plastikowym sznurem...

Iwek cos mi swirkuje ostatnio, placze przed spaniem, chodzi spac o 22, kapiemy go wvzesniej ale wtedy poprostu kima pol h a potem rajcuje.

Wracam do nauki, w czarnej dupie jestem. Mysza nie martw sie ja tu jestem caly czas.

Na obiad spagetti z krewetkami i dynią.

niecierpliwa, Pulpecja, mamasia, zabka11, małaMyszka, Katarka, Katarka, Zetka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ja dzis podalam marchewke na koncu lyzeczki
    Ja dalam polizac szokobonsa.

Paula_071, małaMyszka, witaminkab, Zetka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka nie wk.... mnie. Ja już chciałam sobie kupić, ale 15go mam urodziny i mąż mi kazal poczekać, bo może któreś dziecko mi kupi ;-) No to czekam i przebieram nóżkami, bo juz bym przeczytala.
    Przestań z tym kadrem, ja przy wzroscie 168 cm nadal ważę 78 kilo :-) i do tego mam takie cienie pod oczami, ze na zdjęciach wyglądam na 20 lat więcej.

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie macie łyżeczki do karmienia dzieci? Ja się rozglądam za jakimiś, czytałam, że powinna to być łyżeczka twarda z prostym, a nie wyginanym uchwytem.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:

lys jakie kupilas ? bo ja tez jestem na kupnie :)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Ja dalam polizac szokobonsa.
    Szalona :-)

bzkxskf.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa tak podaje pomiędzy posiłkami, w tej chwili dobre półtorej godziny po mleku, rano jadł mleko 9.25 to warzywka podałam mu po 11, noi oczywiście musi mieć dobry humor hehe:)

teraz gotuje pół marchewki albo jedną mała, 1/3 ziemniaka i kilka kostek dyni to mamy na 2 dni, a i tak całego nie zje ale już trzeci dzień nie trzymam

Jak by któras gotowała to dodawajcie dużo wody tej z gotowania bo to jednak musi byc bardzo płynne, no ja dzis byłam zadowolona jak jadł, mam nadzieje że tak mu zostanie bo szczerze to byłam bardzo zrezygnowana że tak kiepsko mu to idzie na początku..
    Nie wiem jak z owocami ale narazie nie bedziemy jeszcze wprowadzać, niech sie oswoi z warzywkami:)

Aa ja dalej bez słodkiego, jestem z siebie dumna! to jednak chyba uzaleznienie jest ze jak sie zacznie jesć to ciągnie

Myszka widze że sie kostka spodobała, ja wczoraj tez obdarowałam siostrzenice i zadowolona:) choć myślałam ze serduszko będzie grało jakąs melodie no ale nic:)

Mały usnął, mąż tez, ide zjesc obiad, pózniej idziemy na dalszy ciąg mikołajek do siostry :)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Dziewczyny a jakie macie łyżeczki do karmienia dzieci? Ja się rozglądam za jakimiś, czytałam, że powinna to być łyżeczka twarda z prostym, a nie wyginanym uchwytem.

ja mam taką http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5843297717&reco_id=52992711-9cf4-11e5-b91c-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja 14-tego pewno bede juz przed 12-ta na miejscu, bo lekarza mam na 11-ta. Oczywiscie o ile nie bedzie opoznien, ale spoko, jak juz sie wyrwe do Wroclawia, to zawsze mi troche schodzi, wiec tak szybko Wam nie uciekne. Hehehe
    Mamasia, jakby co mozemy sobie zrobic maly beforek ;)

AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też pasuje dzień a godzina wolałabym 13 ale w sumie mogłabym spróbować z tą 12.. najwyżej będę gdzieś Was łapać.. .. a wogóle jaki mamy plan? Ja byłabym bardziej nastawiona na spacer w stronę Rynku i np wypicie pysznej gorącej czekolady na Jarmarku bo tam jest sporo miejsca dla wózków (ogłaszam wtedy dyspensę na słodkie :) ) - przynajmniej tak kojarzę z tamtego roku, jakoś nas nie widzę w kawiarence z tyloma wózkami :/

Paula_071 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    lys jakie kupilas ? bo ja tez jestem na kupnie :)

kupiłam kilka Gerbera, kilka Hippa i kilka Bobovity: ziemniaczki ze szpinakiem, zupka jarzynowa, śliwki, jabłka z morelami i bananami, banany z brzoskwiniami, gruszki williamsa, marchewka z kalarepą i ziemniaczkami, cukinia z ziemniakami, brzoskwinie, jabłko z jagodami

0na88, zabka11, niecierpliwa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys, jakie urozmaicenie:)

lys lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze lys jaki mix:) ciekawa jestem rozszerzania diety u Twojej małej, może to będzie klucz do sukcesu..? może ona czeka na schaboszczaka a nie mleko:)

niecierpliwa, lys lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
‹‹ 2623 2624 2625 2626 2627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ