SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po powrocie ze spaceru miałam dzisiaj taki kryzys, że zasypiałam na stojąco. Położyłam Huberta w leżaczku, przysunęłam go sobie do kanapy, położyłam na nim rękę i zasnęłam... Mąż wszedł za 15 minut z pracy, Hubert w leżaczku macha rękami i nogami, a ja śpię z ręką na nim
Ale od razu mi się lepiej zrobiło.
lys, apaczka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moze to przez ta pogode , ja tez ledwo na oczy patrze - maz przyszedl ucieszylam sie ze mnie zmieni , to tylko zezarl obiad i polecial cos jeszcze zalatwic ... Zoske zostawilam w lozeczku z odpalona suszarka i modle sie zeby przysnela choc na 30 min
zabka11 lubi tę wiadomość
-
U mnie ze spaniem jakaś masakra.. Młoda cały dzień od 5:30 wojowała (2 drzemki- jedna 15 min, druga 40 na spacwerze) a o 17 padła i spi do teraz. Zastanawiam się czy ja budzić na kapiel.. Chyba tak zrobie, bo w przeciwnym razie zrobi mi w srodku nocy pobudke... cały dzień marudzenia, stękania, kwękania, noszenia na rączkach. I czego to małe spać nie może? Ewidentnie jest zmęczona, a za cholere nie potrafi usnąć... Nie wiem co z tym mam robić, bo to bardzo częste u nas. Jak Wy sobie radzicie w takich sytuacjach? Raz mnie poratowala suszarka do włosów, 2 drzemke zaliczyła na spacerze. Ale kurde nie moge wychodzić na kazdą jej drzemke z wózkiem, bo już w ogole sekundy dla siebie czy domu nie będę miała...Ewa123
-
U nas "postepow" ciag dalszy, po 2 lepszych tygodniach, dzis ani razu nie udalo mi sie nakarmic Julki piersia, nawet na spiocha, jak tylko wkladam cycka to oczy jak 5 zl. Moze jest dostepna jakas ksiazka pt Jak wykarmic dziecko i nie zwariowac
magda sz, 0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:48
Pulpecja, niecierpliwa, lys, magda sz, 0na88, Lady Savage, Paula_071, apaczka, agatka196, witaminkab, zabka11, Martucha86, mamasia, Migotkaa, Neyla, Maniuś, AgaSad, Zetka, Amberla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:U nas "postepow" ciag dalszy, po 2 lepszych tygodniach, dzis ani razu nie udalo mi sie nakarmic Julki piersia, nawet na spiocha, jak tylko wkladam cycka to oczy jak 5 zl. Moze jest dostepna jakas ksiazka pt Jak wykarmic dziecko i nie zwariowac
Jak wykarmić dziecko i nie zwariować. Jak przetrwać trudne chwile z dzieckiem. Doświadczenia sierpniowych mamusiek.
niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie
powiem Wam tak
moje obawy o nianię, były bezpodstawne, nie było mnie 4.30 a mała w niebowzięta nianią
i jej synkiem, zaraz zaczęła się chichrać do nich
i matka poszła w odstawkę
więc na spokojnie poszłam i załatwiłam wsio w tej bibliotece jak na razie.
Może przesadzam ale zaraz po odebraniu Zuzi "przeszukałam" całe jej ciało czy nie ma sinców
wsio ok
cieszy mnie to bardzo, bo mam fajną nianię, Zuzia ją bardzo lubi, nie boi się jej, a ja mam pewność, że wrazie jakieś choroby czy wyjścia do lekarza mam kogoś, kto się nią zajmie
A ktoś kto ma psa, 2 króliki i świnkę morską oraz 3 letnie uśmiechnięte dziecko nie będzie zły
prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 20:19
magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Któraś pytała o kaszke.Najpierw kaszka ryżowa najlepiej bezsmakowa na noc lub z owocem który już podałam A raz w tygodniu kaszke pszenna.My mamy kupić z nestle żeby producent był taki jak mleko w naszym przypadku.
Gdyby któraś z Was znalazła kaszke ryżowa z nestle bezsmakowa to dajcie znać w którym markecie bo u nas takich nie widziałam.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
U nas dzisiaj ciężki dzień.. Sytuacja podobna jak u Magdy, ze spaceru wróciłam cała mokra! Póki wózek był w ruchu wszystko było ok ale jak tylko weszłam na chwilę z siostrą do nowego sklepu zobaczyć jakieś ciuchy na święta to zaczęła się awantura i szybko musiałam uciekać.. Moja siostra była z córeczką, na spokojnie przymierzyła co jej się podobało i kupiła kilka rzeczy.. Ja niestety z tym małym terrorystą mogłam pomarzyć o zakupach
typowy facet! Nie lubi chodzić po sklepach
Żeby tego było mało po kąpieli od 19 walka żeby usnął problem jak u Ewy123.. Nie mogę sobie poradzić czasami z tym dzieckiem! Widać, że jest zmęczony to dlaczego takie histerie zanim usnie?
Padam na twarz, a jutro szczepienie.. To dopiero będzie ciekawy dzień
Odnośnie tych sukienek mama i córka to też mi się strasznie podoba! Ale dla tych co mają chłopców widziałam świetne bluzy dla mamy i syna! Tylko myślę, że kupię taki zestaw jak już Oli będzie chodził