SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
co do zamawiania, strasznie sie wkurwiłam. zamówiłam leginsy z h&m. wzięłam 42 ( jak dupa jeszcze urośnie) a przyszły wielkie jak stodoła. sa ogromne !!! wzięłam sobie wszyłam taka gumeczkę z dziurkami i guzik, żeby trochę je zmniejszać, ale gówno to daje bo wiszą jak na kołku. Siedzę szukam teraz kolejnych, ale już w nosie jakieś tanie zamówie, tylko żeby nie prześwitywały ;/
a co do macicy, to wyczuć nie wyczuje ( przez sadło ) ale już jak sie podnoszę i się czasami zapomnę, albo schylam za gwałtownie to czuje tam piłkę, bo aż zaboli jak ją gniotę....małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane
dzis nadal głowa boli, wczoraj wziełam zalecony apap.
ciśnieniomierz pozyczam do tescia po południu i będę mierzyć sobie ciśnienie.
na razie wg zaleceń lekarki wlewam w siebie hektolitry wody i staram sie nie stresować.
oto mój dzidziuś z wczoraj - wiercił się i dośc cieżko było zrobić dobrą fotkę
http://i119.photobucket.com/albums/o157/zabka11/2015-02-03%2021.33.50_zpsuvvurx4i.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:31
niecierpliwa, magda sz, mamasia, 0na88, ainer85, futuremama, KasiaeN., Y, małaMyszka, Maniuś, lys, Aga89, psioszka11, sylwucha89, Paula_071, gianna88, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ja juz sie tak masakrycznie rozleniwilam, ze nawet posilki jadam w sypialni a wczoraj zamowilas sobie stolik sniadaniowy do lozka, a co! Jak szalec to szalec :DPoszlam do biblioteki oddac ksiazki, a tam patrze EUROBUSINESS i po pracy maz ma przerabane bo zamiast kompa bedzie ze mna gral, taka mu kare wymyslilam za wczorajszy mandat
mamasia, 0na88, zabka11, KasiaeN., małaMyszka, lys, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Gianna zamówiłam w kształcie literki - C, taka przyda się do karmienia jeszcze.
Apaczka to zależy od budowy, tydzień temu na wizycie usg miałam robione wysoko, później lekarz prowadzący badał mnie i też pokazywał mi gdzie mam macicę i gdzie poprzesuwały się inne narządy no i w którym miejscu jest dzidziuś. Nie czułam wtedy jak mi pokazywał gdzie macica itp. a w tym tyg już tak. Na każdym portalu ciążowym różni się wielkość dziecka na tydzien itp. nie ma się co tak sugerować.małaMyszka, psioszka11, gianna88 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Gianna zamówiłam w kształcie literki - C, taka przyda się do karmienia jeszcze.
Apaczka to zależy od budowy, tydzień temu na wizycie usg miałam robione wysoko, później lekarz prowadzący badał mnie i też pokazywał mi gdzie mam macicę i gdzie poprzesuwały się inne narządy no i w którym miejscu jest dzidziuś. Nie czułam wtedy jak mi pokazywał gdzie macica itp. a w tym tyg już tak. Na każdym portalu ciążowym różni się wielkość dziecka na tydzien itp. nie ma się co tak sugerować.
magda sz - daj linka do tej poduszki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:mamasia ana 16.30:)
ainer 85 jak znajdziesz jakies fajne to zapodaj linka bo tez bym sobie chetnie kupiła:)
chyba te zamówię http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-ciazowe-z-kieszeniami-l-40-i4990725817.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:45
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja się cieszę, że w pracy siedzę bo przynajmniej mam internet
U nas w domu tydz temu we wtorek rano był pożar w piwnicy w bloku - nie było kompletnie nic. Po południu puścili wodę, wieczorem prąd, gaz na drugi dzień. Za to internetu i tv do tej pory nie ma
Także jakbym w domu siedziała bez jakichkolwiek mediów to by cięzko byłozabka11, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:witajcie kochane
dzis nadal głowa boli, wczoraj wziełam zalecony apap.
ciśnieniomierz pozyczam do tescia po południu i będę mierzyć sobie ciśnienie.
na razie wg zaleceń lekarki wlewam w siebie hektolitry wody i staram sie nie stresować.
oto mój dzidziuś z wczoraj - wiercił się i dośc cieżko było zrobić dobrą fotkę
http://i119.photobucket.com/albums/o157/zabka11/2015-02-03%2021.33.50_zpsuvvurx4i.pngzabka11, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-gratisy-i5017338162.html
nie ma koloru turkusowego jak coś, wybrałam fiolet
Juz chyba wiem co chce na walentynki
milego dnia kinder niespodzianki !futuremama, magda sz, małaMyszka, ainer85, Maniuś, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Zabka zamówiłam wczoraj więc czekam na dostawę, zaufałam koleżance która ma taką od roku i jest zadowolona bo teraz używa jej do karmienia, mówiła tylko że jak przyjdzie 8 miesiąc to żadna poduszka nie pomoże bo brzuszek wtedy jest taki wielki i tak się rusza że nie da się spać
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Chciałam sprzątnąć... ale nie chce mi się ...
pies śpi, a ja właśnie wypociłam się nad mailem do mojego potencjalnego promotora.. Jestem ciekawa czy w ogóle odpisze...
No i śmierdzi mi coś w mieszkaniu...
Jestem zmuszona odkurzyć i umyć podłogę... chodzę i szukam co śmierdzi, wącham już ściany powoli... noż jasna cholera ... śmierdzi jak nic...zabka11, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Ja jutro mam lekarza, a od 3 dni sni mi sie po nocach ta wizyta. Boje sie.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
malaMyszka- a moze ten smród to urojenie ciążowe?
mi często coś śmierdzi, mimo że nic takiego nie ma
co do wizyty to z pewnośćią wrócisz z super wiadomosciacmi!
ja to sie martwię tym moim ciśnieniem wysokim, kurcze...boli głowa wciąż,ale tak do zniesienia....niech to spadnie, bo oczytałam sie o zagrozeniach i zaczełam sie bać nie tyle o siebie, co o dziecko...
ale przyjmuję strategie - zero stresu, luz na wszytsko, w pracy powiedziałam jaka sytuacja wiec chodzą jak wokół jajkamusze w końcu pomysleć o sobie i dziecku, bo ciagle ganiam za innymi sprawami i nie mam czasu nawet nacieszyc sie tą ciążą!!!!
takze od dziś luz blues relaxWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:10
małaMyszka, psioszka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Myszka to Ty myjesz podłogę? Mam nadzieję że mopem
ja się ograniczam to sprzątania na wysokości rąk, resztę robi mąż nie chcę ryzykować tym bardziej z tym moim krwiakiem.
A z tymi zapachami, szkoda gadać, mogłabym w lesie szukać trufli jak warchlaki. Wszystko mi śmierdzi, ostatnio nie mogłam znieść skarpet teścia.. dobrze że mąż nie odziedziczył tego po nimainer85, zabka11, 0na88, małaMyszka, psioszka11, sylwucha89, Y lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Zabka zamówiłam wczoraj więc czekam na dostawę, zaufałam koleżance która ma taką od roku i jest zadowolona bo teraz używa jej do karmienia, mówiła tylko że jak przyjdzie 8 miesiąc to żadna poduszka nie pomoże bo brzuszek wtedy jest taki wielki i tak się rusza że nie da się spać
to daj znać co jest w środku w poduszce, tzn czym jest wypełniona
mycha ja też mam jutro wizyte, ale dopiero na 14;00, albo 15:00.... nie pamiętam... ale się cieszęmagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość