SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
co do zamawiania, strasznie sie wkurwiłam. zamówiłam leginsy z h&m. wzięłam 42 ( jak dupa jeszcze urośnie) a przyszły wielkie jak stodoła. sa ogromne !!! wzięłam sobie wszyłam taka gumeczkę z dziurkami i guzik, żeby trochę je zmniejszać, ale gówno to daje bo wiszą jak na kołku. Siedzę szukam teraz kolejnych, ale już w nosie jakieś tanie zamówie, tylko żeby nie prześwitywały ;/
a co do macicy, to wyczuć nie wyczuje ( przez sadło ) ale już jak sie podnoszę i się czasami zapomnę, albo schylam za gwałtownie to czuje tam piłkę, bo aż zaboli jak ją gniotę....
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane
dzis nadal głowa boli, wczoraj wziełam zalecony apap.
ciśnieniomierz pozyczam do tescia po południu i będę mierzyć sobie ciśnienie.
na razie wg zaleceń lekarki wlewam w siebie hektolitry wody i staram sie nie stresować.
oto mój dzidziuś z wczoraj - wiercił się i dośc cieżko było zrobić dobrą fotkę
http://i119.photobucket.com/albums/o157/zabka11/2015-02-03%2021.33.50_zpsuvvurx4i.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:31
niecierpliwa, magda sz, mamasia, 0na88, ainer85, futuremama, KasiaeN., nick nieaktualny, małaMyszka, Maniuś, lys, Aga89, psioszka11, sylwucha89, Paula_071, gianna88, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ja juz sie tak masakrycznie rozleniwilam, ze nawet posilki jadam w sypialni a wczoraj zamowilas sobie stolik sniadaniowy do lozka, a co! Jak szalec to szalec :DPoszlam do biblioteki oddac ksiazki, a tam patrze EUROBUSINESS i po pracy maz ma przerabane bo zamiast kompa bedzie ze mna gral, taka mu kare wymyslilam za wczorajszy mandat
mamasia, 0na88, zabka11, KasiaeN., małaMyszka, lys, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Gianna zamówiłam w kształcie literki - C, taka przyda się do karmienia jeszcze.
Apaczka to zależy od budowy, tydzień temu na wizycie usg miałam robione wysoko, później lekarz prowadzący badał mnie i też pokazywał mi gdzie mam macicę i gdzie poprzesuwały się inne narządy no i w którym miejscu jest dzidziuś. Nie czułam wtedy jak mi pokazywał gdzie macica itp. a w tym tyg już tak. Na każdym portalu ciążowym różni się wielkość dziecka na tydzien itp. nie ma się co tak sugerować.
małaMyszka, psioszka11, gianna88 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Gianna zamówiłam w kształcie literki - C, taka przyda się do karmienia jeszcze.
Apaczka to zależy od budowy, tydzień temu na wizycie usg miałam robione wysoko, później lekarz prowadzący badał mnie i też pokazywał mi gdzie mam macicę i gdzie poprzesuwały się inne narządy no i w którym miejscu jest dzidziuś. Nie czułam wtedy jak mi pokazywał gdzie macica itp. a w tym tyg już tak. Na każdym portalu ciążowym różni się wielkość dziecka na tydzien itp. nie ma się co tak sugerować.
magda sz - daj linka do tej poduszki.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:mamasia ana 16.30:)
ainer 85 jak znajdziesz jakies fajne to zapodaj linka bo tez bym sobie chetnie kupiła:)
chyba te zamówię http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-ciazowe-z-kieszeniami-l-40-i4990725817.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:45
-
A ja się cieszę, że w pracy siedzę bo przynajmniej mam internet

U nas w domu tydz temu we wtorek rano był pożar w piwnicy w bloku - nie było kompletnie nic. Po południu puścili wodę, wieczorem prąd, gaz na drugi dzień. Za to internetu i tv do tej pory nie ma
Także jakbym w domu siedziała bez jakichkolwiek mediów to by cięzko było
zabka11, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Ale jak nóżki wyciaga. Super! Mój miał podkulone, później coś zaczął z nimi robić a to na filmiku widać - ciężko by było to ująćzabka11 wrote:witajcie kochane
dzis nadal głowa boli, wczoraj wziełam zalecony apap.
ciśnieniomierz pozyczam do tescia po południu i będę mierzyć sobie ciśnienie.
na razie wg zaleceń lekarki wlewam w siebie hektolitry wody i staram sie nie stresować.
oto mój dzidziuś z wczoraj - wiercił się i dośc cieżko było zrobić dobrą fotkę
http://i119.photobucket.com/albums/o157/zabka11/2015-02-03%2021.33.50_zpsuvvurx4i.png
zabka11, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-gratisy-i5017338162.html
nie ma koloru turkusowego jak coś, wybrałam fiolet
Juz chyba wiem co chce na walentynki
milego dnia kinder niespodzianki !
futuremama, magda sz, małaMyszka, ainer85, Maniuś, Aga89 lubią tę wiadomość

-
Zabka zamówiłam wczoraj więc czekam na dostawę, zaufałam koleżance która ma taką od roku i jest zadowolona bo teraz używa jej do karmienia, mówiła tylko że jak przyjdzie 8 miesiąc to żadna poduszka nie pomoże bo brzuszek wtedy jest taki wielki i tak się rusza że nie da się spać
-
Chciałam sprzątnąć... ale nie chce mi się ...
pies śpi, a ja właśnie wypociłam się nad mailem do mojego potencjalnego promotora.. Jestem ciekawa czy w ogóle odpisze...
No i śmierdzi mi coś w mieszkaniu...
Jestem zmuszona odkurzyć i umyć podłogę... chodzę i szukam co śmierdzi, wącham już ściany powoli... noż jasna cholera ... śmierdzi jak nic...
zabka11, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
ja też już żyję jutrzejszą wizytą... chyba będę tam od 6 rano... zamiast od 8Malagosia wrote:Ja jutro mam lekarza, a od 3 dni sni mi sie po nocach ta wizyta. Boje sie.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
malaMyszka- a moze ten smród to urojenie ciążowe?
mi często coś śmierdzi, mimo że nic takiego nie ma 
co do wizyty to z pewnośćią wrócisz z super wiadomosciacmi!
ja to sie martwię tym moim ciśnieniem wysokim, kurcze...boli głowa wciąż,ale tak do zniesienia....niech to spadnie, bo oczytałam sie o zagrozeniach i zaczełam sie bać nie tyle o siebie, co o dziecko...
ale przyjmuję strategie - zero stresu, luz na wszytsko, w pracy powiedziałam jaka sytuacja wiec chodzą jak wokół jajka
musze w końcu pomysleć o sobie i dziecku, bo ciagle ganiam za innymi sprawami i nie mam czasu nawet nacieszyc sie tą ciążą!!!!
takze od dziś luz blues relax
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:10
małaMyszka, psioszka11, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Myszka to Ty myjesz podłogę? Mam nadzieję że mopem
ja się ograniczam to sprzątania na wysokości rąk, resztę robi mąż nie chcę ryzykować tym bardziej z tym moim krwiakiem.
A z tymi zapachami, szkoda gadać, mogłabym w lesie szukać trufli jak warchlaki. Wszystko mi śmierdzi, ostatnio nie mogłam znieść skarpet teścia.. dobrze że mąż nie odziedziczył tego po nim
ainer85, zabka11, 0na88, małaMyszka, psioszka11, sylwucha89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Zabka zamówiłam wczoraj więc czekam na dostawę, zaufałam koleżance która ma taką od roku i jest zadowolona bo teraz używa jej do karmienia, mówiła tylko że jak przyjdzie 8 miesiąc to żadna poduszka nie pomoże bo brzuszek wtedy jest taki wielki i tak się rusza że nie da się spać

to daj znać co jest w środku w poduszce, tzn czym jest wypełniona
mycha ja też mam jutro wizyte, ale dopiero na 14;00, albo 15:00.... nie pamiętam... ale się cieszę
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość