SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
Dzię pierwszy dzień w ciaży i jak narazie jest 12:30 zero mdłości szoki nawet już udało mi się zjęść serek...
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żabka wg mnie on ma problem zdrowotny bo i przed ciąża czułam a teraz kilka razy bardziej, no ale jak tu zwrócić uwagę? żeby to był mój ojciec to prosto z mostu ale on dla mnie jak obcy człowiek.
A jak macie z fajkami? Nigdy nie paliłam nałogowo, zdarzało się do piwka na imprezie a teraz jak czuje na dworze to zaczynam kaszleć, strasznie to dla mnie śmierdzi, tak samo olej na patelni, mięso, lawenda (szczególne odczuwalna w kolejce w aptece).małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
ainer85, o fajne:) i juz zamierzasz brać rozmiar 40? ja sobie tez pewno zamówie tylko 38:) mam dość szczupłe nogi to mysle ze 38 bedzie dobre:) wezme czarne a jak beda fajne gatunkowo to na wiosne wemze sobie jakies pastelowe kolory:)
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mam to samo zapach papierosów, oleju, miesa smażonego masakra.. oraz perfumy męskie..
tragedia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:ainer85, o fajne:) i juz zamierzasz brać rozmiar 40? ja sobie tez pewno zamówie tylko 38:) mam dość szczupłe nogi to mysle ze 38 bedzie dobre:) wezme czarne a jak beda fajne gatunkowo to na wiosne wemze sobie jakies pastelowe kolory:)
znowu zamówiłam 42ale tak zerknęłam na podane wymiary to mniejsze niż te co mi przyszły, nie chciało mi się mierzyć..... ale jak znowu przyjdą wielkie to je chyba podpale!!!!
-
zabka11 wrote:malaMyszka- a moze ten smród to urojenie ciążowe?
mi często coś śmierdzi, mimo że nic takiego nie ma
co do wizyty to z pewnośćią wrócisz z super wiadomosciacmi!
ja to sie martwię tym moim ciśnieniem wysokim, kurcze...boli głowa wciąż,ale tak do zniesienia....niech to spadnie, bo oczytałam sie o zagrozeniach i zaczełam sie bać nie tyle o siebie, co o dziecko...
ale przyjmuję strategie - zero stresu, luz na wszytsko, w pracy powiedziałam jaka sytuacja wiec chodzą jak wokół jajkamusze w końcu pomysleć o sobie i dziecku, bo ciagle ganiam za innymi sprawami i nie mam czasu nawet nacieszyc sie tą ciążą!!!!
takze od dziś luz blues relax
Smród zlokalizowany i zneutralizowany... teraz dla odmiany zapachniało mi czymś ładnym ... i weź bądź mądry...
Na nadciśnienie może soczek z grejfruita bez cukru (chyba hortex ma bez cukru dla diabetykow) albo owoce granatu? Ma dużo witaminy C. Może są jeszcze jakieś inne domowe sposoby na obniżenie ciśnienia... oczywiście poza spokojem i relaksem
magda sz wrote:Myszka to Ty myjesz podłogę? Mam nadzieję że mopemja się ograniczam to sprzątania na wysokości rąk, resztę robi mąż nie chcę ryzykować tym bardziej z tym moim krwiakiem.
A z tymi zapachami, szkoda gadać, mogłabym w lesie szukać trufli jak warchlaki. Wszystko mi śmierdzi, ostatnio nie mogłam znieść skarpet teścia.. dobrze że mąż nie odziedziczył tego po nim
Podłogę tylko przejechałam odkurzaczem. Długa rura to i nie zginam się za mocno... reszty nie tykam na siłę. Jeśli chodzi o łazienkę, to mam obsesję na jej punkcie i sprzątam sama, bo mąż nie zrobi tego tak jak ja hi hi hi hi hi
A jak mopuję to powoli i na raty... ostatnio mopowałam ponad godzinę...
magda sz, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam obsesje na punkcie łazienki, tym bardziej że jak wymiotuje to tron musi błyszczeć
raz mąż posprzątał i tyle się przy tym nagadałam że wolę to robić sama
Myszka zagoń męża do podłóg, uwielbiam patrzeć jak mój je myje na kolanach
wygląda tak seksownie hie hie hie
małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny
ma któraś z was abonament premium i aktywne siatki centylowe malucha i swojej wagi?
mogłybyscie wrzucić te wykresy z zaznaczonymi normami dla 12 tyg ciąży, bo szukam w sieci tych siatek centylowych płodu i nie mogę znaleźć.
z góry dzieku :-*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja też mam obsesje na punkcie łazienki, tym bardziej że jak wymiotuje to tron musi błyszczeć
raz mąż posprzątał i tyle się przy tym nagadałam że wolę to robić sama
Myszka zagoń męża do podłóg, uwielbiam patrzeć jak mój je myje na kolanach
wygląda tak seksownie hie hie hie
mój potencjalny promotor zaakceptował mój konspekt pracy, ale o temacie i kształcie będziemy rozmawiać ... aż się kurde boję...magda sz, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
a ja dzis na obiad makaron z pierśią z kurczaka z pieczrkami w sosie śmietanowym
Mam nadzieje, że uda mi się go zjęśćmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:dziewczyny
ma któraś z was abonament premium i aktywne siatki centylowe malucha i swojej wagi?
mogłybyscie wrzucić te wykresy z zaznaczonymi normami dla 12 tyg ciąży, bo szukam w sieci tych siatek centylowych płodu i nie mogę znaleźć.
z góry dzieku :-* -
co sądzieci o takich majciorach
http://allegro.pl/majtki-ciazowe-wysokie-bambus-gladki-panel-l-xl-i5037878732.html