SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
olinka wrote:Dziewczyny co macie w planach zrobić na tłusty czwartek ??
moze to:
https://www.mojeciasto.pl/przepisy/rafaelki-2173.html#.VNIgytKG_1Z
a można mleko w proszku?niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale mi smaka zrobiłaś na kopytka... nie nie wytrzymam ... nie dam rady ... i to z takim sosikiem.... oj oj oj oj oj źle ze mną będzie do wieczora...
A do tego jeszcze buraczki! Alez zaczelam sie slinic
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
ja myślę od jakiegoś czasu o takich bułeczkach...
http://www.tipy.pl/artykul_16533,jak-zrobic-buleczki-truskawkowe.html
truskawki mam mrożone...niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Chyba powinnyśmy jakąś książkę kucharską sierpniówek założyć, bo codziennie przepisy na kilka dań można u nas znaleźć.
Ja właśnie jestem po pomidorówce, a później może pierogi ruskie zjem, bo mam,ale takie garmażeryjne.
Poza tym dziś śpiący dzień, chyba pójdę zaraz przyciąć komaramałaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
małaMyszka wrote:wow!!!
a można mleko w proszku?
wydaje mi się że możnamałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A ja nie wiem czy przez to że głodna jestem bo problem mam dzis za apetytem czy hormony...
Czy po prostu mam ochotę zamordować kierowniczki, rzucić klucze i tu nie wracać...
Firma jest na dziewczynę której nie dzierże i na codzień jej tu nie ma. Jest druga z która mam ok kontakt i jest tez w ciąży.
Teraz załatwianie papierków z umową (z tą na która jest firma) i mnie szlag trafia, bo na dodatek te dwie jakby nie mogły się dogadać. I jeszcze ta durna jest w Wawie i mi pisze jakieś maile nie wiedząc co tu się dzieje;/
Masakra mówię Wam. Od wczoraj rana jestem zła jak osa.psioszka11, małaMyszka, zabka11, lys lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A do tego jeszcze buraczki! Alez zaczęłam się ślinić
oooo ja jutro zrobię mielone ziemniory i buraczki
ale mnie wkurzyli w pracy....masakra....
i jak ja mam mieć normalne ciśnienie????? mi się nie wolno denerwować a dziś czepiali się do mnie o materiały do przesłania materiałów na serwer, oczywisie jakis debil myslam ze to trwa 5 min, a to byly filmy o wadze ponad 1GB kazdy, zatem ładowały sie blisko 3 godz.....i ktos obiecał a ja dostałam po głowie ze tak długo to trwa....
poczułam jak z nerwów mi gorąca uderzyło w policzki, juz wiem ze pewnie cisnienie znowu wysokie, jka jutro rano takie bedzie - nie przychodzę do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:07
niecierpliwa, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
zabka chciałabym móc nie przyjść jutro do pracy...
A tak wiem że co najmniej 3 miesiące bedę musiała się męczyć. A wiecie co? Mam wrażenie że przez to że dają mi umowę o pracę (choć z mojej kasy będą szły wszystkie składki i będę miała gówno a nie kasę) myślą, że więcej im wolno. A szczególnie ta pipa co w warszawie jest.
Chore jest to wszystko.zabka11, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
eeehhhh możecie mnie nazwać królową zakupów!!!!
przyszły dzisiaj kolejne spodnie , które zamowiłam. też 42 i też h&m ale tym razem CIASNE!!!!!!
i weź tu się nnie wkurz!!!! w dupie mogą być ale nogawki jakieś ciasne!!!aaaaaaaa w dupie wystawie je na sprzedaż
http://allegro.pl/hm-mama-ciazowe-spodnie-rurki-slim-fit-r-42-i5032249439.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:24
0na88, mamasia, niecierpliwa, Aga89, zabka11, małaMyszka, lys, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nie radze sobie z bezsennoscia. Dzisiaj nie spie od 1 w nocy, pozniej zdrzemnelam sie miedzy 6 a 7 i chodze jak zombie. Maskara na nic nie mam sil, a o chocby krotkiej drzemce w dzien moge tylko pomarzyc. Jakies rady?
A drugi trymestr mial byc taki fajny, wiecej energii super samopoczucie, a ja sie czuje gorzej niz w pierwszym. Ledwo na oczy patrze, a zasnac nie moge. TragediaFatalny dzien
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:zabka chciałabym móc nie przyjść jutro do pracy...
A tak wiem że co najmniej 3 miesiące bedę musiała się męczyć. A wiecie co? Mam wrażenie że przez to że dają mi umowę o pracę (choć z mojej kasy będą szły wszystkie składki i będę miała gówno a nie kasę) myślą, że więcej im wolno. A szczególnie ta pipa co w warszawie jest.
Chore jest to wszystko.
ja tak mówie, ze nie przyjde, ale pewnie przyjde....choc jak bede miec mega bół głowy to sorrryy......lekarka mnie ostrzegała ze nadciśnienie to ryzyko wczesnego porodu...musze dbac o dziecko, wiec zobaczymy....szef tez wie jaka jest sytuacja.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Dziewczyny ja nie radze sobie z bezsennoscia. Dzisiaj nie spie od 1 w nocy, pozniej zdrzemnelam sie miedzy 6 a 7 i chodze jak zombie. Maskara na nic nie mam sil, a o chocby krotkiej drzemce w dzien moge tylko pomarzyc. Jakies rady?
A drugi trymestr mial byc taki fajny, wiecej energii super samopoczucie, a ja sie czuje gorzej niz w pierwszym. Ledwo na oczy patrze, a zasnac nie moge. TragediaFatalny dzien
Moze lekarz przepisze Ci cos na sen??
Ja strasznie meczylam sie na samym poczatku i przez pare dni bralam na noc relanium za zgoda lekarza
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka spróbuj wieczorem przed snem wypić melisę. Mi to pomaga, wycisza mnie i uspokaja i łatwiej mi zasnąć
Czasem jak wieczorem mam natłok myśli albo ktoś mnie zdenerwuje to zaparzam z dwóch torebek
Tylko ważne jest żeby w sklepie dokładnie przeczytać etykietkę, bo w niektórych herbatkach jest np tylko 20% melisy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:33
małaMyszka lubi tę wiadomość