SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka tylko uważaj bo czarna herbata w dużych ilościach nie jest zalecana. Najlepsze są owocowe bądź biała herbata
Ja się postarałam ograniczyć czarną herbatę do 2 kubków dziennie
A cytryny nie mogęPrzez ciąże wyostrzyła mi się alergia na cytrusy. Wstarczy trochę cytryny czy mandarynka i już mam wysypkę
Kochane macie sprawdzony przepis na kopytka? Przyznam szczerze że kiedyś próbowałam zrobić, wyszły zjadliwe ale to nie było tomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:oo frytki własnoróbki !
mniam
Ainer wyloguj sie z allegro i jedź do H&M po 39.90 kupiłam leginsy
w tym problem, że nie mam tu h&m-u . Dopiero jak pojade do mojego miasta rodzinnego mogę poszaleć po sklepac. Jak jestem u rodziców kupuje na zapas, bo wiem że jak wrócę do domu to będzie posucha i tylko internet do dyspozycji ;/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A ja od herbaty z cytryna i miodem to chyba jeszcze gorzej
A miodek ze wsi mi sie konczyniecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, ponawiam pytanie bo nie dostałam odp .. Mozna jest łososia wedzonego na gorąco?
na innym forum znalazłam: "Jeśli łosoś wędzony jest na gorąco to nie ma zagrożenia, bo mięso przebywa w temperaturze ponad 70 stopni powyżej 20 min, więc zaraza zostanie zabita)) i mogą go jeść ciężarne "
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:na innym forum znalazłam: "Jeśli łosoś wędzony jest na gorąco to nie ma zagrożenia, bo mięso przebywa w temperaturze ponad 70 stopni powyżej 20 min, więc zaraza zostanie zabita
)) i mogą go jeść ciężarne "
Dziekujemamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam dziwczyny.
Ja niestety wczoraj wylądowałam w szpitalu bo dostałam dość mocnych brązowych plamień. Pech chciał że byłam u brata w odwiedzinach i jestem w przypadkowym szpitalu. Całe szczęście z dzidzią wszystko dobrze ma już 82 mmmiałam dostać dzisiaj wypis ale po porannym obchodzie ordynator zabrał mnie na badanie i stwierdził dość miękką szyjkę macicy muszę zostać tutaj do piątku.. Mam nadzieję że będzie dobrze ale bardzo się boję.
Gratuluję udanych wizyt i czekam na relacje z jutrzejszychpsioszka11, małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Witam. W zeszłym tygodniu lekarz stwierdził u mojego maleńtswa podwyższoną przezierność karkową tj. 4,30. Pozostałe parametry obecne. Nie dało mi to spokoju i poszłam do innego lekarza gdzie NT 3,60. Pozostałe parametry obecne. Zrobiłam również test pappa gdzie wyszło : wolne bata hcg- 0,623MoM, PAPP-A 1,286 MoM. w przyszłym tygodniu zdecydowałam się na amniopunkcję. Boję się co jest z moja dzidzia.
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
Madzia80 wiem, że łatwo powiedziec, ale nie denerwuj się za bardzo bo to tylko dzidzi szkodzi... czasem się zdarza, że parametry są podwyższone a dzidzia zdrowiutka jak rybka! Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!
Magda dzięki za info, napisz koniecznie jak przyjdzie poducha czy jesteś zadowolona:)
A mnie dziś znowu tak głowa nawala, że szok! Od rana cały czas, nic nie zrobiłam przez cały dzień oprócz wstawienia rosołu... no nie mam siły, tylko krążę między sypialnią a kanapąmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Aaaaa Dziewczyny miałam dzisiaj chęć udusić mojego szefa.. w sumie to nadal mam! Głowa mi pęka
Ja w przeciwieństwie do zabka11 mam niskie ciśnienie.. Przez to pewnie czuję się taka osłabiona i mam zawroty głowy. A wsiadając do pociągu zachowuję się jak nawiedzona
walczę o wolne miejsce bo boję się, że stanie w dusznym zatłoczonym pociągu mogłoby się źle skończyć.
Sylwucha89 i Madzia80 wszytsko będzie dobrze :* Trzeba być dobrej myśli
Czekam na księdza i właśnie uświadomiłam sobie, że zapomniałam o najważniejszym! O KOPERCIE! Lecę do bankomatu!
Miłego wieczoru!
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11, sylwucha89, mamasia, Neyla lubią tę wiadomość