X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Dziewczyny u mnie jakiś armagedon, nie mogę ogarnąć od kilku dni małego, w nocy budzi się bardzo często, w dzień płaczliwy i marudny, na spacerze nie śpi.. nie wiem czy ogarnę jutrzejsze wyjście do Rynku bo powiem szczerze jestem zmęczona i wkurzona na cały świat - pewnie znacie to uczucie.. Zobaczę co przyniesie jutro i dam znać..

oj znamy, znamy, trzymam kciuki by szybko się skończyło

małaMyszka lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Lys piękna Lily w awatarku :) ale się ślicznie śmieje :) czyli jednak nie tylko płacze :) Ty matka co Ty jej za czarny PR robisz :P

Mieliśmy jechać do restauracji... mieliśmy :( Maja miała kilka ataków zębowej wróżki i pojechaliśmy tylko do lidla bo teściowa nie dałaby rady i dobrze bo akurat jak byliśmy na klatce z powrotem to znów miała atak. Ajj bidulka, dzwoniłam do ciotki farmaceutki co na zęby to mówiła że mamy chwalą Camilię i kropelki Viburcol tylko ze te kropelki na receptę. Ululałam małą i śpi. Wcześniej walnęła kupę na filmie Jack Frost i znów cała w pampku :) także Paula u mnie się sprawdzają te z rosmana fit&fun. Może za dużo luzu dlatego siuski wypływają? albo za duże są? Ja tak miałam na początku 2 i 3 ale każdej marki czy pampers czy dada czy rossman. Tak czy siak pampers króluje bo najbardziej chłonne.

Dziś pół dnia sprzątałam i pakowałam prezenty, bo jak się nazbierają wszystkie to cały dzień pakowania.

Ja właśnie chwalę Camille na zęby pomogło 2 dzieci którymi się zajmowałam i Zuzi też pomaga.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie sprawdzil teraz patrzalam i nawet spojrzalam pod katem mojej mamy i mnie i siostry i tez pasuje :)

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Hej dziewczyny, u nas tez armagedon, mam dokładnie jak Aga.. Od poniedziałku w mała jakby coś wystąpiło, wije się, rzuca, mostki robi, niecierpliwi i non stop marudzi.. Jak jej nie wezmę na ręce to się drze jakbym ja biła. Wygląda to jakby strasznie chciała wstać i się przemieszczać a nie wie jak i dostaje szału.. Nudzi jej się lezenie chyba.. Albo skok jakiś ma. Nie wiem, ale nie radzę sobie z nią już, nie wiem co jest grane i mam jakiś kryzys macierzyństwa.. Nawet moja mama się za głowę łapie i mówi że moja kopia - ja cały pierwszy rok głównie wylam i marudzilam.. Także jakas karma chyba :/nie wiem czy dam jutro radę, także nic kochane nie obiecuję

Mój też robi właśnie mostki, zwłaszcza przy jedzeniu - wcześniej nie miałam żadnych problemów z kp a teraz to jakiś koszmar bo je, odrywa się, mostek za mostkiem i nie wiadomo o co chodzi..
    a przed chwilą kapaliśmy go i oczywiście za głośno sobie podyskutowaliśmy z mężem i mały tak strasznie się rozpłakał że go uspokoić nie mogłam.., brak słów na naszą głupotę..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wychodził chłopczyk :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wychodziła dziewczynka :-P

bzkxskf.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana czy coś sugerujesz z tym chłopakiem? :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula,Iys Wam też wysłałam zaproszenia :-P

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Weridiana czy coś sugerujesz z tym chłopakiem? :-)

Haha nie jak na razie ;-)

Maz ostatnio przebakuje ze tak sama sie bedzie chowac jak Laura , to moze jeszcze brata lub siostre :-)
    Ja powiem szczerze ze nie wiem. Zawsze analizowalam i biorac pod uwage aspekt ekonomiczny to nie ale z drugiej strony zawsze chcialam miec duza rodzine. Czas pokaze bo ja nie jestem spontaniczna ;-)

małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane

pospalismy dzis do 10, wczesniej o 6 mala jadla.
    potem leniwe sniadanie, pokrecilam sie po domku i po 14 pojechalam z Julcia do CH.
    tyle ludzi bylo ze szok, pol godz szukalam parkindu, wpadlysmy do 3 sklepów i juz musiałysmy wracac.
    kupiłam ta sukienkę ze skośnym suwakiem w szachownicy - granatową, bo z innych kolorow nie bylo rozmiarow.
    w h&m cora moja sie obkupila i tyle.
    nie zdazylam kompletnie rozejrzec sie za czyms na chrzciny...
    jutro rano jade, maz ma na 14 do pracy, wiec po 10 jade i do 13 mam czas.

potem postaram sie was nadrobic, lece bo mala cos zasnac nie moze i marudzi w lozeczku.

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście, że na lipcòwkach nie ma już listy obecności? Szybko się znudziło ;-)

lys, magda sz, małaMyszka, Paula_071, 0na88, niecierpliwa, zabka11, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Ewa wiecie że moja robi to samo z tymi mostkami. Tez ostatnio nic jej nie pasuje na podłodze źle na kolanach źle nawet noszenie tez jest bee. Jak Ja trzymam w ramionach to albo się rwie do przodu tak ze aż mi się składa do środka albo wygina w mostek i to tak mocno ze ciężko mi utrzymać główkę żeby jej aż tak nie wyginala. Nawet zaczęłam ja nosić pionowo w sytuacjach kryzysowych bo tylko to jakoś odwracalo jej uwagę.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Myszka moja szkoła, co zasra to do śmieci :D

Kurcze napisałam do Kasi eN esa w południe i nie odpisuje :(

A ona miała lecieć do siostry do Anglii, nie pamiętam kiedy, ale może akurat teraz tam jest.

A Dada 4 jest dla Tomka super, te Rossmannowe mu nie pasują.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mostki, rzucanie się przy piersi, mostki podczas jedzenia - to już od baaardzo dawna, teraz jak noszę w fasolce to wygina się do góry, odpycha nogami - więc się już prawie nie da - ostatnio sprawdza się tylko pionowo niestety. Teraz doszło płakanie podczas jedzenia - ssie trochę, odsysa się, ryczy i znowu, echhh ciężka historia ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda odnośnie czarnego PRu to Lily uśmiecha się dużo jak jej nic nie dolega. A ze cały czas z czymś mamy problem - gazy kupa brzuszek ulewanie zmęczenie z niewyspania i to ze ona wiecznie chce jeść to te radosne chwile na tle całokształtu wypadają blado ;)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys, ale Lily w awatarku jest cudna :-)

lys, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lily ślicznie wyszła na zdjęciu :-)

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moją na leżąco to tylko do zasypiania. Noszę w pionie, bo przecież darłaby się jak nie wiem, tylko staram się, zeby trwało to jak najkrócej. I dla niej lepiej i dla mojego kręgosłupa.

małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata to moja tez tak podczas Kp.
    Wiecie co? Nosz kurcze blade moja ma wszystko co jest opisywane na forum oprócz braku apetytu bo tu ma na odwrót i chce jeść bez przerwy. Jakbym była kimś innym i czytała moje posty to bym stwierdziła że to jakaś wariatka malkontentka pisze... albo taka z tym zespołem MÜNCHHAUSENA.

małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak pójdę na kolejne szczepienia to pewnie znów mi powiedzą ze przybrała za dużo i ze mam ja odchudzać. Nawet już mój mąż też sieje panikę odnośnie wagi małej. Z resztą widać od razu ze jest pulchna. Niedługo będę szła do gastrologa to zobaczymy co powie na te przyrosty.

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2678 2679 2680 2681 2682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ