SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Iys, Ewa123, AgaSad, Pulpecja jak z Wami, bedziecie? Wczoraj potwierdzila Mamasia, wiec juz nie pytam.
Futuremama dawnonsie nie oddzywala - ona jak dobrze pamietam tez wroclawiankamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja pociągiem nie dam rady. Chętnie na wiosnę z jakąś lekką spacerówką i bez tych wszystkich kocyków i kombinezonów; życzę wam udanego spotkania i czekam na fotorelację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:38
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda zamówiliśmy kalendarze z tej strony co pisałaś. Za 3 szt. 78 zł plus 14.90 zł przesyłka
mam nadzieję, że się spodoba teściom, rodzicom i chrzstnemu
Dzisiaj cały dzień leje, więc po raz pierwszy nie było spaceru
Na obiad zrobiłam golonkę po pomorsku... Mąż zachwycony i powiedział, że mogę być z siebie dumna. Golonkę robiłam pierwszy raz w życiujeszcze tylko zrobię pieczoną w piwie, a jak mi wyjdzie to uznam, że jestem zajebiaszcza.
Biorę się za nadrabianie, bo od rana zasuwam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:57
Pulpecja, magda sz, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Wysłałam takiego MMS teściowej hahahahhaha
Sebastian poszukiwacz skarbów
Hahaahahahaha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6354b00b207.jpgWeridiana, mamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Wysłałam takiego MMS teściowej hahahahhaha
Sebastian poszukiwacz skarbów
Hahaahahahaha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6354b00b207.jpg
hmmm nie bardzo wiem Sebastian ma związek ze śpiochami i opakowaniem po chusteczkach?magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny u mnie jakiś armagedon, nie mogę ogarnąć od kilku dni małego, w nocy budzi się bardzo często, w dzień płaczliwy i marudny, na spacerze nie śpi.. nie wiem czy ogarnę jutrzejsze wyjście do Rynku bo powiem szczerze jestem zmęczona i wkurzona na cały świat - pewnie znacie to uczucie.. Zobaczę co przyniesie jutro i dam znać..
-
Griszanka wrote:Myszka moglabys podeslac link do puzzli, ktore wybralas. Tez mi sie wydaje, ze puzzle beda lepsze niz dywan. To mozna od czasu do czasu wymyc, a dywan to jednak siedlisko wszystkiego.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5837775633
A od dziadków zwierzątkataki prezent pod choinkę mały sobie zażyczył
-
Lys piękna Lily w awatarku
ale się ślicznie śmieje
czyli jednak nie tylko płacze
Ty matka co Ty jej za czarny PR robisz
Mieliśmy jechać do restauracji... mieliśmyMaja miała kilka ataków zębowej wróżki i pojechaliśmy tylko do lidla bo teściowa nie dałaby rady i dobrze bo akurat jak byliśmy na klatce z powrotem to znów miała atak. Ajj bidulka, dzwoniłam do ciotki farmaceutki co na zęby to mówiła że mamy chwalą Camilię i kropelki Viburcol tylko ze te kropelki na receptę. Ululałam małą i śpi. Wcześniej walnęła kupę na filmie Jack Frost i znów cała w pampku
także Paula u mnie się sprawdzają te z rosmana fit&fun. Może za dużo luzu dlatego siuski wypływają? albo za duże są? Ja tak miałam na początku 2 i 3 ale każdej marki czy pampers czy dada czy rossman. Tak czy siak pampers króluje bo najbardziej chłonne.
Dziś pół dnia sprzątałam i pakowałam prezenty, bo jak się nazbierają wszystkie to cały dzień pakowania.lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
3 miesiace podobno teraz ma byc z gorki zobaczymy
A ja chyba rozumiem to zdjecie. Wyglada jakby dziecko w koszu czegos szukalo hahha musze taka fote walnac i przyprawic obie babcie o zawal serca hehhe5ylwia, mamasia, małaMyszka, Martucha86, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
nie mogę was nadrobic
Magda jesli chodzi o chrzciny to Emma trochę plakala, nie rozwinela swoich wokalnych mozliwoscIale ja i tak bylam spocona. Podobno z boku wygladalo to inaczej i inne dzieci byly glosniejsze , ja slyszalam tylko moja córke
ksiadz pomyrdal
palcem w chrzcielnicy i to ja zainteresowalo haha
generalnie bylo milo i tak przytulnie, na koncu wszyscy klaskali ale taki tu zwyczaj
Neyla nie martw się, lepsza jedna matka chrzestna od serca niz falszywy chrzestny
zresztą tu ksiadz mowi ze wystarczy jeden katolik.
zdjecia tez zapodam ale jeszcze nie mammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u nas tez armagedon, mam dokładnie jak Aga.. Od poniedziałku w mała jakby coś wystąpiło, wije się, rzuca, mostki robi, niecierpliwi i non stop marudzi.. Jak jej nie wezmę na ręce to się drze jakbym ja biła. Wygląda to jakby strasznie chciała wstać i się przemieszczać a nie wie jak i dostaje szału.. Nudzi jej się lezenie chyba.. Albo skok jakiś ma. Nie wiem, ale nie radzę sobie z nią już, nie wiem co jest grane i mam jakiś kryzys macierzyństwa.. Nawet moja mama się za głowę łapie i mówi że moja kopia - ja cały pierwszy rok głównie wylam i marudzilam.. Także jakas karma chyba :/nie wiem czy dam jutro radę, także nic kochane nie obiecuję
Ewa123 -
Jesli chodzi o fotelik to bede kupowac isofix ale przodem do kierunku jazdy. Jest jednak roznica, fotelik jest wyzej niz mam teraz i moze patrzec przez okno. Druga rzecz ze widok do przodu zgodnie z kierunkiem jazdy u nas sprawdza sie lepiej.
Oczywiście czytałam i jeszcze pomysle nad kierunkiem do tylu ale raczej nie.
Wazne aby mial kilka poziomow odchylenia gdy zasnie.
Do tego ma znaczenie jaki samochod mamy , czy bedzie pasowal.
a mialam zapytac już wczesniej. Czy sprawdzil wam sie chinski kalendarz plci? Mi takto moze teraz trzeci chlopak
?
magda sz, Agaata, małaMyszka lubią tę wiadomość