SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka tantum verde do ssania, na katar wzielam raz to gówno co reklamują vick czy jakoś tak i była masakra, więc nosodrillem psikałam, plus no czosnek, herbatki itp. i odpuściło po 4 dniach.
aaa nogi jeszcze moczyłam i siedziałam w domu 4 dni
Lady jak facet Cię kocha i szanuję to powinien coś z tym zrobić, nie jesteś jakąś pokutnicą żeby tak się poświęcać. On powinien stanąć w Twojej obronie i wygonić mamusię albo mamusia zacznie się zachowywać jak powinna albo nara stara.
Przyszedł kurier z oballem i tą zawieszką pszczółka- wyglada superschowałam do torby żeby Maja nie widziała ale oballa i tak zobaczyła
Maruda dziś mega od rana, zaraz jakoś zbierzemy się i pojedziemy kupić ostatnie prezenty do Arkadii. Już mi słabo jak myślę wyjściu z nią sama ale mąż będzie dopiero po 19. Mamusi się szafka w kuchni zepsuła i musi naprawić bo pokłocona z teściem a młodszy brat to dupa z uszami...ajjj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:10
apaczka, jesslin87, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:mialam sprzatac
i nic... siedze jak gowienko w trawie i czytam co skrobiecie . Ktoras z Was slusznie napisala ze to nie dziecko jest czasochlonne a Wy
Mam to samo, ale miedzyczasie 2 pranie sie juz zrobiło, przetrałam okno w sypialni, ide ogarnac kuchnie:)jesslin87, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
marchewa za nami !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:36
aaaaga, Weridiana, Pulpecja, apaczka, lys, magda sz, Lady Savage, niecierpliwa, jesslin87, Ewa123, Amberla, Laura, Martucha86, Aska87, Neyla, Katarka, mamasia, małaMyszka, Zetka, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Nie wkręcam, tylko no boję się, że mi związek rozwali,
mam do wyboru powiedzieć jej to i owo i znowu się obrazi, przestanie gadać z nami ;/ rafał będzie się na mnie wkurw... ja na niego ;/ i dziecko poczuje nerwową atmosfere
albo
dać sobie jeździć po sobie, te kilka tygodni, aby mieć spokój przez cały rok,
a w przyszłości, mam taki plan, że będę Zuzię pakować, albo tylko siebie i pojadę sobie gdzieś na ten okres jak tu będzie. Prawko zaczynam robić od stycznia
Może zapytaj ją po prostu czy ma na celu rozbicie waszego związku wciąż cię obrażając. A swojego partnera też może zapytaj czy jest pewien, że dojrzał już do związku. Jeśli tak, to pępowinkę czas odciąć, a jak nie to czas powrócić na łono mamusi. Wiesz, albo to rozwiążesz teraz, albo będzie po tobie jeździć zawsze, a twój facet uzna, ze wszystko jest ok, bo przecież do tej pory się na to godziłaś.Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady w mojej rodzinie niestety tez byla sytuacja ze tesciowa rozwalila zwiazek, mieszkali razem, ta nastawiala syna przeciwko zonie, rozwiedli sie i mieszkaja daleko od siebie.
jednak rozumiem ze walczysz o spokoj, usiadz spokojnie przy stole z nia i twoim mezem i zapytaj wprost dlaczego nazwala tak swoja wnuczke i ciebie. mow to z najwiekszym spokojem i powiedz ze jest ci przykro. zaloze sie ze sie wszystkiego wyprze.
rob prawo jazdy kochana, musisz stac sie niezalezna.
zgadzam sie z dziewczynami ze maz powinien stanac za toba murem, porozmawiaj z nim.
swoja droga tez znam kobiety ktore nazywaja swoje dzieci niemowleta brzydkimi ehh
z czerwona kokardka znam przesad, nie zastosowalam bo zapomnialam haha
na gardlo woda z sola lub z woda utleniona przeplukiwac, zabija bakterie
ja stosuje czosnek, lyzeczka rozgniecionego czosnku popita cieplym mlekiem
Amberla z dwojga zlego lepiej ze to ty jestes przeziebiona bo od ciebie dziecko dostanie przeciwcialaLady Savage, jesslin87, jesslin87, Amberla, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady a co Twój partner na te teksty mamine?
Skoro nie chcesz z grubej rury to zapytaj jej się normalnie bez złości : Pani Danuto a dlaczego mówi Pani o moim dziecku a swojej wnuczce ze jest brzydka? ? Tu odp. Jesli chodzi o zabobon to Ci powie a jeśli tak gada bez powodu to bym się jej zapytała tez normalnie "Jak Pani nie wstyd tak się wypowiadać? Przykrości mi Pani nie robi bo ja wiem ze moje dziecko brzydkie nie jest ale na miejscu Rafała wstydzilabym się za Panią bo to o Pani bardzo źle świadczy. Kultura zobowiązuje a tym bardziej w Pani wieku."
I coś tam jeszcze w tym guście. Kto wie może ona to celowo robi żebyś ja obraziła i żeby miała powód na Ciebie narzekać przed synalkiem.Weridiana, apaczka, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:no i kupilam ten saksofon, na raty
dobrze ze byla taka opcja
Pulpecja a jak gitara?czyli do kwietnia, albo ewentualnie na zakończenie roku szkolnego.
Weridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Saksofon super sprawa jeśli córa się nie zniechęci i będzie kontynuować ta pasje to tylko pozazdrościć. Świetna sprawa gdy dzieci mają takie zainteresowania no i talenty rzecz jasna.
Laura gra od wrzesnia, stosunkowo niedlugo ale jest bardzo nakrecona wiec zobaczymy.
dodatkowo przekonal mnie fakt ze wybrala ten instument w szkole (mieli rozne do wyboru) i tak musi grac na zaliczenie. na razie bardzo jej sie to podoba, dostaje trudniejsze kawalki bo dobrze sobie radzi. ja zaoszczedze na nauczycielu
bardzo bym chciala aby nie bylo to chwilowe
kolezanki corka (kolezanka tez gra, ja nigdy nie gralam) jest w tym samym wieku co Laura, zaczela jakies 2 lata temu i juz gra w orkiestrze miasteczkajesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość