X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam sprzatac :( i nic... siedze jak gowienko w trawie i czytam co skrobiecie . Ktoras z Was slusznie napisala ze to nie dziecko jest czasochlonne a Wy :D

aaaaga, Pulpecja, niecierpliwa, jesslin87, Ewa123, Laura lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady nie wierzę w to,co czytam! Nie daj się,a w nosie bym miała jej obrazenie liczysz się Ty i Twoja rodzina!

aaaaga, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka tantum verde do ssania, na katar wzielam raz to gówno co reklamują vick czy jakoś tak i była masakra, więc nosodrillem psikałam, plus no czosnek, herbatki itp. i odpuściło po 4 dniach.

aaa nogi jeszcze moczyłam i siedziałam w domu 4 dni

Lady jak facet Cię kocha i szanuję to powinien coś z tym zrobić, nie jesteś jakąś pokutnicą żeby tak się poświęcać. On powinien stanąć w Twojej obronie i wygonić mamusię albo mamusia zacznie się zachowywać jak powinna albo nara stara.

Przyszedł kurier z oballem i tą zawieszką pszczółka- wyglada super :) schowałam do torby żeby Maja nie widziała ale oballa i tak zobaczyła :) Maruda dziś mega od rana, zaraz jakoś zbierzemy się i pojedziemy kupić ostatnie prezenty do Arkadii. Już mi słabo jak myślę wyjściu z nią sama ale mąż będzie dopiero po 19. Mamusi się szafka w kuchni zepsuła i musi naprawić bo pokłocona z teściem a młodszy brat to dupa z uszami...ajjj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 12:10

apaczka, jesslin87, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    mialam sprzatac :( i nic... siedze jak gowienko w trawie i czytam co skrobiecie . Ktoras z Was slusznie napisala ze to nie dziecko jest czasochlonne a Wy :D

Mam to samo, ale miedzyczasie 2 pranie sie juz zrobiło, przetrałam okno w sypialni, ide ogarnac kuchnie:)

jesslin87, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marchewa za nami ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:36

aaaaga, Weridiana, Pulpecja, apaczka, lys, magda sz, Lady Savage, niecierpliwa, jesslin87, Ewa123, Amberla, Laura, Martucha86, Aska87, Neyla, Katarka, mamasia, małaMyszka, Zetka, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też najszczęsliwszy jak się go posadzi, no normalnie jest wtedy w 7 niebie, daje mu rączki i coraz wyżej sie podciąga, dziabek mały:)

Weridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona , widze ten sam leżaczek:) U nas ulubieniec Szymonka, za to u siostry "za karę", wesoła minka widze że smakowało:)

0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zdjeciu zobaczylam jaki mam kurz na glosniku - pierdziele , ruszam dupsko ! odezwe sie po posprzataniu salonu chociaz ;-)

jesslin87, Amberla, Laura, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Nie wkręcam, tylko no boję się, że mi związek rozwali,
    mam do wyboru powiedzieć jej to i owo i znowu się obrazi, przestanie gadać z nami ;/ rafał będzie się na mnie wkurw... ja na niego ;/ i dziecko poczuje nerwową atmosfere

albo

dać sobie jeździć po sobie, te kilka tygodni, aby mieć spokój przez cały rok,

a w przyszłości, mam taki plan, że będę Zuzię pakować, albo tylko siebie i pojadę sobie gdzieś na ten okres jak tu będzie. Prawko zaczynam robić od stycznia :)
    No to jeśli tak to na serio wygląda, to współczuję. Jednak ja powiedziałabym swojemu facetowi, zeby ustawił swoją mamuśkę. Jeśli nie to ja też mogę być cały rok obrażona. On nie reaguje na to, ze jego matka obraża jego partnerkę, matkę jego dziecka? Oj u mnie by to nie przeszło.
    Może zapytaj ją po prostu czy ma na celu rozbicie waszego związku wciąż cię obrażając. A swojego partnera też może zapytaj czy jest pewien, że dojrzał już do związku. Jeśli tak, to pępowinkę czas odciąć, a jak nie to czas powrócić na łono mamusi. Wiesz, albo to rozwiążesz teraz, albo będzie po tobie jeździć zawsze, a twój facet uzna, ze wszystko jest ok, bo przecież do tej pory się na to godziłaś.

Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Weridiana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady w mojej rodzinie niestety tez byla sytuacja ze tesciowa rozwalila zwiazek, mieszkali razem, ta nastawiala syna przeciwko zonie, rozwiedli sie i mieszkaja daleko od siebie.
    jednak rozumiem ze walczysz o spokoj, usiadz spokojnie przy stole z nia i twoim mezem i zapytaj wprost dlaczego nazwala tak swoja wnuczke i ciebie. mow to z najwiekszym spokojem i powiedz ze jest ci przykro. zaloze sie ze sie wszystkiego wyprze.

rob prawo jazdy kochana, musisz stac sie niezalezna.
    zgadzam sie z dziewczynami ze maz powinien stanac za toba murem, porozmawiaj z nim.

swoja droga tez znam kobiety ktore nazywaja swoje dzieci niemowleta brzydkimi ehh

z czerwona kokardka znam przesad, nie zastosowalam bo zapomnialam haha

na gardlo woda z sola lub z woda utleniona przeplukiwac, zabija bakterie

ja stosuje czosnek, lyzeczka rozgniecionego czosnku popita cieplym mlekiem

Amberla z dwojga zlego lepiej ze to ty jestes przeziebiona bo od ciebie dziecko dostanie przeciwciala

Lady Savage, jesslin87, jesslin87, Amberla, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona88, gowienko w trawie, prawie sie posikalam :-)

201508091565.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady a co Twój partner na te teksty mamine?
    Skoro nie chcesz z grubej rury to zapytaj jej się normalnie bez złości : Pani Danuto a dlaczego mówi Pani o moim dziecku a swojej wnuczce ze jest brzydka? ? Tu odp. Jesli chodzi o zabobon to Ci powie a jeśli tak gada bez powodu to bym się jej zapytała tez normalnie "Jak Pani nie wstyd tak się wypowiadać? Przykrości mi Pani nie robi bo ja wiem ze moje dziecko brzydkie nie jest ale na miejscu Rafała wstydzilabym się za Panią bo to o Pani bardzo źle świadczy. Kultura zobowiązuje a tym bardziej w Pani wieku."
    I coś tam jeszcze w tym guście. Kto wie może ona to celowo robi żebyś ja obraziła i żeby miała powód na Ciebie narzekać przed synalkiem.

Weridiana, apaczka, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i kupilam ten saksofon, na raty :-) dobrze ze byla taka opcja ;-)

Pulpecja a jak gitara?

lys, jesslin87, Amberla, 0na88, Zetka, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jaka Zosia teraz zadowolona :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    no i kupilam ten saksofon, na raty :-) dobrze ze byla taka opcja ;-)

Pulpecja a jak gitara?
    odlożyliśmy na razie do urodzin :-) czyli do kwietnia, albo ewentualnie na zakończenie roku szkolnego.

201508091565.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Lady powiedz ze twoja corka czasami nawet pania przypomina p danuto szczegolnie jak cisnie klocka i nie moze go zrobic ma wtedy identyczną mine jak pani na codzień
    Dobre,dobre :-)

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saksofon super sprawa jeśli córa się nie zniechęci i będzie kontynuować ta pasje to tylko pozazdrościć. Świetna sprawa gdy dzieci mają takie zainteresowania no i talenty rzecz jasna.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja u nas tez to jest prezent urodzinowy bo ma 3lutego , mam nadzieje ze bedzie o tym pamietac ;-)

Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Saksofon super sprawa jeśli córa się nie zniechęci i będzie kontynuować ta pasje to tylko pozazdrościć. Świetna sprawa gdy dzieci mają takie zainteresowania no i talenty rzecz jasna.

Laura gra od wrzesnia, stosunkowo niedlugo ale jest bardzo nakrecona wiec zobaczymy.
    dodatkowo przekonal mnie fakt ze wybrala ten instument w szkole (mieli rozne do wyboru) i tak musi grac na zaliczenie. na razie bardzo jej sie to podoba, dostaje trudniejsze kawalki bo dobrze sobie radzi. ja zaoszczedze na nauczycielu ;-)

bardzo bym chciala aby nie bylo to chwilowe :-)

kolezanki corka (kolezanka tez gra, ja nigdy nie gralam) jest w tym samym wieku co Laura, zaczela jakies 2 lata temu i juz gra w orkiestrze miasteczka

jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka polecam ta salatke https://www.winiary.pl/przepis.aspx/9191/sledziowa-salatka-warstwowa-z-buraczkami

zabka11 lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 2750 2751 2752 2753 2754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ