SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Teściowa się obraziła ;/ pokłóciłyśmy się o kwiatka ;/ bo chciała wyrzuć bo stwierdziła że nie pasuje do salonu ;/ a pierdziele, będę najwyżej w dzień w dzień się z nią kłócić.
Ale uparta baba ;/ i tłumaczysz jej, że ten kwiatek tu ma stać ;/ biedna moja koralikowa palma,Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 15:55
magda sz lubi tę wiadomość
-
Wróciłyśmy ze spaceru, jak zwykle "udany" ludzie patrzą na mnie jak na matkę wariatkę idę z wózkiem telepię go a w drugiej ręce trzymam telefon z odpalonym youtube- gummy bear albo newborn baby stimulation sensory i idę bo inaczej ryk.. Wchodze do domu mokra jak z prysznica, ale dupa duża jaka była
Miałyśmy jechać do arkadii ale stwierdziłam że idziemy blisko do Simply po spożywkę na zapiekankę z ryżem papryką, cukinią, miesem mielonym i serem, i całe szczęście bo jakbym musiała ją ogarniać w dzikim tłumie w arkadii to bym padła na zawał. Jutro niestety muszę jechać w te przeklęte miejsce do superpharmu. Jedyny plus taki ze z wózkiem nie będę musiała stać w kilometrowej kolejce.
A następny spacer nie wiem może po świętach, pierdole to brzydko mówiąc. Jak dziadki będą chcieli to niech z nią łażą ja nie daje rady z tymi "spacerami"
0na88, Neyla, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
współczuje takich spacerów.... u nas to jeszcze z osiedla nie wyjedziemy a już śpi
a jak nie śpi to patrzy na dyndającą krowe i spokojnie leży, bardzo rzadko sie zdarza krzyk
ale musi być koniecznie krowa ( ta tiny love nie wiem która polecała ale została ulubioną zabawką, konieczną na spacerach i w samochodzie) no i smok w buzi
-
Moja od razu zasypia w wózku ale jak minie z 1,5h to sie budzi i sie wierci
bo jej sie nudzi..juz nie moge się doczekać przejscia do spacerówki..
Jak jestesmy w galerii i małą jezdzi w tej małej spacerówce (rozłozonej na płasko) ale widzi wszystko to jest mega zafascynowana i nigdy nie spi tylko obserwuje, w gondolii juz jak nie spi to masakra. Najpóżniej za miesiac pakuje gondolke i wyciągam spacerówke. -
współczuję takich spacerów. Ja mogę z moją wszędzie pójśc. Jak wejdę do sklepu to zazwyczaj się budzi i obserwuje, a jak znów wyjdziemy to zaraz znów śpi. Potrafi tak spokojnie nawet do trzech godzin spacerować. Więcej nie próbowałam, bo zazwyczaj i tak mi nogi do tyłka wchodzą, ale często dosypia sobie jeszcze w domu w gondoli, tak na nią powietrze chłodne działa.
Lady i tak trzymaj.Twój dom, twoje kwiatki, twoja sprawa.Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Weridiana chciałam w chustę ale pada dziś nie mam takiej osłonki na kurtkę.
Amberla piękna Wasza familia a te mebelki to aż oniemiałam, skąd takie coś wytrzasnęłaś?
Lady do boju do boju, załatw Dankę
Mi został tylko preznet dla szwagierki, chciałam kupić grupona na pazury i coś na twarz ale podpytałam jej męża to powiedział że ona nie lubi hybrydy, więc odpuściłam, kupię jej serum na wzrost rzęs, skarpety złuszczające i jeszcze coś co zobaczę i mnie urzeknie. W ogóle bardzo drogo nas te święta wyniosły bo dużo dostaliśmy dla Mai od rodzinki i chcieliśmy się odwdzięczyć więc kupiliśmy lepsze prezenty.
Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lady chyba Twoja teściowa jak w lustro patrzy to widzi diabła
co za baba!
Niecierpliwa możemy sobie rękę podaću nas też dziąsłowy armageddon. Teraz paniusia śpi, mąż w drodze do domu. Idealnie
U nas spacery ogólnie ok. Zwykle jak się przebudzi w trakcie to za niedługo znów zasypia choć i ryk się zdarza. Nigdy nie wiadomo
Ojej tak się cieszę, że jedziemy na Święta, że nawet nie wiecie. W końcu moja mama będzie mogła się wykazać bo ciągle słucham jak to cudownie było wychowywać trójkę dzieci i jak to ona sobie super radziła hehe. No ale przed nami 500km podróż autostradą, ciekawe jak będzie...Lady Savage, 0na88, Weridiana, magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Lady a ty się uczysz francuskiego , skąd ta pasja?
Karolina piekne włościniedługo pewnie będziesz bramkę zakładać na schody
Chciałam być inna niż wszyscyi na maturze 99 % wybrało ang
a ja na przekur wszystkim francuski
i się na szybko musiałam nauczyć języka by maturę zdać i po maturze pojechałam do Fr na 4 lata jako au pair, a potem jeszcze rok jako erazmus
0na88, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:U nas gii to znaczy cycek, na poczatku jest gii gii slodkim glosem po kilku minutach jak nie dam jest giii gii wersja heavy metalowa z groznym wyrazem twarzy hehe
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Chciałam być inna niż wszyscy
i na maturze 99 % wybrało ang
a ja na przekur wszystkim francuski
i się na szybko musiałam nauczyć języka by maturę zdać i po maturze pojechałam do Fr na 4 lata jako au pair, a potem jeszcze rok jako erazmus
To fajnie, może mogłabyś dawać korepetycje aby sobie dorobić?
Moja koleżanka pojechała do Paryża za chlopakiem , nauczyla się jezyka , dostala tam dobrą pracę i została -
Weridiana wrote:To fajnie, może mogłabyś dawać korepetycje aby sobie dorobić?
Moja koleżanka pojechała do Paryża za chlopakiem , nauczyla się jezyka , dostala tam dobrą pracę i została
dawałamWeridiana lubi tę wiadomość
-
Neyla wrote:cholerka
Wiecie wygrałam w konkursie Dady bombkę ze zdjęciem niuni...i złą mi przysłali. Tzn. nie moje dziecko
Napisałam, czy jest możliwość odkręcenia tego... raz człeku coś wygrasz, a tu taki klopsłeeee
magda sz, Amberla, lys, 0na88, Neyla, aaaaga, Laura, Zetka, jesslin87, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość