SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe no Neyla może grafik zaszalał
Tak chciałam się przespać z małą po tym spacerze-triatlonie ale oczywiscie nie będzie spać, położyłam damę na matę, dałam polizać czekolady Milka a ta się rechocze jak głupia bo ją łaskocze w język hahaha. Ciekawe jak będzie wyglądało karmienie łyżeczką. Mąż będzie za ok godzinę, oby szybciej!!!Pulpecja, Neyla, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:No i sie pochwale, moj kochany szkrab zjadl wieczorem 30 ml z butli, dzisiaj sciagnelam 100ml, zjadl 70 ml z butelki. Jestem z niego dumna, wczesniej jak czul, ze leci ze smoczka to go wypluwal i nie dal juz sobie wcisnac. O jak sie ciesze, bedzie mozna Karola zostawic komus na dluzej niz godzine. Na wiosne szykuje sie wesele i sie martwilam, ze bedziemy musieli zniknac przed polnoca jak tak dalej by bylo
Jak tego dokonałaś??? Ja dzisiaj byłam u fryzjera a mała u rodziców. I zrobiła im taki koncert bo oczywiście z butelki jeść nie chciała a głodna już była. I dziadki powiedzieli, że póki się nie nauczy jeść z butelki to nie będą z nią zostawali eheh.
0
A wracając do tematu teściowych to moja na pewno by się wtrącała gdyby mogłaCałe szczęście mieszka daleko i była u nas tylko dwa razy i to jak się już mała urodziła. Poza tym mąż by nie pozwolił jej na to
U nas przygotowania do Świąt pomału. Choinka stoi, makowce zrobione, jeszcze tylko parę dni.sylwucha89, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Apaczka to kiedy mamy lot??? Bo ja juz jestem spakowana.
Laktacja i po laktacji. Sama do tego dazylam aby przejsc na mm, sama tego chcialam, ale jednak jakos tak smutno i lza sie w oku kreci, ze jakis na wspolny etap zycia zakonczyl sie nieodwracalnie. Niestety ta nasza kp wspolpraca od samego poczatku dobrze sie nie ukladala, a ze jestem z tych co po trupach do celu, a celem bylo karmic 6 miesiecy minimum, to mi jakos zle z tym wszystkim, ze juz nigdy nie uslysze tego mruczenia, nie poczuje tej malej raczki na mej piersi. Ehh do dupy z tym wszystkim!Weridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apaczka to kiedy mamy lot??? Bo ja juz jestem spakowana.
Laktacja i po laktacji. Sama do tego dazylam aby przejsc na mm, sama tego chcialam, ale jednak jakos tak smutno i lza sie w oku kreci, ze jakis na wspolny etap zycia zakonczyl sie nieodwracalnie. Niestety ta nasza kp wspolpraca od samego poczatku dobrze sie nie ukladala, a ze jestem z tych co po trupach do celu, a celem bylo karmic 6 miesiecy minimum, to mi jakos zle z tym wszystkim, ze juz nigdy nie uslysze tego mruczenia, nie poczuje tej malej raczki na mej piersi. Ehh do dupy z tym wszystkim!
niecierpliwa - skonczyl Ci sie pokarm ? czy skonczyla sie cierpliwosc?
-
Konik po 85 z dekorem. Tu nie widać ale na oparciu jest różowe Serduszko
pakowalam go Wczoraj wieczorem chyba z 40 min
zwykły materiałowy kon w supermarkecie kosztował 199 zł.
Ja powiemz, że jestem zakochana w tym dywanie. Muszę kiedyś Pauli kupić taki sam.... Ale to 240 zł.... Wiec poczekam...Weridiana lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:mialam sprzatac
i nic... siedze jak gowienko w trawie i czytam co skrobiecie . Ktoras z Was slusznie napisala ze to nie dziecko jest czasochlonne a Wy
Ależ macie dzisiaj humor! Hqhahahaajajjesslin87 lubi tę wiadomość
-
Nasza mala krzywa choinka http://naforum.zapodaj.net/thumbs/186db331db92.jpg
lys, 0na88, magda sz, Laura, Paula_071, mamasia, Lady Savage, apaczka, Martucha86, jesslin87, małaMyszka, sylwucha89, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
aaa i przyszły kalendarze, sa sliczne
3000 post łooooooWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 18:51
0na88, Lady Savage, apaczka, Martucha86, magda sz, jesslin87, małaMyszka, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:cholerka
Wiecie wygrałam w konkursie Dady bombkę ze zdjęciem niuni...i złą mi przysłali. Tzn. nie moje dziecko
Napisałam, czy jest możliwość odkręcenia tego... raz człeku coś wygrasz, a tu taki klopsłeeee
Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:aaa i przyszły kalendarze, sa sliczne
3000 post łoooooo
3 tysiące?? To ile zamówiłaś tych kalendarzy????!!
Dacie wiarę? Nastraszyłam Inpost, że idę na policję z tym podrobieniem podpisu i kradzieżą przesyłki i 30 minut później był już kurier z paczką0na88, Pulpecja, AgaSad, Aska87, apaczka, Laura, Zetka, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój królewicz dziś mega marudny bo nie był na spacerze, padało i nie chciało mi się ruszać z domu..
M cały dzień pracuje a ja już odliczam minuty kiedy małego położę spać choć z tym ostatnio mamy mega problem - zasypia na 30 minut a później co chwilę się wybudza i chce cycka..
Nie mam prezentów dla męża i dla taty, jutro jadę na zakupy i muszę ściągnąć conajmniej 150 mm - 200 mm - nie wiem jak to zrobię jak on w nocy tyle je..
Musze zapisać sobie na kartce co kupić bo pewnie znowu będę latać po tych sklepach jak poparzona..
Niecierpliwa nie dołuj się za bardzo tą laktacją, to tylko jeden z etapów który masz już za sobą, przed Tobą jeszcze wiele pięknych chwil:)
Cały dzień krążę między matą, bujaczkiem, karuzelą w łóżeczku i przewijakiem.. oj wybredny ten mój młody, ja to na oczy nie widziałam takich cudów tylko mama pewnie położyła mnie na zapyziałej prl- owskiej sofie i miało mi to wystarczyć, rzuciła jakiegoś misia i dziecko było happy a misia miało pół życia:)
O kurcze właśnie oglądam w tv jak ojciec odebrał poród w domu, babka zaczęła rodzić w domu i urodziła w kilka minut:) mój m by chyba zawału dostał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 19:08
lys, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, ja przeżywałam to jeszcze gorzej, przez tydzień nie mogłam spojrzeć na swoje piersi, nienawidziłam ich, że są takie bezużyteczne i do dupy bo dziecka nakarmić nie mogą, Rafał mnie wtedy bardzo pcieszał
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Ale mnie rozbawił mój mąż
po obiedzie mówię mu,żeby się zajął młodym,a ja idę poprasowac
po 20 minutach przychodzi i mówi:"to może ja poprasuje,a Ty weźmiesz synka" hehe
dziś piszczaco absorbujacy wybitnie
a niech widzi,co mam na co dzień
Aska87, apaczka, 0na88, Zetka, Paula_071, Lady Savage, Amberla, małaMyszka, sylwucha89, jesslin87, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Ale mnie rozbawił mój mąż
po obiedzie mówię mu,żeby się zajął młodym,a ja idę poprasowac
po 20 minutach przychodzi i mówi:"to może ja poprasuje,a Ty weźmiesz synka" hehe
dziś piszczaco absorbujacy wybitnie
a niech widzi,co mam na co dzień
ja dałam mężowi synka i powiedziałam ze poprasuje to zaraz miałam dziecko spowrotem a prasowanie jak lezało tak leży a tatuś poszedł przed kompa pfffff tez bym wolała zamianeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 19:27
małaMyszka lubi tę wiadomość