X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine, przepikna suknia, noi Ty:) czy w Waszej kulturze kobiety maja bukiet do ślubu czy nie?

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Hahha ja niby jestem szczupła, ale mnie nie dyskwalifikujcie. Mam całe cyce w rozstepach i cellulit. No i szerokie dupsko mi zostało :) Mam szansę?
    Jak jestes szczupla to szczerze kochana nie licz na podium. Ja jestem tendencyjna jednak....

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmine dzieki za przepis.
    Fajne masz to we wlosach....;)

jasmine89, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej mamuśki, ajkich kremów uzywacie teraz dla maluchów? ja posmarowałam wczoraj przed spacerem zwykłym tłustym niveą bo nie miałam innego, a musze mu kupic jakis specjalny na zimę

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, Nivea Baby na każdą pogodę - chodzi o to, żeby krem nie miał w składzie wody :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoliny cos nie widać, tak się luzowała ze odpłynęła od nas:P

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Ofka:)
    Migotkaa dziekuje rowniez:), zamowilam bukiet - czerwone roze i w srodku jedna biala(bo dziewczynki maja biale sukienki)

Migotkaa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do lady....ja wiem ze nie kazdy umie sie kopnac w dupe. Tylko trzeba odroznic postawe kogos kto chce zmian a kogos kto chce tylko pojeczec....napisala ze idzie do psychologa. Wiec zycze jej w nowym roku zeby miala duzo sily na te zmiany.

Co do Miru. Ja pamietnika nie czytalam, forma forum bardziej mi odpowiada. Tez sie przejmowalam bo wszystkie drzalysmy o swoje dzieci. To czy Nathan jest superdzieciakiem czy Miru koloryzuje lub przyspiesza pewne rzeczy...nie wiem mozebprawda jest po srodku. Moze trochebprzyspiesza, moze troche koloryzuje a moze troche rzeczywiscie szybciej sie rozwija. W zasadzie mam na to wyjebane bo nie dociekne tego. I rozumiem tez ze niecierpliwa jezeli dotknelo ja cos w tej historii osobiscie to sie zagotowala. Albo jezeli pulpecja ktora jest doswiadczona mama poczula ze cos jest nie tak to wyrazila swoje zdanie. Nie bede nawolywac nie kloccie sie bo po to to forum jest. Nie da rady zeby nie miec odmiennych zdan.

Ja w sumie raz tylko napisalam jak cassie pisala o uzywanych ubrankach ze komus moze byc przykro jesli go nie stac a przeczyta jakia niektorzy maja filozofie.

Co tam jeszcze...
    A zalozylam Iwciowi kurtke zimowa ze stojka i wsadzilam do fotelika, zamek czy rzep podrapal mu buzke, zrobilam z dziecka frankejsztajna;(((

lys, Agaata, Pulpecja, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Mi.sie zrobil bliznowiec wiec nie wiem kochana czy Twoja jest najbrzydsza.
    pamiętaj, ze ja mam pionową, chociaż pionu to ona akurat nie trzyma :-/

małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasiadłam przy kanapce, zostawiłam Szymka na dywanie, podnosze głowe a on na brzuszku:) tylko jedna rączka mu zostaje wzdłóz ciała, pomagac wyciągac czy tak zostawiać?

Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj!
    Hahaha te forum to naprawde jakos telepatycznie dziala :D wchodze a tu migotka o mnie wspomina..:p

Sluchajcie..mam problem. Bylismy umowieni na sylwester do znajomych,dzisiaj ta kolezanka mi mowi ze ich 2 letni synek ma zapalenie oskrzeli i kaszle (byli u lekarza i to potwierdzone). Co robic? Isc?nie isc? Boje sie troche ze zarazi Pole..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    zasiadłam przy kanapce, zostawiłam Szymka na dywanie, podnosze głowe a on na brzuszku:) tylko jedna rączka mu zostaje wzdłóz ciała, pomagac wyciągac czy tak zostawiać?
    ja bym wyciągnęła, będzie stabilniej sobie leżał; zresztą za chwilę albo sam wyciągnie albo da ci znać, że mu tak niewygodnie i powinnaś mu pomóc:-)

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, u mnie siostrzenica ma zapalenie oskrzeli i ja ani myślę sie wybierać do siostry, ja bym nie ryzykowała, to jednak malutkie dziecko jest

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka ważenia się nie boję. Melduje również ze posiadam zarówno celulit jak i rozstępy; )

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina jak teść miał zapalenie oskrzeli to och nie odwiedziliśmy.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lys ale tez mam wrazenie ze ona nie ma zadnej pomocy. Chodz powinna brac przyklad z Ciebie :) ja w sumie tez non stop zajmuje sie dzieckiem bo kazdy chce usmiechniete dziecko i takiego kazdy zabawia i sie z nim smieje a ledwo steknie to kazdy mi go oddaje. Jak przebrac tak samo ale ja sie ciesze ze go mam jednak 18 miesiecy staran to jakos czlowiek chyba inaczej podchodzi do dziecka. Marzylam o dziecku odkad sie urodzil moj chrzesniak wiec od 20 roku zycia i teraz jest i nawet jak jestem padnieta, jak go usypiam na rekach i nosze go pol h a potem usnie i placze przez sen jak probuje go odlozyc to siedze i trzymam go w ramionach az sie nie wyspi. A jak ktos mowi cos nie tak to we mnie sie odzywa taka lwica. Potrafie zjechac z gory na dol. Bo dla mnie moje dziecko jest najcudowniejsze i nikt mi go nie bedzie nazywal terrorysta, histerykiem i uslyszalam tez pare innych epitetow.

Haha ofka my na swietach u babci na wsi dalam dziecko gdzie przy stole cala rodzina, 5 siostr mojego ojca. I mowie do chlopa idziemy do kuchni i nie wracamy tam przez najblizsze pol h. Bo jak sie pokazemy to go nam oddadza. A mysmy usiedlu przy piwku ja bezalkoholowym i udawalismy ze jestesmy na wakacjach. :)

Pulpecja, lys, aaaaga, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Disco polo, to samo zlo!!! Rano wlaczylam tv i lecialo sobie cos tam w tle. Nagle jakas muzyczka i zaczelam tancowac troche z moja marudka. I tak qurwa od rana nuce po nosem "Tylko ona jedyna, tylko taka jak ta... tralalalala". Na mozg mi siada.
    Jeszcze taka refleksja na dobranoc. Nasza Niecierpliwa, to niezla zadymiara :) Tylko moje drogie "dziecko" nie gniewaj sie ;) A to przyatakowala Cassie, a to Lady, a teraz Miru hehehe. Ciekawe, ktora bedzie nastepna :D Sieje dym gdzie popadnie - chyba w tych Pyskowicach takie pyskate sa :p hehehe

Griszanka coś czuje że się naraziłaś :) więc się szykuj

5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    kochana Ty moja.
    Zarejestrowana jestem i czekam na powiadomienie o dostępności produktu hehehe

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminkab wrote:
    )
    Aska87 mieszkamy bardzo blisko siebie z tego co pisałaś o lidlu. Az wstyd będzie nie wybrać się kiedyś razem na spacer!

no ja na polanie szaflarskiej :) na razie siedzimy zamknieci w domku bo raz młody chory teaz ja ... ale niech tylko to choróbsko sobie pójdzie to chętnie :)

małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin, toja chyba pierwsz zapytałam czy Lady nas nie wkręca, ale nie złośliwie, naprawdę zaczęłam się zastanawiać czy to możliwe, zeby ktoś zachowywał się tak ja ta jej teściowa. Napisała, ze to nie ściema i że ona się nie przeciwstawia dla świętego spokoju. Ok, próbowałyśmy jej jakoś doradzać, podtrzymać na duchu. Jak któraś napisała co myśli o takim użalaniu się nad sobą, skoro nic się nie robi żeby cokolwiek zmienić, to się obraziła. A może nawet nie obraziła, tylko poczula się niezrozumiana i odrzucona. Tak jak wtedy napisałam, na moje oko to początki depresji i próby wołania o pomoc, ale to tylko moja opinia, nie znam jej i jej problemów i trudno komuś pomóc pisząc na forum.

201508091565.png
‹‹ 2832 2833 2834 2835 2836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ