SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura my mamy podobne, używane po siostrzencu, mysle ze bedzie ok, dobrze sie je wycierało bo materiał typu śliski noi tacki sciagane co jest bardzo pomocne przy maluchu:)
Kuźwa okres, zęby wychodzą i jeszcze przeziebiona, nie za dużo to? Miałam rpasowac ale w dupie mam, zasiadłam przy herbacie z sokiem i ciastach, no cooo musze mieć torche energii haha:)
Mój też ma takie 2 czerwone plamy na tyle głowy, i pewno to sa naczyniaki
Ja się zamierzam na fotelik 9-25, ale nie upatrzyłam modelu jeszcze
Co do naczyniaków to dziecko kuzynki mojego męza ma na czubku głowy takie wypukłe, i to normalnie rosło razem z nim, jezdza z tym do prokocimia sprawdzać czy to nie jest jakies onkologiczne ale na razie jest ok, ostrzykują to czymś ale czym dokładnie to nie wiemLaura, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
my mamy czerwone plamy z tyłu głowy i na nosie to tez pewnie te naczyniaki... nikt przy mnie tego tak nie nazwał hmm tylko powiedzieli ze to na nosie powinno zniknac z czasem
-
Ofka wrote:no smaruje... po kapieli na mokro to robie tak lepiej nawilza podobno. a tak to na sucho ciapie. on nie jelczeje nie musi stac w lodowce na postac miekkiego smalcu.
-
Udało się!!! Kanaliki udrożnione:)))))))
Agaata, Pulpecja, Aska87, Kkarolinaaaa, niecierpliwa, AgaSad, małaMyszka, Weridiana, lys, Laura, Zetka, magda sz, aaaaga, mamasia, gianna88, jesslin87, apaczka, witaminkab, Martucha86, chcebycmama, zabka11, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ta różowa plamka, to było naprawde duże, był płaski i taki siny..nierównomierny.wygladał troche jak siniak, no i tyle z niego zostalo
A jak wasze brzuchy?
Mi się wydaje ze mój od dlugiego czasu się w ogóle nie zmienia..
jakis..hm 18tcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 17:28
Weridiana lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:dziewczyny, mam mały problem, mam czarne palce od złota. Co to może być? Nigdy nic takiego nie miałam...
Czarny ślad od złota to oznaka stanu zapalnego w organizmie: przeziębienie, zapalenie układu moczowego, chorego zęba. czasem pojawia sie przy miesiączce
może to być również reakcja kremu do rąk lub oliwki w połączeniu ze złotem.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
W swieta jak sie ubierałam to była taka myśl " Rok temu chciałam, żeby choć troche było brzuszek widać bo to juz była końcówka 2 miesiąca a w tym roku chciałabym żeby tego brzucha w końcu nie było "
Kkarolinaaaa, Zetka, jesslin87, chcebycmama, 0na88, zabka11, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość