SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję kochane za wsparcie. ide kąpac Klarunie,odezwę sie wieczorkiem.
jutro kolejny cięzki dzien - rano pakuję Klare do auta i o 7:30 wieziemy Julcie do szkoły. potem powrót do domu, po 12 jazda po Julcie do szkoły i prosto do spzitala na usg serdeuszka Klary (kontrolne) - mam nadzieje ze chociaz jutro będą same dobre wieści.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:
maz zawiozl Juleczkę na tańce, Klara drzemie w bujaku a ja siedzę i ryczę jak bóbr...
po prostu w to wszytsko nie wierzę !!!!
Przepraszam jesli pozwolilam sobie na zbyt duzo w tym poscie...ale wsxystkiebjestescie mi bliskie i ponosza mnie teraz emocje.niecierpliwa, jesslin87, 5ylwia, Paula_071, Laura, lys, Martucha86, małaMyszka, magda sz, aaaaga, Weridiana, zabka11, sylwucha89, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ofka, a ty pisalas, ze jakie kaszki bedziesz podawac Iwkowi?
Tak patrzylam na alledrogo i zastanawiam sie nad tymi kaszkami Holle. Jakies opinie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zabko Ofka dobrze pisze, zgadzam sie z nia w 100%. Nic nie jest jeszcze przesadzone. Nawet jak diagnoza sie potwierdzi, to do czasu gdy Julcia zapragnie miec dzieci, medycyna moze zdola jej pomoc. Jajniki ma, macice ma, szansa jest ogromna.
Przytulam.małaMyszka, chcebycmama, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Żabka tez ściskam i trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze! Pewnie gin miała racje a ten dzisiejszy lekarz sie pomylił... Tak musisz myślec i wierzyć ze będzie ok! Dużo sił.
My dziś po ostatnim szczepieniu 6w1. Nie dość ze od rana Julek był maruda to jeszcze szczepienie wiec od noszeni go ledwo zipie. Całe szczęście położyłam go już, niech śpi a matka odpocznie. Wlazło mi coś w bark i szyje i ledwo sie ruszam ale nosić trzeba ehh
Aaa i Julek wazy 8.170 wiec chudzinkapediatra poleciła po 5tym miesiącu dawać po łyżeczce-dwóch warzywek zeby przyzwyczajać do nowych smaków, tak zeby po 6 miesiącu już wcinał normalnie zupki. No nie wiem, rozważam.
Na jutro umówiłam dziś wizytę u neurologa. Julo ma podejrzenie wiotkosci osiowej.
Co najlepsze wizyta na NFZ na polowe kwietnia, a prywatnie na jutro rano. Ten sam lekarz, ta sama przychodnia tylko różnica 80zl. Kpina w jakim kraju żyjemy.lys, małaMyszka, Paula_071, jesslin87, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
Czy mają Wasze dzieciaki powiększony węzeł chłonny za uchem? Moj ma odkąd skończył 5tyg. Pediatra mówi że to id ciemieniuchy i łzs ale jakoś mnie to martwi.
Apaczka, znasz może skład maści robione na łzs? Wiem że Wit a i E i euceryna ale nie wiem dokładnie co i jak.