SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hermiona mi kiedyś Multisport działał 3 miesiące po tym jak odeszłam z pracy hehe. Kadrowa zapomniała mnie skreślić z listy, więc póki sobie nie przypomniała to chodziłam, raz na basenie po sporym czasie babka na basenie przy kasie mówi ze karta nieaktywna to zapłaciłam po prostu za wejscie z żalem w sercu hehe.
Zrobiłam małej inhalacje nebu dose w MASCE- całe 20 min siedziała mi na kolanach w masce, zabwiałam ją troszkę, trochę tv bajki i udało się
U mnie zamiast młotka- wez koło i jebnij się w czoło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 11:32
Pulpecja, aaaaga, Weridiana, małaMyszka, Laura, Hermiona, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No wlasnie ja tez nie mam pojecia. Najchetniej bym podala cos gotowego co zawiera gluten, ale co???? Sa takie gotowe kaszki na dobranoc w sloiczku, one zawieraja gluten, moze to bym mogla dodac do tej kaszki, ktora je??
-
Mróz spada, póki co -5, pewnie go wezme koło 13 na pół godzinki, zjadłam sniadanko, grzanki z jajkiem o kurna jakie dobre, zupa nastawiona, obiore ziemniaki a pozniej uklepie kotleta, a jak mały pojdzie spac 2 raz to upieke murzynka bo mam smaka
Pulpecja, małaMyszka, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hermiona, ja też karmię tylko z piersi i u mnie jakby nie było noce są ok, do tniedawna była 1 pobudka około 3/4 i później około 7.00, od kilku dni dołączył jeszcze pobudkę około 23.00, ale generalnie to śpi dobrze. Z butelki chciałam podawać mleko od czasu do czasu jak potrzebuję gdzieś wyjść i zostawić dziecko np. z mężem ale niestety - mój nie jada ze smoczka, nie chce i już. Więc lecimy tylko i wyłącznie z piersią.
Acha, bransoleta rewelacyjna, mój mąż uwielbia wszelkie narzędzia, więc byłby zachwycony. Trochę droga, ale mój ma niedługo urodziny to rozważę.Weridiana, Hermiona, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
no, mówiłam że z tymi wyborami miss to nie ma tak prosto.
a co do glutenu, zawsze możemy dać tego schabowego w panierce z bułki tartej i już. i od razu mięsko wprowadzimyPaula_071, małaMyszka, Weridiana, niecierpliwa, jesslin87, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja tam pierdolebte rozszerzanie diety. Kupie te kaszki holle takie co mozna robic na wodzie. Pierwsze trzy dni marchewa, na kolecje troszke kaszki lyzeczka, potem trzy dni ziemniak, wieczorem inna kasza. Napewno nie bede sie bawic w zageszczanie, sranie, butelki miesznanie z mlekiem. Pierdole ja leniwa jestem. Gluten to dostanie pietke chleba do pociamkania albo kupie normalna manne ugotuje na wodzie dam pare lyzek i juz.
magda sz, Paula_071, Weridiana, małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Hermiona, jesslin87, apaczka, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Moj tez mial wysypke ostatnio na brzuchu, taka sucha kasze, troche zaczerwienione. No na bank zezarlam cos ale jakbym miala dochodzic, czy nabial, srabial, pomarancze to bym ochujala. W dupie, nie swedzi, nie boli, zeszlo po dwoch dniach.
Jeslyn ja olejem kokosowym posmarowalam wmasowujac lepek pol h przed kapiela. W kapieli umylam, po kapieli wyczesalam i git wiecej ciemieniucha nie wrocila.małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość