SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:a to chyba musisz dać edytuj i usunąć całego posta który cytowałaś.. tak mi się wydaje przynajmniej..
sorki za robotę Ofka.. chyba musisz co 3 skakaćAgaSad, Zetka lubią tę wiadomość
-
wzięło mnie na wspominki
13 sierpnia, godz. 6:40...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:50
Migotkaa, AgaSad, Zetka, magda sz, lys, Paula_071, gianna88, Weridiana, Laura, Pati Belgia, witaminkab, 5ylwia, niecierpliwa, mamasia, Aska87, jesslin87, apaczka, Amberla lubią tę wiadomość
-
ej ide od WAs bo bym tu siedziała siedziała i tylko odswieżała strone,a roboty tyleeeee w domu:P
Myszka ja z sentymentem zawsze patrzę i na zdj z brzuszkiem, sprawię sobie taki jeszcze!małaMyszka, Zetka, jesslin87, apaczka, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Dobrze że mnie olśniło teraz a nie np w marcu:P[/QUOT
Trzy h i dwadziescia min pozniej...:
Mam odcisk na palcu ale przewinelam i usunelam. Wiem juz ze Aga nie zostanie mis forum chociazby w konkursie talentow zonglowala pochodniami a na zdjeciu bikini pokazala najwieksze bimbaly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 11:57
lys, gianna88, małaMyszka, Laura, 5ylwia, Zetka, jesslin87, AgaSad, apaczka, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja to tępa strzala jestem i mi chyba trzeba rozrysowac jak w podstawówce zbiór liczb w koleczkach https://www.bobovita.pl/5-6-miesiecy/materialy-do-pobrania schemat wprowadzania warzyw i owoców kumam i teraz jak źle gadam poprawcie mnie oprócz tego podaje na poczatku np na wieczór z mlekiem kaszke bezmleczna nie z glutenem tak ? Po jakim czasie gluten? Kiedy mięso ? I jak to ma wyglądać np o 10 warzywo a o 15 obiadek np jakąś zupka czy narazie to warzywo jedno dziennie wystarczy a kiedy owoce jako deserek po obadku kuzwa można zwariowac no i jaka kaszke łyżeczka bo się pogubilam i kiedy to w sumie ile kaszel dziennie
Ale widzę ze nie tylko ja nie ogarniam może stworzymy ogólny plan na forum Coo?
Ja z 85 jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 12:04
Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość