SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka, punkty z egzaminu mają wpływ na przyjęcie do szkoły średniej, podobnie jak oceny ze świadectwa. A do egzaminu nawet gdyby ktoś nie chciał kształcić się dalej to trzeba podejść, bo tylko w ten sposób można skonczyć gimnazjum.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Żabka, punkty z egzaminu mają wpływ na przyjęcie do szkoły średniej, podobnie jak oceny ze świadectwa. A do egzaminu nawet gdyby ktoś nie chciał kształcić się dalej to trzeba podejść, bo tylko w ten sposób można skonczyć gimnazjum.
za moich czasow tez tak byloPulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Za moich czasów nie bylo gimnazjum
były egzaminy do szkoły średniej
Pulpecja, ja też jestem z "Twoich" czasówChociaż ja byłam pierwszym rocznikiem, który pisał test kompetencji a nie egzaminy do liceum. Pamiętam jak się nauczyciele stresowali i jak wielkie to było wydarzenie
Testowali na nas
Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Apaczka, czyli zaczynasz karmienie panny niejadki?
Jak idzie?
Tylko cichutko
Chcę ją troszkę podtuczyć a przynajmniej podtrzymać to tempo wzrostu, które jest teraz
Co jak co ale jeszcze nie podwoiła urodzeniowej masy ciała więc mamy na to ostatni miesiąc
No a warzywka i owoce dopiero po 6 miesiącu. Teraz stricte idziemy na masęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:54
niecierpliwa, Agaata, zabka11, Pulpecja, lys, witaminkab, jesslin87, małaMyszka, Katarka, Paula_071, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja pomalu juz odstawiam tzn ustawiam na najnizszym poziomie i przytulam do kocyka zeby byl prawie nie do uslyszenia a jak dzieć zasnie wyłączam wyjatki jeszcze pobudki nocne nie wyłączam jak sama zasne
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, ktore uzywaja SZUMISIA, kiedy macie go zamiar odstawiac?? Bo tego to bardziej sie boje niz jak odstawialam cyca
Jeszcze o tym nie myślałam, ale może przetestuję czy bez szumisia będzie ok. My używamy tylko na nocne zasypianie i czasami w nocy włączam, ale ostatnio już bardzo rzadko. Czyli najczęściej raz dziennie przy nim zasypia, myślę, że odstawienie nie będzie wielkim problemem, obym się nie pomyliła! -
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, ktore uzywaja SZUMISIA, kiedy macie go zamiar odstawiac?? Bo tego to bardziej sie boje niz jak odstawialam cyca
ja wprawdzie nie uzywam szumnisia, ale suszarki z youtube wiec w zasadzie podobne uzależnienie
mala rzadko kiedy zasnie bez suszarki...jedynie po nocnym jedzeniu zasypia przy samej karuzeli na odłgosach zwierząt, w ciagu dnia do kazdej drzemki jest bujak plus suszarka.
wczoraj zasnela w lozeczku, gdy odkurzałam...
takze zawsze musi cos szumic.. -
U nas jak Szumek sie wylaczy jest po spaniu, bez niego rzuca sie przy zasypianiu, a jak wlacze od razu odplywa, no i zaglusza nam dzwieki tego niekonczacego sie remontu pod nami
Edit
Zabka, a odkurzacza sie boi jak jasna cholera, wiec mam wymowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:45
zabka11 lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Niestety za szybko napalilam sie na ta kase hehhe dawaja tylko 1000 zl 4 razy dziennie
Dawaj gramyjesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość