SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka, punkty z egzaminu mają wpływ na przyjęcie do szkoły średniej, podobnie jak oceny ze świadectwa. A do egzaminu nawet gdyby ktoś nie chciał kształcić się dalej to trzeba podejść, bo tylko w ten sposób można skonczyć gimnazjum.
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Żabka, punkty z egzaminu mają wpływ na przyjęcie do szkoły średniej, podobnie jak oceny ze świadectwa. A do egzaminu nawet gdyby ktoś nie chciał kształcić się dalej to trzeba podejść, bo tylko w ten sposób można skonczyć gimnazjum.
za moich czasow tez tak bylo
Pulpecja lubi tę wiadomość

-
Pulpecja wrote:Za moich czasów nie bylo gimnazjum
były egzaminy do szkoły średniej
Pulpecja, ja też jestem z "Twoich" czasów
Chociaż ja byłam pierwszym rocznikiem, który pisał test kompetencji a nie egzaminy do liceum. Pamiętam jak się nauczyciele stresowali i jak wielkie to było wydarzenie
Testowali na nas
Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Tak, póki co tylko kaszka ryżowa na moim mleku lub na wodzie. Dostaje raz dziennie, dzisiaj ok 30 ml, 45 min po piersi. Akurat cycka już nie chciała to znalazłam sposób aby go obejść i zjadła tą kaszkęAgaata wrote:Apaczka, czyli zaczynasz karmienie panny niejadki?
Jak idzie?
Tylko cichutko
Chcę ją troszkę podtuczyć a przynajmniej podtrzymać to tempo wzrostu, które jest teraz
Co jak co ale jeszcze nie podwoiła urodzeniowej masy ciała więc mamy na to ostatni miesiąc 
No a warzywka i owoce dopiero po 6 miesiącu. Teraz stricte idziemy na masę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:54
niecierpliwa, Agaata, zabka11, Pulpecja, lys, witaminkab, jesslin87, małaMyszka, Katarka, Paula_071, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja pomalu juz odstawiam tzn ustawiam na najnizszym poziomie i przytulam do kocyka zeby byl prawie nie do uslyszenia a jak dzieć zasnie wyłączam wyjatki jeszcze pobudki nocne nie wyłączam jak sama zasne
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, ktore uzywaja SZUMISIA, kiedy macie go zamiar odstawiac?? Bo tego to bardziej sie boje niz jak odstawialam cyca
Jeszcze o tym nie myślałam, ale może przetestuję czy bez szumisia będzie ok. My używamy tylko na nocne zasypianie i czasami w nocy włączam, ale ostatnio już bardzo rzadko. Czyli najczęściej raz dziennie przy nim zasypia, myślę, że odstawienie nie będzie wielkim problemem, obym się nie pomyliła!
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny, ktore uzywaja SZUMISIA, kiedy macie go zamiar odstawiac?? Bo tego to bardziej sie boje niz jak odstawialam cyca
ja wprawdzie nie uzywam szumnisia, ale suszarki z youtube wiec w zasadzie podobne uzależnienie
mala rzadko kiedy zasnie bez suszarki...jedynie po nocnym jedzeniu zasypia przy samej karuzeli na odłgosach zwierząt, w ciagu dnia do kazdej drzemki jest bujak plus suszarka.
wczoraj zasnela w lozeczku, gdy odkurzałam...
takze zawsze musi cos szumic..
-
U nas jak Szumek sie wylaczy jest po spaniu, bez niego rzuca sie przy zasypianiu, a jak wlacze od razu odplywa, no i zaglusza nam dzwieki tego niekonczacego sie remontu pod nami
Edit
Zabka, a odkurzacza sie boi jak jasna cholera, wiec mam wymowke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:45
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Mieć a nie mieć...jesslin87 wrote:Niestety za szybko napalilam sie na ta kase hehhe dawaja tylko 1000 zl 4 razy dziennie

Dawaj gramy
jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość