SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro idę na EKG i chyba do pediatry. Młody ma chrypkę, kicha i pokasłuje. Lepiej niech go ktoś zobaczy, no chyba, że nie uda zarejestrować...
Mam nadzieję, że przejadę przez te zaspy śniegu!
Dziewczyny z Gdańska - jak u Was wygląda, bo mój mąż chyba zaginął w akcji siedem i całkiem go zasypało... Nawet na SMS nie odpisał.
Chyba, że mizia się z tą cholerną lampucerą z biura!!! Noż kurwać...Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja to jednak wredna cipa jestem.
Mąż się od rana nie odzywa, nie dzwonił, nie pisał, to napisałam mu: była u mnie policja. Będziesz musiał zająć się małym.
Aaaaaaaaaaaaaaahahahahahha aaaahhahahaa aaaaahahahahhhha
Od razu zadzwoniłzabka11, Pulpecja, lys, Weridiana, Zetka, Laura, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Myszka, nie wiem co to oznacza, ale mojej mam wrażenie przeszkadza cały czas. Wywala go czy trzeba czy nie trzeba.
mala zasnela, lece ogarnac siebie i chate i biore sie za skalpel IIWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:25
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Dziewczyny a czy wszystki dzieci potrafia juz zasypiac same? Bo moja przy cycu w sumie inaczej nie zje niz na spiaco i tu mam problem bo nie mam ja jak nauczyc zasypiania w łozeczku. Doradzicie cos?
Małgosia nie wszystkie. Natalka nie zasypia sama. Bo zasypia albo lulana albo przy butelce. Od urodzenia zdarzyło jej się może ze 3 razy jak sama zasnęła w huśtawceprzeraza mnie to że nie potrafi sama zasypiać ani w dzień ani w nocy ale nie bardzo wiem co i jak mam z tym zrobić
Edit w wózku na spacerze i foteliku potrafi zasnąć samaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 13:59
-
Aga u mnie podobnie ze 3 razy sama w bujaku a tak to przy cycu, Małagosia ja właśnie szukam w necie porad jak nauczyć spać samemu, jeszcze w tej książce co dodałam na fb w zakładce pliki może coś będzie, jestem na 20 stronie dopiero. Ale bardzo ciekawie napiasane i dużo u mnie się zgadzało, babka super tam tłumaczy różnicę w dziecku które zasypia samo w łóżeczku a dziecko cyckowe. To jest super logiczne ale w ogóle o tym nie myślałam...sama sobie krzywdę zrobiłam takim przyzwyczajeniem bo ciężko będzie oduczyć.
Ten typ z alegro pewnie nie zapłacił allegro za wystawione aukcje. Trzeba poczekać może zapłaci to mu odblokują.