SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze podziwiam Was za spanie z dzieckiem bo jak ja kilka razy próbowałam to prawie nie spałam całą noc tylko budził mnie każdy ruch małego.. to nie na moje nerwy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:06
aaaaga lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Kurcze podziwiam Was za spanie z dzieckiem bo jak ja kilka razy próbowałam to prawie nie spałam całą noc tylko budził mnie każdy ruch małego.. to nie na moje nerwy:)
Weridiana, apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
meldujemy sie po szczepieniu, 74 cm, waga 9530, kurde 2 tyg temu wazył 8940, teraz to sie martwie czy nie za duzo przybiera
Aska87, Pulpecja, lys, Weridiana, Paula_071, Laura, Katarka, mamasia, Maniuś, małaMyszka, Zetka, jesslin87, zabka11, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:wiesz, ja to mam fioła, że jej się coś stanie jak nie będzie blisko mnie. wiem, że są te wszystkie monitory oddechu itp, ale nie potrafię wyluzować jak nie ma przy mnie dziecka. Z każdym tak miałam
Ja nawet nie mam monitora oddechu.. ale przy drugim już kupię bo co się nawisiałam nad tym łóżeczkiem żeby sprawdzać czy oddycha to moje..Pulpecja, Weridiana, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:meldujemy sie po szczepieniu, 74 cm, waga 9530, kurde 2 tyg temu wazył 8940, teraz to sie martwie czy nie za duzo przybiera
O raju.. no to masz co nosić!! a lekarz coś Ci mówił że za dużo przybrał? jak nie to pewnie wszystko ok.. -
Ja nie mam zamiaru "uczyć" zasypiania. Jak dziecko dojdzie do tego etapu to samo zacznie zasypiać - a jak nie, to wtedy będę się martwić. Na chwilę obecną moje dziecko mnie potrzebuje do zaśnięcia i mi to nie przeszkadza. Nie przeszkadza mi także, że śpimy razem w łóżku, w końcu do niedawna spała w swoim łóżeczku i nie było żadnej różnicy, oprócz tego że co chwilę wstawałam i kursowałam milion razy między moim łóżkiem a łóżeczkiem.
To co mi przeszkadza to to, że budzi się milion razy i to że czasem usypianie to mordęga i trzeba małą nosić, bujać, chodzić po mieszkaniu.Pulpecja, Weridiana, Paula_071, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:O raju.. no to masz co nosić!! a lekarz coś Ci mówił że za dużo przybrał? jak nie to pewnie wszystko ok..
nie bo to 2 tyg bylismy prywatnie, nie u niego, powiedział, że duzy noi pytał o apetyt, a on przeciez ma ( raczej jedzenia nie odmówi), więc siła rzeczy przybiera:) a nie uważam żeby strasznie dużo jadł, chyba tak normalnie,Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:37
-
a później bylismy w coccodrillo, nie wszystko było dziś obnizone, duzo rzeczy już zostanie w takich cenach jak były, mi sie udało, że niektóre jeszcze poszły troche w dół, kupilismy bluze 2 koszulki i 2 body i 120 zł nie ma haha, do tego ze smyka przyszła bluza i body, ta ze smyka super jak kurtka za smieszne pieniadze 27 zł, polecam dla chłopców:D wiatroszczelna bedzie super na wiosne:)
Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:http://m.ebay.co.uk/itm/221735055892ulpecja na eBay widziałam ten wozek za 175 nowy. Fajny ale chyba 10kg waży rozkłada się na płasko to dobrze.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:a później bylismy w coccodrillo, nie wszystko było dziś obnizone, duzo rzeczy już zostanie w takich cenach jak były, mi sie udało, że niektóre jeszcze poszły troche w dół, kupilismy bluze 2 koszulki i 2 body i 120 zł nie ma haha, do tego ze smyka przyszła bluza i body, ta ze smyka super jak kurtka za smieszne pieniadze 27 zł, polecam dla chłopców:D wiatroszczelna bedzie super na wiosne:)
podasz linka do tej kurtki ze smyka?
edit. powiem Ci, że te ceny wyprzedażowe z coccodrillo są takie same jak u mnie w Factory Outlet przez cały rok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 16:00
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Ja nie mam zamiaru "uczyć" zasypiania. Jak dziecko dojdzie do tego etapu to samo zacznie zasypiać - a jak nie, to wtedy będę się martwić. Na chwilę obecną moje dziecko mnie potrzebuje do zaśnięcia i mi to nie przeszkadza. Nie przeszkadza mi także, że śpimy razem w łóżku, w końcu do niedawna spała w swoim łóżeczku i nie było żadnej różnicy, oprócz tego że co chwilę wstawałam i kursowałam milion razy między moim łóżkiem a łóżeczkiem.
To co mi przeszkadza to to, że budzi się milion razy i to że czasem usypianie to mordęga i trzeba małą nosić, bujać, chodzić po mieszkaniu.
Lys jakbyś jeszcze uczyła teraz mąla samodzielnego sasypiania to już wogole byłabyś silaczką stulecia..
Niemniej jednak ha nie wierzę że pewnego dnia dziecko zacznie samo zasypiać i to jeszcze w łóżeczku no chyba ze będzie to 3 albo 4 latek.. trzeba he tego nauczyć i im szybciej tym lepiej, tak jak ze wszystkim..
-
Paula_071 wrote:podasz linka do tej kurtki ze smyka?
edit. powiem Ci, że te ceny wyprzedażowe z coccodrillo są takie same jak u mnie w Factory Outlet przez cały rok.
http://www.smyk.com/cool-club-bluza-chlopieca-rozmiar-74,p1110503557,ubranka-dla-dzieci-p, ja brałam rozmiar 74, ale wypada jak 80Paula_071 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, będzie ok jak pojedziemy do dziadków i wemziemy kwiatka dla babci i czekoladki dla dziadka?
wkurza mnie mój maż dziś bo wie ze dzien babci i trzeba jechac, a jeszcz nic niemamy dla nich, to kuźwa jeździ za autem brata po mechanikach;/
ja dla swojej mamy mam ramkę ze zdj Szymcia z babcia i dla pradziadków to samo, niech sie martwi, a nie wiecznie ja wszystko na głowie -
Migotkaa wrote:wogóle na wiosne to robie zakupy na 80, chyba na koniec marca, kwiecien bedzie ok? biorąc pod uwage wage mojego Szymka
hmm mój wazy 7700 a juz z c&a i pepco nosi 80, ale wiekszosc ma jeszcze 74
a ostatnio wygrzebalam polar z decathlona napisane ze na 12 miesiecy a ledwo Patryka w to upchalamdziwne te rozmiarówki