SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Aska z pepco też 80 nosi, ale jednak spodnie 80 z pepco nie ubierze, body owszem:) a z cocodrillo jednak rozmiarówka wieksza jest
troch loteria
ta kurtka co wyslalas fajna ale najwieksze 74 i nie wiem czy nie bedzie maLa na wiosne ehhh szkoda ze u nas nie ma smyka zeby sobie na zywo poogladac pfff -
w ogole mam jeszcze dwa bodziaki z tom tailor w rozmiarze 62! hehehehe
mamy je chyba juz ze 4 miesiace i rosną razem z dzieckiem
nawet nie wygladaja na rozciagniete a cały czas jakby idealny rozmiar
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja u mnie problem polega na tym ze Natalka nie potrafi zasnąć bez butelki. I tak jak do tej pory nie miałam z tym problemu tak teraz przy rozszerzanie diety boje do ze mogę ją przekarmic. Jeżeli nie dostanie butelki to mi nie zaśnie. Mogę mówić czułe, głaskać przytulać i lulać i tak nie zaśnie jest pisk wrzask aż się zanosi.
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Pulpecja u mnie problem polega na tym ze Natalka nie potrafi zasnąć bez butelki. I tak jak do tej pory nie miałam z tym problemu tak teraz przy rozszerzanie diety boje do ze mogę ją przekarmic. Jeżeli nie dostanie butelki to mi nie zaśnie. Mogę mówić czułe, głaskać przytulać i lulać i tak nie zaśnie jest pisk wrzask aż się zanosi.
-
U nas znów masakra z popołudniowa drzemka...uspalam w bujaku i pojechałam zawieźć Julcie na tance.maz przekładał mała do łóżeczka i sie wybudziła....potem juz nie chciała zasnąć.zatem wcześniej ja wyłapałam z nadzieja ze tuż po mleku zaśnie. Niestety znów marudzenie,płacze,,,juz pół godziny marudzi w łóżeczku i zasnąć nie moze.co chwile wchodzę podaje smoka,głaszcze,uciszam,suszarka chodzi...
Nie wiem co z tym fantem zrobic...a juz sie tak cieszyłam ze ładnie wiecZorami zasypia przy karuzeli... -
Natalka od kilku dni łapie się za stópki a dzisiaj zaczęła je wkładać do buzi
U nas z usypianiem sprawa wygląda tak, że ok miesiąc temu Natalia sama pokazała nam, że już nie chce zasypiać na rękach tylko w wózku lub łóżeczku. Któregoś wieczora mąż ją wziął jak zawsze żeby polulać a ona w ryk. Odlozylismy do łóżeczka, pobujaliśmy i zasnęła. Od tej pory ani razu nie zasnęła inaczej. Lubi też spać w wózku. Przy piersi zasypia już tylko w nocy. Wydaje mi się, że dziecko stopniowo dojrzewa do samodzielnego zasypiania. My przeszliśmy każdy etap - spanie przy piersi, na rękach. Jeszcze nam zostało samodzielne zasypianie bez bujania i szumisia ale myślę, że na to też przyjdzie pora.magda sz, Pulpecja, lys, Martucha86, Paula_071, jesslin87, AgaSad, Katarka, witaminkab, Zetka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja chcę nauczyć moją zasypiać bez cycka bo podobno dziecko które samo zasypia lepiej śpi w nocy i myślę że coś w tym jest. Maja budzi się w nocy patrzy jestem gdzieś indziej niż byłam, nie ma mamy, nie ma cyca i ryk. Myślę że jak się nawet przebudzi w nocy to powinna sama zasnąć a nie szukać cyca od razu. Mogłabym z nią spać w łóżku i bardzo lubię ale nie mieścimy się we 3. Jak była maluśka to nie było problemu a teraz ja śpię całą noc na jednym boku. Męża wygoniłam do drugiego pokoju ale przylazł po 4 dniach że jesteśmy małżeństwem i nie będzie spał sam... no i dwa mój brat spał z mamą do 13 roku życia, wolałabym tego uniknąć, nie przyzwyczajać żeby wiedziała że ma swój pokój i łóżko.
No i mam pomysł na prezent dla babć, dziś jak uśpię Majkę to biorę się za to. Pochwalę się jak skończęAgaSad lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu.
Dominiś waży 6500 i mierzy 70
Płakał biedny po wkłuciu a ja prawie z nim....
Paula_071, jesslin87, magda sz, mamasia, witaminkab, Weridiana, zabka11, Amberla lubią tę wiadomość
-
My nadal śpimy z Dominisiem
Ja lubię mieć go blisko i chyba tak jak to Pulpecja napisała bezpieczniej jak mam go obok siebie.
My go kładziemy i on sam zasypia obok nasjesslin87, Pulpecja lubią tę wiadomość