SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Karola, nie chcę się mądrzyć, bo ekspertem nie jestem, ale może najpierw wprowadź powoli mięso delikatne, a dopiero później ryby. Ryby są zdrowe, ale mogą być alergizujące i z tego, co mi się o uszy obiło, to się je ciut później wprowadza.
jestem debilem. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam jej.. -
Kkarolinaaaa wrote:jestem debilem. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam jej..
Eee nie mów tak o sobie. Na pewno nie zaszkodziłaś, niewiele podałaś. Może najpierw zostań przy mięsie póki co, a ryby za jakiś czas. Ale to tylko moja sugestia, pewnie można zrobić też inaczej i niekoniecznie będzie źle. -
Nie wiedzialam ze wózkiem mozna wpasc w poslizg i na zakretach drift robic hehe masakra brnac po nieodsniezonych chodnikach
małaMyszka, magda sz, Katarka, apaczka, zabka11, Laura, Paula_071, Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:jestem debilem. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam jej..
Dziewczyny, zapomniałam pochwalić się najważniejszym! Od urodzenia walczymy z e.coli i wreszcie pozbyliśmy się tej cholernej bakterii!!!Pulpecja, Agaata, Migotkaa, mamasia, magda sz, zabka11, aaaaga, Zetka, Paula_071, niecierpliwa, Maniuś, Katarka, Martucha86, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja w końcu poszłam na spacer. Piękna pogoda i nie wytrzymałabym w domu. Teraz ogarniam bo wieczorem mają wpaść siostry i ich meni i kolega.
U nas szał robi pasternak; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:10
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Jebani już chodzą... Kuźwa jak ja nienawidzę nawiedzania duszpasterskiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:16
Migotkaa, Laura lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:A powiedziała dlaczego nie?
wyciągnęla jaką wiekową ksiązke z karmieniem dla niemowląt , nie to żebym sie smiała, ale tam tak pisało, mówiła że robiłą twaróg dla dzieci taki pierwszy domowy, dobre dobre, chyba miała nadmiar wolnego czasu -
Haha Mycha ale mnie rozsmieszyłaś
wrzuciłam Ci coś na fejsa!
Czy Waszym dzieciom odbija się długo po warzywach? My dzisiaj pierwszy raz kilka łyżeczek brokuła i nie idzie wytrzymać z tym dzieckiemco chwila się odbija i bączki!
Dodam, że jadł o 12! Swoją drogą jak dla mnie to paskudny ten brokuł i śmierdzący.. Oli cały czas odbija i ten zapach za mną chodzi nie mogę się uwolnić hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:29
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:wyciągnęla jaką wiekową ksiązke z karmieniem dla niemowląt , nie to żebym sie smiała, ale tam tak pisało, mówiła że robiłą twaróg dla dzieci taki pierwszy domowy, dobre dobre, chyba miała nadmiar wolnego czasu
Sęk w tym, że zalecenia odnośnie podawania jajek dzieciom to się zmieniały już kilka razy i tutaj nie sugerowałabym się wiekową książką, tylko jakąś aktualną wiedzą.i wcale nie uważam, że takie książki są złe, ale może akurat niekoniecznie w tym przypadku
Myślę, że możesz zrobić tak, jak planowałaś.
-
Wiecie co, to mój Szymko jednak inny od wszystkich bo on owoce to je z łaską, soku wogóle sie nie złapie, za to zupy jarzynowe z mięsem co by w nich nie było to wszystkie wcina tak że mu się uszy trzęsą
Agata tak właśnie myślałam:)Zetka lubi tę wiadomość
-
dobra, tyle siedzenia, ide zmywac i wieszac pranie
aaSzymko usnał sam w łózeczku, a myślalam ze nie usnie bo sie chichrał jak głupek hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:58
zabka11, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda - super efekt , podziwialam na facebooku.
u nas dzis jakis ciezki dzien , ze spaceru wrocilam o 15.00 z zakupami, psem , zrobilam malej zupke , kompot , deserek , na obiad robie schab po cygansku bo rozmrozilam oczywiscie nie to mieso co trzeba - a tu maz dzwoni ze jego brat wpadnie z zona na obiad .... dodatkowo nakarmilam mala ,to zarzygala mnie cala plus siebie i kuchnie.
kurwa - wizytacji mu sie zachcialo , a wieczorem jedziemy do jego tesciow bo jego starszy brat z angli przyjechal wiec bedzie picie - a ja juz marze zeby sie polozyc , a tu dzien sie jeszcze na dobre nie rozpoczal ;/
magda sz lubi tę wiadomość