SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda mialam pisac wczoraj a mi z glowy wylecialo tez czytalam te komentarze
kurde ubrania za 2 zl a oni oczekuja ubran jak z dolce i gabbana czy chuj wie z czego. No ludu
Aaa i moje ubranka przyjada w pn tez wzielam xl takze zobaczymy co to bedzie hehehemagda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Maz karmi i usypia mlodego lece pod prysznic bo potem jakis film bedziemy ogladac mamy popcorn do chrupania mam nadzieje ze w polowie nie zasne do juterka sisters :-*
Ps skręcił w niecale 40 minut i oczywiście jak to facet stwierdzil ze te instrukcje sa po chinsku napisane ja sprawdzialm i mu odpowiadam ze po polsku i nawet sa ladne obrazki
lys, Laura, Pulpecja, Zetka, małaMyszka, jesslin87, Paula_071, Aska87, niecierpliwa, Maniuś, mamasia, magda sz, Weridiana, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aaa Apaczka pytalas co bardziej poprawi humor niz wciagniecie tabliczki czekolady, otoz moja droga wciagniecie dwoch tabliczek
ja zjadlam, nie w sumie to nie zjadlam, ale zezarlam taka ala 3bit z herbatnikami, nie pamietam nazwy, ale tabliczki sa takie kwadratowe, mniejsza o to i tak moczylam ta czekolade w goracej kawie, tak pieknie sie topila, ze na samo wspomnienie mam jezyk na podlodze. Najgorsze jest to, ze zapomnialam zniszczyc dowody zbrodni .i pusty papierek zostawilam na komodzie
Maniuś, jesslin87, Paula_071, Laura, Katarka, apaczka, magda sz, Weridiana, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Nie nie, do krakowa to ja mam 120 km:) w małej mieścince mieszkam 50 tyś ludu
To ja w takim razie mieszkam gdzie? Jeżeli Twoje 50 tys ludu to mieścinka, to Nasze 4 tys to co?Chyba jak jedno osiedle u was
Dodam, że nie mieszkam na wsi
-
Katarka wrote:To ja w takim razie mieszkam gdzie? Jeżeli Twoje 50 tys ludu to mieścinka, to Nasze 4 tys to co?
Chyba jak jedno osiedle u was
Dodam, że nie mieszkam na wsi
W moim rodzinnym bloku mieszka 120 rodzin;) mysle, ze osiedle ma wiecej niz 4 tysie.
Kameralne miesciny maja swoj klimat. Np. Ostrowiec Świętokrzyski13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:W moim rodzinnym bloku mieszka 120 rodzin;) mysle, ze osiedle ma wiecej niz 4 tysie.
Kameralne miesciny maja swoj klimat. Np. Ostrowiec Świętokrzyski
O jacie, to ja chyba jednak mieszkam na wsiPatrzcie, a nie wiedziałam
A poważnie to lubię tę Naszą mieścinkę
Mamy swój kawałek ziemi, nawet spory kawałek
Latem to mogę w piżamie z wózkiem przed dom wychodzić
Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
hehe, a myślałam że tylko ja tu z takiej mieścinki a wszystkie z wielkich miast a tu niespodzianka:) co to się człowiek nie dowie na beely, że nie tylko ja osiołek jestm i prawka nie mam haha, ja ciągle myśle i myśle, może sie skusze, tylko mysle jak dam rade przy Szymciu, bo nie znam znaków ani nic takiego:D
Lys no powiedz że nie wyglada jak spiworek za 40 zł, wykonanie całkiem całkiem:) Jak za taką kase to ja jestem mega zadowolona:) Bedziesz korzystać w gondoli czy w spacerówce? Miodpowiada bo nie wyłazi poza podnóżek, jest taki akurat, w sam raz dopasowany:)
Niecierpliwa to radzisz nie kupować tych owocków?
Byliśmy dzis u pradziadków, zachwyceni Szymkiem, babcia jak go wzięła na ręce to mówi że by go nie dała rady nosic, smiał sie gaworzył, no mój chłopczyk cudowny:)Weridiana, Katarka lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Rozebraliśmy w końcu choinkę
Poodkurzałam wszystko po tej akcji, rozwiesiłam pranie i wstawiłam kolejne. Teraz już tylko picie herbatki i siedzenie na forum
Ja nigdy nie robie prania tak późno, nie wiem czemu hePaula_071 lubi tę wiadomość
-
Ja pochodzę z takiej mieściny z lubelskiego 70tys ale to było kiedyś bo spora część stała się słoikami z Białołęki heheh więc pewnie zostało z 50-60 tys. Miasto jak miasto, ładne, uwielbiam wjeżdżać i widzieć całą panoramę miasta. Nie raz łzy mi stają, tyle wspomnień
Teraz to w sumie mogłabym tam wrócić, jak byłam młoda brakowało mi życia nocnego imprezowego bo tam kluby do 2-3, a ja zwykle imprezy kończyłam 7 rano. Otworzyli małe CH, Aqua Park budują, także będzie fajnie. Na emeryture bym tam chętnie wróciła.
To ta panorama
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12141662_10205173643008240_4203505822848088146_n.jpg?oh=47734e9ca98d9a050e3897a33df96704&oe=5732811AMartucha86, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Mysza spoko ja w tym roku zaliczylam dwie koledy - jedna u siebie, druga u tesciowej jak zajechalismy na dzien babci. W ogole ksiadz sie zdziwil, bo byla nas pokazna ilosc 9 szt
No i glupio mi byloby nie przyjac u siebie ksiedza, bo w swieta jak poszlam pierwszy raz do kosciola w moim miejscu zamieszkania (od 5 lat), to tak sie zlozylo, ze bratanica chciala zobaczyc szopke i ostatecznie kosciol opuszczalam w towarzystwie ksiedza proboszcza i tak mnie zagadal, ze odprowadzil mnie do polowy drogi do domu. Pierdzielil cos o koledach zastepczych, ze mozna wspolnie zjesc kolacje???? i porozmawiac?!?!?! Buahahaha wolalam sie na to nie narazacjesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość